Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    10. Siječanj 2021. 20:10

Joj sto je to WA? Stari moj pa ako je Travelleru bila ovak crtica kaj je onda ovo moje 😅🤭
    Nek sam ja budala naručila dvije kutije wondfo,a totalno razočarenje. Sad ću uzeti one sto je Sayuri postala. I taj first response,kaj si rekla,iherb?
    Mene i dalje trbuh bolucka,vise necu piskat hcg ni lh pogotovo. Probat ću se opustiti i ujutro taj cb koji se može 6 dana prije. Ali fakat sad sumnjam kad vidim ovaj lažni kinez. A rekla bi garant čestitam,trudna si 🥴

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 20:15

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🐰

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Evo ja sam jos jednom pisnula maloprije kad sam dosla kuci, onu trakicu…jel moguce da su sve evaporacijske🤔🤔 Evo slikica..
    https://ibb.co/GVLpTWp

Ovo je 99% evaporacijska. Tako tanka
    Imala sam i ja takvu seriju jednom

Pa tako i ja mislim, nista, piskim opet ujutru, ovaj put clear blue onaj 6 dana ranije sto pokazuje..

Ja doduse nisam pobornik CB tako rano
    Jer i on cesto baca evaporacijske
    Vise uopce ne znam sta bi piskila tako rano
    Mozda CB digitalni
    On nece pokazat t ako nema hcg
    Narucila sam first response Al nisu stigli jos

Slazem se za CB. Kod mene 2 x pokazo i to lijepu crtu a nisam bila T. A digitalac mi je za testirat se na dan M, ne prije. Ja sam u dilemi koje da narucim 🤔

Zasto ne digitalac prije?
    CB je 10ml osjetljivosti

Nekak si kontam ono do M jos beta moze vamo tamo varirati. I pokazat neg a zapravo si npr. trudna. Jer ako pokazuje minimalno 1-2 tjedna (to je zapravo 3-4 tjedna ) bar tako pise na uputama onda mi je to taman oko menge negdje. Eventualno dan dva prije ali nikako na npr 8dpo ili 9dpo. Zato. Al mozda se varam. Trebo bi netko provijeriti kad se bude rano testirat dal ce pokazat i on. E a kaj nije on 25ie osljetljivost?

Ja bi se dala kladit da je 10
    Kad sam ga u prosloj t piskila 🤔
    On ako reagira na npr 10 odmah pise 1-2tt, preko 200 2-3.a ne znam kad ide 3+
    Meni je zadnji put na 11dpo pokazao, nisam ga prije pokusala piskit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 20:18

Joja💙

Jos su najbolje trakice iz mullera … Al ne vrijedi ih prerano piskat…
    Sanjarkanemoj se bojat piskat testice.. ako je spontanom sudjeno, on ce se dogodit…. Eto ja sam radila test tek poslje izostanka (plus ko kuca) i na kraju spontani u 10 tjednu… Sad bi cak i voljela znat sto prije da pripazim malo neke stvari.

Ma znam da sta je suđeno ce i biti
    Al mogla sam bar uzivat do 7tt i veselit se
    Ovako od pocetka cekam kraj 😒

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 20:19

Pokloncic13

Joj sto je to WA? Stari moj pa ako je Travelleru bila ovak crtica kaj je onda ovo moje 😅🤭
    Nek sam ja budala naručila dvije kutije wondfo,a totalno razočarenje. Sad ću uzeti one sto je Sayuri postala. I taj first response,kaj si rekla,iherb?
    Mene i dalje trbuh bolucka,vise necu piskat hcg ni lh pogotovo. Probat ću se opustiti i ujutro taj cb koji se može 6 dana prije. Ali fakat sad sumnjam kad vidim ovaj lažni kinez. A rekla bi garant čestitam,trudna si 🥴

Wa je whatsapp 😁

Pokloncic13
    10. Siječanj 2021. 20:25

Koji sam ja debil hahahhaha pa ja sam mislila to je nekaj povezano s forumom 🤣🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 20:32

Martina u pravu si, googlala sam
    25ml je CB digital 

Pokloncic13
    10. Siječanj 2021. 20:36

Sanjarka jel to onda znaci da s tom osjetljivosti će teško rano pokazati eventualnu trudnoću?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 20:43

Pokloncic13

Sanjarka jel to onda znaci da s tom osjetljivosti će teško rano pokazati eventualnu trudnoću?

Paaaa ovisi koliko rano 
    Neka 4 dana od implantacije bi trebao pokazati

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 20:43

Lucky🍀

I da, evo 6 first response testova 18 funti, pa frendeee kako ne narucit 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

😂
    Link? 😁

Pokloncic13
    10. Siječanj 2021. 21:03

Naručeno 🤫🤣🤭 boze kakvi dileri!

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.