Novodoba znam samo da se ne preporuca vrkuta uz hormonsku terapiju. Znaci kad si na pilulama ili duphastonu onda ne vrkuta. Za ostalo iskreno ne znam sto da ti napisem....osim da ako nisi zadovoljna sa gin da potrazis drugo mijenje.
Novo doba meni je mpo doktor savjetovat bez vrkute i ostalih pripravaka.
Isto tako prouči malo Inofolic prašak, često se spominje da pomaže kod policističnih.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Novo doba sto se tice vrkute i toga ja sam laik.
A sto se tice dijete (imam dijete koje je sklono debljanju)
Izbacit iz prehrane sve ugljikohidrate 6 dana u thednu, al doslovno Ni trunke u kuci da nema toga (ja tako radim)
I nedjeljom se pocastit(nediljom mi je desert na stolu i časa kole-da ne dođe u napast kad je na rođendanu, pa da se ne ponasa ko pas pusten s lanca- povecat kretanje znaci šetati svaki dan min 1 sat ( za marendu u skolu nosi voce )
5 obroka u danu jede- mlijeko svako jutro pije obavezno i to ti je to
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Takodjer vodim bitku sa neredovnim ciklusima i ovulacijom. Koristim Clearblue O trakice. Prosli mjesec mi je smajlic bio 9og, a ovaj mjesec jos nista. Pored toga vodim i menstrualni kalendar koji mi pokazuje da mi je O trebala juce biti, medjutim nista. Mi uprkos tome redovno pokusavamo i nadamo se najboljem.
I vama svima zelim da sto prije ugledate svoje plusice i smajlice 🍀
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Ćao cure, evo ja sam u strci mužić i ja otvaramo jdoo pa smo cili u tome. Stagniram sad svakako tamo do 14.dc pa ću krenuti s trakicama s obzirom da mi je ovulacija bila zadnja dva mjeseca točno na 16.dc
Bajo znači šokirana sam čitam ti potpis zar su već 22 tjedna prošla???
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ćao cure, evo ja sam u strci mužić i ja otvaramo jdoo pa smo cili u tome. Stagniram sad svakako tamo do 14.dc pa ću krenuti s trakicama s obzirom da mi je ovulacija bila zadnja dva mjeseca točno na 16.dc
Bajo znači šokirana sam čitam ti potpis zar su već 22 tjedna prošla???
Na pola sam 😘😬
Pa leti vrime ne mogu virovat. ❤️❤️ Nadam se da maksimalno uživaš u trudnoći. Jel možeš već osjetit udarce?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pa leti vrime ne mogu virovat. ❤️❤️ Nadam se da maksimalno uživaš u trudnoći. Jel možeš već osjetit udarce?
Da sad uzivam ,ne radim na komplikacijama sam .
Osjecam je sad posteno cak me i probudi po noci ponekad ♥️♥️♥️
Evo na +5 kg sam nadam se da necu do kraja jos puno natuc
https://ibb.co/HH6nwRs😘😘😘
Jel tako Lucky??
Bajo baš si lipa trudnica ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)