Kod mene ipak gljivetine glupe, i sad kad vide na nalazu neće me primiti na postupak aaaa poludit ću, kaže doktorica da će me vratiti da ponavljam bris..
Aj neka neka bude trudna da se veselimo 🎉🎉🎉❣️
Žao mi je 😔
btw pretpostavljam da je stres sad i mozda slatko i ugljikohidrati. Al ja otkad sam.prestala koristit gelove za intimno pranje nemam vise nikakvih problema. Vec pola godine bez gljivica. Samo nečural otada😂 i nikakvih problema, a prije se ne bi mogla otusirat bez toga. Sad voda i to je to.
E ja sam bila na vikend putovanju kod frendice čija je higijena katastrofa i baš ne ponesem svoj za intimno pranje (iz Avona koristim godinama i nikad nikakvih problema) i operem se vodom baš iz tog razloga.. A doslovno nisam kod nje ni na dasku sjedala na wc nego iz zraka ciljala 😂😂😂 jedina opcija njezin ručnik 🤔🤔 joj draga mi je ali jako je prljava.. Ili je jednostavno tako došlo nešto u organizmu..
Ajme🙈🙈🙈🙈 držim fige da što prije ode. samo mali savjet, svejedno smanji sa šećerom i brasnom. Gljivice to obožavaju, i ubaci koji jogurt u prehranu ovih dana.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ne znam cure klonite se tih za intimno pranje, to je koma, uništava prirodnu floru, mjenja pH kad ne treba i slično, ja znam da to donosi više problema a ništa koristi...ne znam koja je pametna glava to izumila a još pametnija odobrila za primjenu...🥴
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
A gljivice...njih nisi dobila od frendice to je sigurno 😊 najčešća vaginalna gljivična infekcija je Candida, koja živi u balansu u tebi i bez bolesti, a izbija kao infekcija zbog narušene ravnoteže flore koja se događa iz mnogih razloga, od imunološkog sustava do prehrane, pa i ponekad seksa...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kod mene ipak gljivetine glupe, i sad kad vide na nalazu neće me primiti na postupak aaaa poludit ću, kaže doktorica da će me vratiti da ponavljam bris..
Žao mi je 😔
btw pretpostavljam da je stres sad i mozda slatko i ugljikohidrati. Al ja otkad sam.prestala koristit gelove za intimno pranje nemam vise nikakvih problema. Vec pola godine bez gljivica. Samo nečural otada😂 i nikakvih problema, a prije se ne bi mogla otusirat bez toga. Sad voda i to je to.
E ja sam bila na vikend putovanju kod frendice čija je higijena katastrofa i baš ne ponesem svoj za intimno pranje (iz Avona koristim godinama i nikad nikakvih problema) i operem se vodom baš iz tog razloga.. A doslovno nisam kod nje ni na dasku sjedala na wc nego iz zraka ciljala 😂😂😂 jedina opcija njezin ručnik 🤔🤔 joj draga mi je ali jako je prljava.. Ili je jednostavno tako došlo nešto u organizmu..
Ajme🙈🙈🙈🙈 držim fige da što prije ode. samo mali savjet, svejedno smanji sa šećerom i brasnom. Gljivice to obožavaju, i ubaci koji jogurt u prehranu ovih dana.
Ma što je najbolje ja zbog psorijaze uopće ne jedem to i doslovno živim na jogurt 😂😂 ali cugnila sam malo sam i pušila 🤷♀️
I btw nisam znala za te za intimno, još ja koristim ove bez mirisa skroz i mislim si kako dobro radim za svoju pipicu 🙄 Pa i doktor mi to preporučio! Ma neću se ni prat više. 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
A gljivice…njih nisi dobila od frendice to je sigurno 😊 najčešća vaginalna gljivična infekcija je Candida, koja živi u balansu u tebi i bez bolesti, a izbija kao infekcija zbog narušene ravnoteže flore koja se događa iz mnogih razloga, od imunološkog sustava do prehrane, pa i ponekad seksa…
Haha ma znam da nisam dobila od nje ali to mi je prvo palo na pamet 😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Moguće je da se gljivice pojave zato jer si jedan dan otputovao i zaboravio taj intimni sapun 😏 ali zanimljivo nisi ih dobio jer si propustio jedan dan nego si dobio jer koristiš taj sapun već toliko da ti je promjenio tvoju prirodnu floru i sad bez njega se mjenjaju uvjeti, plus malo slabijeg imuniteta iz nekog razloga i to ti je to...sve ti je to kemija...pitaj doktora znanstveni dokaz koristi intimnih sapuna, sumnjam da ima neki dobar odgovor...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Žao mi je 😔
Ma što je najbolje ja zbog psorijaze uopće ne jedem to i doslovno živim na jogurt 😂😂 ali cugnila sam malo sam i pušila 🤷♀️
I btw nisam znala za te za intimno, još ja koristim ove bez mirisa skroz i mislim si kako dobro radim za svoju pipicu 🙄 Pa i doktor mi to preporučio! Ma neću se ni prat više. 😁
Meni je netko nekad reko da za pipicu samo voda. Cak ni ove gelove sta koristimo Nivea, balea itd nr valjaju i da ne perem dolje s tim. Po tom djelu samo voda.
OMG ne rikec nego rijec 🙈🙈🙈🙈
Gledan ja sta je rikec 😂😂😂😂
Pa dobro, svi je imamo. 😂
Al slazem se, i ako se mijenjaju sapuni, opet bude problema. Mrzin kad moran priznat da su mi mater i svekrva u pravu, al stvarno, samo i iskljucivo voda.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji