Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    14. Siječanj 2021. 11:44

Tonkica111

🌈

Pokloncic13

Pa ja sam ovaj put pokrila i dan ovulacije,dan prije i dva dana prije. Očito pregusto..
    Mislila sam možda svaki drugi dan sada.. uopće nisam pametna.. 🥴
    I definitivno necu piskat hcg,to mi je bas psihička tortura,proučavam ih,tražim imaginarne sjene,invertiram..neee 🤢

I ja sam dan prije pika pa na pik i poslije pika hahasve sam betonirala..ali takoder se ne nadam too much da je upalilo…bumo vidjeli sta lh kaze danas.

A koji ti je dpo? Ubiti piškite lh jer i one potamne u slučaju trudnoće? Nakon koliko se smije piškiti na lh?

10 dpo sam..a ne mora lh nista pokazati . Kad je T u pitanju onda je trakica tamna kao da je pik. lh isto najbolje piskiti sto kasnije...ajde 10dpo je cisto ok za krenuti piskiti. Ali imamo mi ovdje i curke koje piske puno ranije! Ja sam trtaros...ne volim gledati minuse pa zato tek sad piskim.  Ako lh bude skroz bijela onda cekam da M izostane i tek cu onda hcg.

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Siječanj 2021. 11:46

zoe🌸

Mene zanima to piskenje LH isto poslije ovulacije, znaci na 10 dpo se vec moze napravit hcg najnormalnije, zasto onda LH tad? 🤔
    Mislim koja je razlika? Ako se vec nesto piski da se sazna jel trudnoca u pitanju zasto onda ono manje pouzdano😅

A je realno najbolje hcg. Imam viska tih lh pa ajde da ih popiskim da vidimo..

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Siječanj 2021. 11:48

Mada  Zoe sad kad si to napisala sam razmislila i mislim da nis ne piskim dok ne zakasni. Necu bezveze trositi lh ni hcg 
    Ionako gospoda treba ne doci pocetkom sljed tj. Za vikend sam u slavoniji i necu uopce misliti o tome !

Kaća
    14. Siječanj 2021. 11:52

zoe🌸

Mene zanima to piskenje LH isto poslije ovulacije, znaci na 10 dpo se vec moze napravit hcg najnormalnije, zasto onda LH tad? 🤔
    Mislim koja je razlika? Ako se vec nesto piski da se sazna jel trudnoca u pitanju zasto onda ono manje pouzdano😅

Ovisne smo o piškenju, a trta nas hcg piškit. Eto zašto 😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Blago vama, ja ne mogu imat strpljenja, krenem svaki mjesec na 8 dpo, toliko negativnih bude da na kraju do M se oporavim i jedva ju docekam🤣 ja sam sadist😂

Anchy moras za ekipu nesto popiskit🤣

Pokloncic13
    14. Siječanj 2021. 12:00

Zoe ti si ko ja hahahaha ja sam ovaj mjesec krenula 5dpo. Hahahahaha 
    Sad ću piskat lh trakice i kad potamne digitalni cb da dočekam smajlić. A onda pojma nemam taktiku kako se mrdat 🤣🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

14. Siječanj 2021. 12:01

zoe🌸

Blago vama, ja ne mogu imat strpljenja, krenem svaki mjesec na 8 dpo, toliko negativnih bude da na kraju do M se oporavim i jedva ju docekam🤣 ja sam sadist😂

Hahhaha ti si ista ko ja....🤣🤣🤣🤣 ja bi najradije krenula odmah poslje O piskiti 🤣🤣🤣🤣. Ali bilo mi je dojadilo par puta. Onda se kao malo povucem, mjesec preskocim pa opet iznova. 🤣🤣🤣

Sanjarka88
    14. Siječanj 2021. 12:02

zoe🌸

😂😂😂😂 True! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Siječanj 2021. 12:02

Kaća

zoe🌸

Ovisne smo o piškenju, a trta nas hcg piškit. Eto zašto 😂😂

Eto me ✌️😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.