Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 16:53

Mattan28

Sara🌻 (Mrljica)

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Kod mene ipak gljivetine glupe, i sad kad vide na nalazu neće me primiti na postupak aaaa poludit ću, kaže doktorica da će me vratiti da ponavljam bris..
    Aj neka neka bude trudna da se veselimo 🎉🎉🎉❣️

Žao mi je 😔

btw pretpostavljam da je stres sad i mozda slatko i ugljikohidrati. Al ja otkad sam.prestala koristit gelove za intimno pranje nemam vise nikakvih problema. Vec pola godine bez gljivica. Samo nečural otada😂 i nikakvih problema, a prije se ne bi mogla otusirat bez toga. Sad voda i to je to.

E ja sam bila na vikend putovanju kod frendice čija je higijena katastrofa i baš ne ponesem svoj za intimno pranje (iz Avona koristim godinama i nikad nikakvih problema) i operem se vodom baš iz tog razloga.. A doslovno nisam kod nje ni na dasku sjedala na wc nego iz zraka ciljala 😂😂😂 jedina opcija njezin ručnik 🤔🤔 joj draga mi je ali jako je prljava.. Ili je jednostavno tako došlo nešto u organizmu..

Ajme🙈🙈🙈🙈  držim fige da što prije ode. samo mali savjet, svejedno smanji sa šećerom i brasnom. Gljivice to obožavaju, i ubaci koji jogurt u prehranu ovih dana. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    25. Lipanj 2020. 17:37

Ne znam cure klonite se tih za intimno pranje, to je koma, uništava prirodnu floru, mjenja pH kad ne treba i slično, ja znam da to donosi više problema a ništa koristi...ne znam koja je pametna glava to izumila a još pametnija odobrila za primjenu...🥴

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    25. Lipanj 2020. 17:41

A gljivice...njih nisi dobila od frendice to je sigurno 😊 najčešća vaginalna gljivična infekcija je Candida, koja živi u balansu u tebi i bez bolesti, a izbija kao infekcija zbog narušene ravnoteže flore koja se događa iz mnogih razloga, od imunološkog sustava do prehrane, pa i ponekad seksa...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Matkiša 😎
    25. Lipanj 2020. 17:43

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Sara🌻 (Mrljica)

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Kod mene ipak gljivetine glupe, i sad kad vide na nalazu neće me primiti na postupak aaaa poludit ću, kaže doktorica da će me vratiti da ponavljam bris..

Žao mi je 😔

btw pretpostavljam da je stres sad i mozda slatko i ugljikohidrati. Al ja otkad sam.prestala koristit gelove za intimno pranje nemam vise nikakvih problema. Vec pola godine bez gljivica. Samo nečural otada😂 i nikakvih problema, a prije se ne bi mogla otusirat bez toga. Sad voda i to je to.

E ja sam bila na vikend putovanju kod frendice čija je higijena katastrofa i baš ne ponesem svoj za intimno pranje (iz Avona koristim godinama i nikad nikakvih problema) i operem se vodom baš iz tog razloga.. A doslovno nisam kod nje ni na dasku sjedala na wc nego iz zraka ciljala 😂😂😂 jedina opcija njezin ručnik 🤔🤔 joj draga mi je ali jako je prljava.. Ili je jednostavno tako došlo nešto u organizmu..

Ajme🙈🙈🙈🙈 držim fige da što prije ode. samo mali savjet, svejedno smanji sa šećerom i brasnom. Gljivice to obožavaju, i ubaci koji jogurt u prehranu ovih dana.

Ma što je najbolje ja zbog psorijaze uopće ne jedem to i doslovno živim na jogurt 😂😂 ali cugnila sam malo sam i pušila 🤷‍♀️
    I btw nisam znala za te za intimno, još ja koristim ove bez mirisa skroz i mislim si kako dobro radim za svoju pipicu   🙄 Pa i doktor mi to preporučio!  Ma neću se ni prat više. 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    25. Lipanj 2020. 17:44

silver

A gljivice…njih nisi dobila od frendice to je sigurno 😊 najčešća vaginalna gljivična infekcija je Candida, koja živi u balansu u tebi i bez bolesti, a izbija kao infekcija zbog narušene ravnoteže flore koja se događa iz mnogih razloga, od imunološkog sustava do prehrane, pa i ponekad seksa…

Haha ma znam da nisam dobila od nje ali to mi je prvo palo na pamet 😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

silver
    25. Lipanj 2020. 17:58

Moguće je da se gljivice pojave zato jer si jedan dan otputovao i zaboravio taj intimni sapun 😏 ali zanimljivo nisi ih dobio jer si propustio jedan dan nego si dobio jer koristiš taj sapun već toliko da ti je promjenio tvoju prirodnu floru i sad bez njega se mjenjaju uvjeti, plus malo slabijeg imuniteta iz nekog razloga i to ti je to...sve ti je to kemija...pitaj doktora znanstveni dokaz koristi intimnih sapuna, sumnjam da ima neki dobar odgovor...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

25. Lipanj 2020. 18:00

Mattan28

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Sara🌻 (Mrljica)

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Žao mi je 😔

Ajme🙈🙈🙈🙈 držim fige da što prije ode. samo mali savjet, svejedno smanji sa šećerom i brasnom. Gljivice to obožavaju, i ubaci koji jogurt u prehranu ovih dana.

Ma što je najbolje ja zbog psorijaze uopće ne jedem to i doslovno živim na jogurt 😂😂 ali cugnila sam malo sam i pušila 🤷‍♀️
    I btw nisam znala za te za intimno, još ja koristim ove bez mirisa skroz i mislim si kako dobro radim za svoju pipicu 🙄 Pa i doktor mi to preporučio! Ma neću se ni prat više. 😁

Meni je netko nekad reko da za pipicu samo voda. Cak ni ove gelove sta koristimo Nivea, balea itd nr valjaju i da ne perem dolje s tim. Po tom djelu samo voda. 

25. Lipanj 2020. 18:01

Ups upotrijebila sam rikec na p.......🙈🤦‍♀️

25. Lipanj 2020. 18:01

OMG ne rikec nego rijec 🙈🙈🙈🙈

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 18:07

🦋Anitram1982🦋

OMG ne rikec nego rijec 🙈🙈🙈🙈

Gledan ja sta je rikec 😂😂😂😂
    Pa dobro, svi je imamo. 😂

Al slazem se, i ako se mijenjaju sapuni, opet bude problema. Mrzin kad moran priznat da su mi mater i svekrva u pravu, al stvarno, samo i iskljucivo voda. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.