Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2020. 09:39

AuroraB

Ja sam sinoć, 7dpo imala bolove dolje. Ne mogu se prestati nadati da se nešto prirodno zahuktava, a znam da su šanse jako male. Čak sam i sanjala da sam trudna, i koliko god se pokušavam zatrpati poslom, stalno mi te misli naviru i iskreno, baš sam u bedu i teško mi se isčupati od bojazni da možda još dugo dugo vremena neću biti trudna.
    Ako su ti bolovi posljedica stimulacije, onda mi je još bolje žao što nemamo smrzliće, jer mi očito tijelo još uvijek reagira na sve te hormone i postupak općenito…

Moze biti tko zna. Znam da nije bez razloga da se kod ponavljanja postupka radi pauza bar jedan mjesec. 

Ma znam da je rano ali opet....citala sam na netu a i tu su cure na potpomognutoj komentirale da navodno kod ICSI se moze desiti da HCg malo sporije raste. 

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 09:40

chiAn

Dobro jutro, djevojke…šta mislite jel ovo ➕?
    😄😄🙈🥳🥳🥰🥰
    https://ibb.co/C6xvV7V

Da plus 😍😍😍😍 nek bude skolska! ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 09:41

🦋Anitram1982🦋

Moje test je nazalost prazan. Znam da je teoretski jos rano i da bi tek oko 9DPT trebala imat sjenu no medutim nekako sam realna pogotovo jer su me probudili menga bolovi jutros koji su i dalje prisutni (sto je normalno za moj PMS) U cetvrtak M stize tako da iako moje srce u zelja i teznja kazu jedno, mozak govori nesto drugo. I dalje sam pozitivna do kraja ali i realna
    Chian lijep plusic. Sretno jos jednom i nek bude skolsla. Cuvaj sebe i mrvivu 😁

Nista jos nije gotovo! Drzimo fige na najjače 🤞🤞🤞🤞

Matkiša 😎
    28. Rujan 2020. 09:46

@chiAN koja plusčina ❣️❣️❣️❣️ Čestitam, i vidiš da su Kinezi slabašni sami po sebi.. 

@Anitram sve se to još stigne dogoditi, treba biti realan ali opet dopusti sebi malo pozitivnog nadanja nikad se ne zna u kojem smjeru će otići 💪🤞❣️❣️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

28. Rujan 2020. 10:08

Chian, 😍😍😍😍 Cestitke 🎉🎉🎉

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Rujan 2020. 10:13

Chian čestitam ! Koja pluscina +  najvise od svega ti zelim mirnu i urednu trudnocu.

Eto cure kod mene danas 20dc jos nije bilo O. A trakice kao da su zadnja 2 dana malo potamnile...ili mene moje oci varaju od silne zelje i iscekivanja O haha
    Pokusati cu staviti sliku pa da vidim sta vi mislite...
    https://ibb.co/k421YX6

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 10:24

Ancy_23

Chian čestitam ! Koja pluscina + najvise od svega ti zelim mirnu i urednu trudnocu.

Eto cure kod mene danas 20dc jos nije bilo O. A trakice kao da su zadnja 2 dana malo potamnile…ili mene moje oci varaju od silne zelje i iscekivanja O haha
    Pokusati cu staviti sliku pa da vidim sta vi mislite…
    https://ibb.co/k421YX6

Tamne da 🙂
    Ja prvi put koristila te zelene i nisam uopce zadovoljna 
    Na rozima sam uhvatila pik a na njima ne 
    A o je bila sigurno. Potvrdila temp 🤷‍♀️

Sara 🌸
    28. Rujan 2020. 10:33

Chian, PLUSČINA JE OVO!!! 🎉🎉🎉 Čestitam od srca, sad mogu čestitat!
    Želim ti da ovaj put uistinu da sve bude u redu. Budući da si prošla kroz dvije biokemijske, znan da će ti svaki odlazak u wc bit noćna mora. I meni je bilo, i to je normalno. Ideš dan po dan, strahove nosiš sa sobom ko prtljagu, al ne dopusti da si izbezumljena njima. 😊🧡 Ja sam sebi to složila, koliko god hladno zvučalo, sve se može dogodit, a i nemora, i apsolutno ne mogu utjecat na to. 

Martina, ima još vremena, držim fige da ipak bude odmah jedna dugica na putu. 🧡🧡🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Rujan 2020. 10:36

Sanjarka ja cu ocoravit s tim zelenima. Toliko naprežem oci i gledam dal ima promjene pa hodam po kuci trazim bolje svjetlo usporedujem ma uzas. 
    Sta cu sad cu ove potrositi pa sljedeci put roze uzeti. 
    A ono potajno se nadam da necu morati vise kupovati da ce se dogoditi O i doci do trudnoce

• Dreamer97
    28. Rujan 2020. 10:36

Cao,zenice  juce sam naletela na ovaj forum, verovale ili ne procitala sam svih 750 stranica, upoznala se sa problemom svih vas  zelim da vam se pridruzim jer smatram da se velika podrska jedna drugoj 
    Pokusavamo 5m, imam redovne cikluse. Do sada nisam nista pila, ali sam odlucila da ovog meseca pocnem da pijem folnu i da kupim lh trakice. Trenutno se druzim sa vesticom (4.dan), pa krecemo u akciju 

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.