Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 17:37

Pokloncic13

Totalno imaš pravo,al totalno.. ja sam si posložila da je ovo lažno/evaporacijska..
    P.s. Jel se smije u ovoj fazi ciklusa piti vrkuta?

Mene je spizdio spontani 
    Gdje sam vec 9dpo dobila plus 
    Pa sam zbog slabijeg tamnjenja crte 15dpo isla vadit betu koja je bila 77
    Sto je naravno bilo zapravo loše s obzirom da prvi plus 9dpo 
    Sad mi je zao ko psu sta sam se s time bavila 
    Ishod nebi svakako prominila 
    Ali bar bi do 7tt uzivala u trudnoci, a ne cekala kad ce nesto krenit po zlu 
    I docekala 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    10. Siječanj 2021. 19:01

Pokloncic ako je ocitano unutar 10 min, sigurno nije evaporacijska... Ako je ocitano poslije, ne vjerujem da je evaporacijska. Hehehhe 
    Naravno da ne moze bit tamnija lajna kad je jos rano :) drzim fige da tamni i imam bas dobar predosjecaj za ovaj mjesec... Hehehe... Jesi pisnula lh? 
    Sanjarka i ostale cure kakve su vase lh? Imate nekakve simptome? Ja nista ahahahha... Al bila sam kod svekrve na rucku i u crkvi tak da nisam ni stigla razmisljat o simptomima hehehe

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2021. 19:13

Joja ne piskim lh jer sam trtaros. Pisnuti cu sa ekipom u cetvrtak iz solidarnosti.🤣 Za sad mi je dovoljno da je bazalna ostala gore. Jedino sto nemam nekih pravih simptoma...nisam nesto optimisticna zadnjih dana...ali sto je tu je promijeniti ne mogu heheh. 

SAYURI
    10. Siječanj 2021. 19:14

Evo ja sam jos jednom pisnula maloprije kad sam dosla kuci, onu trakicu...jel moguce da su sve evaporacijske🤔🤔 Evo slikica..
    https://ibb.co/GVLpTWp

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 19:20

SAYURI

Evo ja sam jos jednom pisnula maloprije kad sam dosla kuci, onu trakicu…jel moguce da su sve evaporacijske🤔🤔 Evo slikica..

Ovo je 99% evaporacijska. Tako tanka
    Imala sam i ja takvu seriju jednom 

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2021. 19:20

SAYURI

Evo ja sam jos jednom pisnula maloprije kad sam dosla kuci, onu trakicu…jel moguce da su sve evaporacijske🤔🤔 Evo slikica..

Opet vidim crticu...ne znam sta bi ti rekla. Nadam se da nije evaporacijska...dalje piski ako je T tamniti ce 🤞🍀

maki994
    10. Siječanj 2021. 19:22

Sayuri ma to je to, mozda ti je ovulacija bila ranije pa vec pokazuje... drzim fige da tamni u svakom slucaju 😍 
    Ja sam totalno zbunjena pik sam imala prije 3 dana reko ovulacija prosla ok. Sad maloprije na wc i vidim bas onako eggwhite iscjedak, al bas bas... imala sam ga i prije pika ali dosta manje. Nemam pojma odakle ga sad toliko puno 🧐🧐

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

SAYURI
    10. Siječanj 2021. 19:23

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Ovo je 99% evaporacijska. Tako tanka
    Imala sam i ja takvu seriju jednom

Pa tako i ja mislim, nista, piskim opet ujutru, ovaj put clear blue onaj 6 dana ranije sto pokazuje..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 19:24

Joja💙

Pokloncic ako je ocitano unutar 10 min, sigurno nije evaporacijska… Ako je ocitano poslije, ne vjerujem da je evaporacijska. Hehehhe
    Naravno da ne moze bit tamnija lajna kad je jos rano :) drzim fige da tamni i imam bas dobar predosjecaj za ovaj mjesec… Hehehe… Jesi pisnula lh?
    Sanjarka i ostale cure kakve su vase lh? Imate nekakve simptome? Ja nista ahahahha… Al bila sam kod svekrve na rucku i u crkvi tak da nisam ni stigla razmisljat o simptomima hehehe

Plava isto danas svjetlija nego jucer 

https://ibb.co/hmvrHrx

Simptomi vise manje nista znacajno. Opet sam danas imala iscjedak slican egg samo žut i gust 
    I cice me dosta bole na dodir, posebno bradavice i vanjski dio 
    Danas mi je bzvz dan. Cmoljava sam i pesimistična 
    Vec sam otpisala ovaj ciklus i gledam kad mi spada sljedeca o 😂

SAYURI
    10. Siječanj 2021. 19:24

🌈

SAYURI

Opet vidim crticu…ne znam sta bi ti rekla. Nadam se da nije evaporacijska…dalje piski ako je T tamniti ce 🤞🍀

Vjerovtano je evaporacijska, mada se pojavila u roku 10 min🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.