Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova2020
    14. Rujan 2020. 15:35

Lucky🍀

Nova2020

Ponovno trakice jer vidim da gore link ne radi iz nekog razloga
    https://ibb.co/HNLZNLM

Cek jel ja to dobro vidim da si sad 118cd 😳 uf bome si gora od mene, ja sam dogurala do 74 mislim najduze 😂
    A gle bazalna zi se cini skroz ok, i moja seta u folikularnoj fazi od 36 pa do 36.4, 36.5. Ako mi je vruce po noci.
    A trakice, vise su svijetle nego tamne, opet ne izgleda niti jedna bas tamno kao pred pik, eto ne znam sto rec, vec ti je prepredug ciklus, hormoni su vjerojatno malo podivljali, pa se lh tu i tamo malo podigne je zato ponekad nesto tamnija trakica. Kod mene su prosli ciklus bile 4 dana tamne tamne, kao pik, ali od O ni traga ni glasa, tako da mi s ovim ludim ciklusima bas imamo puno upitnika nekad nad glavom 🥴🥴

Da daaaa ja sam vam cure moje već 4 mjeseca bez stvariZato sam i počela sve to tako detaljno pratiti jer se osjećam mrvicu manje bespomoćno oko svega toga. Lucky eto, to sam doslovno i ja mislila, ali drago mi je da mi netko to potvrdi. Znači ništa od ovulacije još uvijek, sad čekamo da vidimo što će Duphaston napraviti. Meni se čini da nas dvije imamo dosta sličnu situaciju po svemu što sam pohvatala.

Nova2020
    14. Rujan 2020. 15:36

Teja09

Nova2020

Nova, dobro došla! Tako je i meni bilo, odnosno tako mi još uvijek je. Ne bih dobivala, pa Duphaston pa dobijem, pa opet nista… u petak sam vadila hormone pa cemo sad vidjeti. Od trakica sam skoro i odustala jer su mi tako izgledale kao tvoje… ali zato smo tu jedna za drugu!

Joooj hvala puno na lijepim riječima, i same znate koliko to znači! :) Javi baš za hormone, i ja razmišljam da to napravim ako od Duphastona ne bude ništa.

Nova2020
    14. Rujan 2020. 15:40

curly29

Nova svaka cast na posvecenosti, kako si ti to fino iscrtala, zapisala obojila tip 👍🏼
    Vi sa Duphastone, jesi vas boljele grudi kad zavrsite sa njim pa kao cekate M vise nego inace? Koracam i placem koliko bole 😥

Haha hvala, ali to je čisto očajnički pokušaj da se osjećam kao da imam kontrolu nad tim svim Meni taj Duphaston apsolutno nikakve promjene nije prouzrokovao, ni grudi ni išta drugo, kao da ih ni ne pijem

Nova2020
    14. Rujan 2020. 15:41

Mallla

Nova dobro došla i što prije otišla na veselije teme! A i mi s tobom ako bude sreće!

Hvala puno, divne ste! Nadam se da ćemo sve skupa vrlo brzo na veselije teme!

• newmama
    14. Rujan 2020. 15:49

Pozdrav svima,

upravo sam se registrirala buduci da sam zadnjih mjeseci jaaaako cesto posjecivala ovaj forum. 

Uglavnom, ovulacije sam pratila Clearblue LH trakicama (DM -199 kn/10 kom) i kad bi ugledala smajlica bacili bi se na posao. 

Meni je 37 njemu 42 god i trebalo nam je aktivno 7 mj bas rada na tome svaki mjesec (iako smo i prije radili ali opusteno). 
    Prije 2 mj sam bila na HSG-u u Citu u Splitu.

Evo ugledala sam plusic, nisam ni sama vjerovala a odlucili smo po preporuci dr. Poljaka 4 mj nakon HSG- a ici na potpomognutu oplodnju. I evo dogodilo se prirodno. 

Teja09
    14. Rujan 2020. 15:49

Nova2020

Teja09

Nova2020

Nova, dobro došla! Tako je i meni bilo, odnosno tako mi još uvijek je. Ne bih dobivala, pa Duphaston pa dobijem, pa opet nista… u petak sam vadila hormone pa cemo sad vidjeti. Od trakica sam skoro i odustala jer su mi tako izgledale kao tvoje… ali zato smo tu jedna za drugu!

Joooj hvala puno na lijepim riječima, i same znate koliko to znači! :) Javi baš za hormone, i ja razmišljam da to napravim ako od Duphastona ne bude ništa.

Evo ovako, hormoni mi nisu dobri. FSH i LH mi nisu u dobrom omjeru, u prijevodu opet nemamo jajnu stanicu. Znaci anovulacijski ciklusi. Dobila uputnicu za kompletnu obradu. Ginic kaze da cemo najvjerojatnije na stimulaciju ovulacije i ciljane odnose. Predlažem ti da odes uraditi hormone, jer sam i ja tako cekala kao i ti... i nista od toga 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

Nova2020
    14. Rujan 2020. 15:54

Teja09

Nova2020

Teja09

Nova2020

Evo ovako, hormoni mi nisu dobri. FSH i LH mi nisu u dobrom omjeru, u prijevodu opet nemamo jajnu stanicu. Znaci anovulacijski ciklusi. Dobila uputnicu za kompletnu obradu. Ginic kaze da cemo najvjerojatnije na stimulaciju ovulacije i ciljane odnose. Predlažem ti da odes uraditi hormone, jer sam i ja tako cekala kao i ti… i nista od toga

Joooj žao mi je, ali sad bar znaš u čemu je problem i začas će mrvica doći! :) Da, otići obavezno ću nakon prve ture Duphastona izvaditi hormone, jer možda i ja čekam bezveze :/

Nova2020
    14. Rujan 2020. 15:56

Lucky🍀

Nova2020

Lucky🍀

Nova2020

Cek jel ja to dobro vidim da si sad 118cd 😳 uf bome si gora od mene, ja sam dogurala do 74 mislim najduze 😂
    A gle bazalna zi se cini skroz ok, i moja seta u folikularnoj fazi od 36 pa do 36.4, 36.5. Ako mi je vruce po noci.
    A trakice, vise su svijetle nego tamne, opet ne izgleda niti jedna bas tamno kao pred pik, eto ne znam sto rec, vec ti je prepredug ciklus, hormoni su vjerojatno malo podivljali, pa se lh tu i tamo malo podigne je zato ponekad nesto tamnija trakica. Kod mene su prosli ciklus bile 4 dana tamne tamne, kao pik, ali od O ni traga ni glasa, tako da mi s ovim ludim ciklusima bas imamo puno upitnika nekad nad glavom 🥴🥴

Da daaaa ja sam vam cure moje već 4 mjeseca bez stvariZato sam i počela sve to tako detaljno pratiti jer se osjećam mrvicu manje bespomoćno oko svega toga. Lucky eto, to sam doslovno i ja mislila, ali drago mi je da mi netko to potvrdi. Znači ništa od ovulacije još uvijek, sad čekamo da vidimo što će Duphaston napraviti. Meni se čini da nas dvije imamo dosta sličnu situaciju po svemu što sam pohvatala.

A gle ako nista nakon dupastona ces dobit M pa onda u nove pobjede 💪🏼 ali moj ti je savjet ukoliko opet ne dode nakon ne znam, evo 45 dana da odes ponovo ginekologu i trazis neku terapiju, tako sam ja, prvi ciklus 60 dana, drugi opet isto, i odmah je skuzio da samo od duphastona nista pa je kombinacija duphaston + klomifen i sad cemo vidjet dalje.
    U svakom slucaju strpljenja nam treba, alibit ce to sve ok

Ma da, možda nam treba 100 vreća živaca, ali svima će nam to doći :D Samo definitivno više neću čekati uzalud, čim prođe 40-ak dana prijavljujem problem haha

curly29
    14. Rujan 2020. 17:08

Ma bice uskoro Lucky, dobro i tek ti je 10dc za nas sa poremecenim ciklusima to je prerano, a znas da sam ja prije pisala da mi se to desi par dana prije pravog pika porast LH i onda opet padne i onda tipa za let dana uhvatim bas pikcinu.. 
    Zurka sa hormonima 😂 bice kroz 7 dana pik sto posto

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

14. Rujan 2020. 18:40

Mattan

chiAn

Mattan

Evo me… Folikul otišao u cistu 37 mm, endometrij samo 5,5..cervikalne sluzi nemam, kaže da me klomifen baš sredio i isušio 🤷‍♀️
    Na lijevom ima neki folikulić pa ćemo ga pratiti u slučaju da bude neš od njega, idem za par dana opet.
    Eto 😒

A jbmu…znaci to je od klomifena?
    Jel na desnom jajniku, onom koji je zacepljen?

Da da.. Što je najgore dok se ne makne cista ne mogu na Ivf, znači morat ću pauzirat možda ciklus 👎
    Popizditis lagani, ali šta je tu je…
    Pitala ga za noćurak, kaže super, može.. I preporučio mi lactoginol neki, neš za čišćenje maternice pa onda bude bolja sluz.. Moram to još proučiti….
    Aj cure barem znamo sada haha hvala vam za sve ove dane gledanja mojih trakica, 😘

Imam ju i ja pa idem na ICSI. Ak ce moc izvadit ce ju na punkciji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.