Jutro ženskice..Sayuri znala sam 🙊🎉❤️
Ja imala najbolju namjeru ujutro pisnut wondfo,ali ženske!! Na njima se i prije piskenja vide i jedna i druga crtica! Dva testa sa
Otvorila!
Na kraju nisam piskila i sad se spremam u dm kupiti neki. Koji da kupim da brzo reagira? 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sayuri ovo izgleda stvarno odličnoooo 🥳 čekamo sljedeće dane i tamnjenje 😊🤞 plus su ti simptomi slični kao u prvim trudnoćama, to mi je još najbolji pokazatelj 🥳
Ostale cure isto imate obećavajuće simptome, jedva čekam sljedeća piškenja 🤞🙊
Lucky ništa od mene ovaj ciklus nažalost, možeš me maknut s liste, nismo ništa pokrili jer sam ja dobila neku gljivičnu infekciju i pauzirali smo točno tih par ključnih dana. Sljedeći ciklus je dobitan za mene, a svima vama želim da mi tad šaljete malo trudničke srećice 🥳💫
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bogami sam ja spavala ko top🤣
Uglavnom evo ultre, ne znam ni sama opet ista stvar.. to je poslije 10 min..
https://ibb.co/gTL9N17
Kad se vratim kuci, posto sam kod mame, piskim opet onu One Step trakicu sto sam jucer..🤔
Vidim i ja sjenu. Wuhuuu...ponovi sutra...i 🤞🤞
Jutro ženskice..Sayuriznala sam 🙊🎉❤️
Ja imala najbolju namjeru ujutro pisnut wondfo,ali ženske!! Na njima se i prije piskenja vide i jedna i druga crtica! Dva testa sa
Otvorila!
Na kraju nisam piskila i sad se spremam u dm kupiti neki. Koji da kupim da brzo reagira? 🤭
Joj, ja sam isto na nekom postu vidila da se spominju te trakice i odmah ih naručila, sad mi je krivo 😅 mislim da ću na kraju ponovo naručit ove trakice koje je Sayuri stavila.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Otvorila!
Bilo koji a da je od 10ie.
Otvorila!
CB s crtom ili cb digitalni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kupila sam cb s crtom,jučer navečer sam imala bas bas jake grčeve dolje u predjelu tom nekom kojih pola sata,bas sam teško i hodala tek kad sam se ispružila počelo je prolaziti. Vjerojatno sam neku upaletinu pokupila,a ujutro sam već ionak piskila pa ću cekat sutra ujutro za to testiranje/razočarenje
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sayuri ma too je to 😍😍😍 kolika je vjerovatnost da ti na oba testa pokazuje evaporacijsku? Ja mislim da ipak ne 😁 drzim figee 🥰🥰
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Kupila sam cb s crtom,jučer navečer sam imala bas bas jake grčeve dolje u predjelu tom nekom kojih pola sata,bas sam teško i hodala tek kad sam se ispružila počelo je prolaziti. Vjerojatno sam neku upaletinu pokupila,a ujutro sam već ionak piskila pa ću cekat sutra ujutro za to testiranje/razočarenje
Meni to zvuci dobro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prijavljujem na lijevoj cicki izrazajniju plavu venu. Ne mora nista znaciti a i moze. Mislim da su mi se vene na cickama u 1 trudnoci tek u drugom tromjesjecju pojavile...
Sortiraj odgovore
Najstariji