Al pogledala sam prekasno,nije unutar 5min 😏 a mislim da ovi wondfo bacaju tu evaporacijsku na najjače 😅
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pokloncic ja vidim definitivno...
Jel stignes otrcat kupit neki drugi test? :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kaj je najbolje imam doma onaj plavi kinez 10mIU,ali toliko sam se ispisala zadnjih sat vremena očekujući mengu da nemam vise u kaj umočiti test 🤣🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Pokloncic i ja vidim bez filtera🤭 joj predobro, da bar tamni🤩🤩
Lucky,pozitivka moja bezgranična ❤️ Ma teško,imam bas mengaste bolove,očito zatišje pred buru,a i tempica mi se spustila..a i neznam ni sama iskreno kak se ponašaju lh ovi,makar bi već i te trebale biti puno tamnijepo mome..
Pomalo, sve dok ne procuris sanse su tu. I ja vidim sjenu. I drzim palceve!
2021. M 💗
Ja vidim isto crticu. 🙈🤞🤞🤞🤞 Ima tu jos nade. Sve je moguce. Dok M ne dode uvijek ima nade. Tako da 🤞🤞svima.
Ja sam kupila trakice i evo kako izgleda danas ona.
Mislim da imam jos fore par dana sigurno.🤔
Testiranje lh trakica nemojte uzet zdravo za gotovo. Bilo je ovdje da su bile trakice Lh sa slabom crtom pa su bile trudne i obrnuto da su ju imale pozitivne pa nisu bile T. One nisu mjerodavne, tako neka vas to ne obeshrabruje. 🤗
Stalno idem na wc,piskim na silu,brišem hahahhaha..al bas imam filing da samo kaj nije krenulo..
A meni je nekak ova moja hcg crtica grbava,vama se ne čini da nije ravna?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Stalno idem na wc,piskim na silu,brišem hahahhaha..al bas imam filing da samo kaj nije krenulo..
A meni je nekak ova moja hcg crtica grbava,vama se ne čini da nije ravna?
Macko, opusti se hehe... Nemoj onda vise danas ni piskit... Lijepo ujutro s prvim jutarnjim napravi kineza i to je to :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tako je dok nema M sve je moguce 😉 ja ne nosim nikakve testice sutra na put nego cu u pon ujutro hcg ako ne dode za vikend i to je to!
Sortiraj odgovore
Najstariji