E da evo vam primjer. Dakle ovo je pozitivan HCG test i Lh trakica na 11dpo.
Jesu to one lude lh što se šarene ko blesave hehe? Jesi mozda pišnula i neke manje osjetljivije?
Btw, sjecam se tog tvog pozitivca…. On mi je bio poticaj da vam se pridruzim u grupu…. 💓❤️ Zelim ti svu srecu u novim pokusajima i da nas uskoro opet razveselis plusicem :*
Nisam ih kupila. Kad krenem sa posla uzet cu u Mulleru njihove pa cu napraviti
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio
Jesu to one lude lh što se šarene ko blesave hehe? Jesi mozda pišnula i neke manje osjetljivije?
Btw, sjecam se tog tvog pozitivca…. On mi je bio poticaj da vam se pridruzim u grupu…. 💓❤️ Zelim ti svu srecu u novim pokusajima i da nas uskoro opet razveselis plusicem :*
Ma ne mislim na danas nego tad kad si dobila plus... Jesi mozds popratila s jos nekim lh trakicama koje nisu bas tako osjetljive... Da vidimo kako se druge lh ponasaju na 11dpo
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ma ne mislim na danas nego tad kad si dobila plus… Jesi mozds popratila s jos nekim lh trakicama koje nisu bas tako osjetljive… Da vidimo kako se druge lh ponasaju na 11dpo
Aha...dok ja skopcam. Nisam. Ali imam primjere od drugih cura s kojima se dopisujem. Ako zelis mogu postaviti? Jedne su zelene one a jedne crvene.
Ja moram ko padobranac uletit. Ne sjećam se kad je zadnji put ovako gusto padao snijeg u bliskoj okolici Splita. Ako može snijeg može i meni plus. Nadam se čudu 🤞😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Danchy mozda si trudna hehe koji si dpo?
Sanjarka bas mi je zao zbog vjestice :( sad hrabro u novi krug!! Nemoj bit tuzna....
__
Evo mi se vozimo kuci, cim dodjem idem pisnut lh :)
Daj ne mogu vjerovat da nema jos nekih dobrih vijesti danas... osim anchycine tempice :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ma ne mislim na danas nego tad kad si dobila plus… Jesi mozds popratila s jos nekim lh trakicama koje nisu bas tako osjetljive… Da vidimo kako se druge lh ponasaju na 11dpo
Aha…dok ja skopcam. Nisam. Ali imam primjere od drugih cura s kojima se dopisujem. Ako zelis mogu postaviti? Jedne su zelene one a jedne crvene.
Ajde molim te heheh. Da te malo ugnjavim 😝
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ja moram ko padobranac uletit. Ne sjećam se kad je zadnji put ovako gusto padao snijeg u bliskoj okolici Splita. Ako može snijeg može i meni plus. Nadam se čudu 🤞😂
Di je snijeg? 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danchy mozda si trudna hehe koji si dpo?
Sanjarkabas mi je zao zbog vjestice :( sad hrabro u novi krug!! Nemoj bit tuzna….
__
Evo mi se vozimo kuci, cim dodjem idem pisnut lh :)
Daj ne mogu vjerovat da nema jos nekih dobrih vijesti danas… osim anchycine tempice :)
Nisam vise tuzna
Bila 2 dana i ajmo dalje 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam u Dugopolje 😂 briga me za privatnost tako sam uživljena. Trebam se spremat za posao ali sjedim kraj prozora pušim cigaru i gledam kako pada 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji