Pa ja sam ovaj put pokrila i dan ovulacije,dan prije i dva dana prije. Očito pregusto..
Mislila sam možda svaki drugi dan sada.. uopće nisam pametna.. 🥴
I definitivno necu piskat hcg,to mi je bas psihička tortura,proučavam ih,tražim imaginarne sjene,invertiram..neee 🤢
I ja sam dan prije pika pa na pik i poslije pika hahasve sam betonirala..ali takoder se ne nadam too much da je upalilo…bumo vidjeli sta lh kaze danas.
A koji ti je dpo? Ubiti piškite lh jer i one potamne u slučaju trudnoće? Nakon koliko se smije piškiti na lh?
10 dpo sam..a ne mora lh nista pokazati . Kad je T u pitanju onda je trakica tamna kao da je pik. lh isto najbolje piskiti sto kasnije...ajde 10dpo je cisto ok za krenuti piskiti. Ali imamo mi ovdje i curke koje piske puno ranije! Ja sam trtaros...ne volim gledati minuse pa zato tek sad piskim.
Ako lh bude skroz bijela onda cekam da M izostane i tek cu onda hcg.
Mene zanima to piskenje LH isto poslije ovulacije, znaci na 10 dpo se vec moze napravit hcg najnormalnije, zasto onda LH tad? 🤔
Mislim koja je razlika? Ako se vec nesto piski da se sazna jel trudnoca u pitanju zasto onda ono manje pouzdano😅
A je realno najbolje hcg. Imam viska tih lh pa ajde da ih popiskim da vidimo..
Mada Zoe sad kad si to napisala sam razmislila i mislim da nis ne piskim dok ne zakasni. Necu bezveze trositi lh ni hcg
Ionako gospoda treba ne doci pocetkom sljed tj. Za vikend sam u slavoniji i necu uopce misliti o tome !
Mene zanima to piskenje LH isto poslije ovulacije, znaci na 10 dpo se vec moze napravit hcg najnormalnije, zasto onda LH tad? 🤔
Mislim koja je razlika? Ako se vec nesto piski da se sazna jel trudnoca u pitanju zasto onda ono manje pouzdano😅
Ovisne smo o piškenju, a trta nas hcg piškit. Eto zašto 😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Blago vama, ja ne mogu imat strpljenja, krenem svaki mjesec na 8 dpo, toliko negativnih bude da na kraju do M se oporavim i jedva ju docekam🤣 ja sam sadist😂
Zoe ti si ko ja hahahaha ja sam ovaj mjesec krenula 5dpo. Hahahahaha
Sad ću piskat lh trakice i kad potamne digitalni cb da dočekam smajlić. A onda pojma nemam taktiku kako se mrdat 🤣🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Blago vama, ja ne mogu imat strpljenja, krenem svaki mjesec na 8 dpo, toliko negativnih bude da na kraju do M se oporavim i jedva ju docekam🤣 ja sam sadist😂
Hahhaha ti si ista ko ja....🤣🤣🤣🤣 ja bi najradije krenula odmah poslje O piskiti 🤣🤣🤣🤣. Ali bilo mi je dojadilo par puta. Onda se kao malo povucem, mjesec preskocim pa opet iznova. 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 True!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ovisne smo o piškenju, a trta nas hcg piškit. Eto zašto 😂😂
Eto me ✌️😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji