Cijeli dan sam u strcini poslu i tek sad uspjela uci na forum.
Ja bi po FF sutra trebala dobiti, ali od gospođice nema javljanja. Prije 2 dana tj. na 12 DPO sam pravila test i bio je negativan.temp. je jutros bila povisena iako sam je mjerila u 4.30. jer sam se morala ustati na put. Neznam dali umišljam ali aureole i bradavice kao da su mi potamnile i grudi me jos uvijek bole.
Sad neznam dali da cekam da prođe sutra pa da bapravim test ili da cekam 14.9? Jer mi je tako pokazao Premom. Ali u svakom slucaju odavna nisam imala ovako dug ciklus. Pik je tek bio na 21 DC.
Ma daj nabaci jedan testic i sutra..daj da se necemu radujemo napokon! 🤗
Iskreno bojim se opet ugledati -. Prije dva dana je test bio bijel kao snijeg tako da cisto sumnjam da je T u pitanju. Bar bi se nazirala nekakva sjena sjene ali cak ni toga nije bilo. Sanjarka je sa istim testom radila na 9 DPO pa joj je bila sjena. Mislim da cu ipak pricekati jos.
CB test za O je pokazao pik navecer na 21 dc tako da je O mogla biti najkasnije 23 DC. Zelene trakice su pik pokazale sutra dan. Ali ja racunam po CB.
Evo grafa
https://ibb.co/StLxBjN
Hej ne moraš lijepit link od grafa jer kad kliknemo ovaj link što ti je u potpisu otvori nam tvoj graf.
Što se tiče potencijalne trudnoće mislim da imaš jako dobre šanse. U jutro bi ja već napravila test, ako je je nema se što tu čekat.. Osim ako ti baš želiš čekat.
Aha, mislila sam da ne otvara graf😬. Nemam test kuci tako da cu ga sutra kupiti pa napraviti u nedelju.
FF kaze da je u Ponedjeljak test day
Kakva je situacija sa grudima jutros?
Drzim fige za veliki ➕ u nedjelju 🤞
Jutro, evo bas mjerila temp. Jos uvijek stoji na 36.9.vaginalno i 36.7 ispod pazuha. Grudi bole, ali nisu tvrde samo bolne dosta.
Dogovorila sam se sa mužem da cemo sutra radit test. Danas kupujem i ujutro piškim.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja bi po FF sutra trebala dobiti, ali od gospođice nema javljanja. Prije 2 dana tj. na 12 DPO sam pravila test i bio je negativan.temp. je jutros bila povisena iako sam je mjerila u 4.30. jer sam se morala ustati na put. Neznam dali umišljam ali aureole i bradavice kao da su mi potamnile i grudi me jos uvijek bole.
Sad neznam dali da cekam da prođe sutra pa da bapravim test ili da cekam 14.9? Jer mi je tako pokazao Premom. Ali u svakom slucaju odavna nisam imala ovako dug ciklus. Pik je tek bio na 21 DC.
Iskreno bojim se opet ugledati -. Prije dva dana je test bio bijel kao snijeg tako da cisto sumnjam da je T u pitanju. Bar bi se nazirala nekakva sjena sjene ali cak ni toga nije bilo. Sanjarka je sa istim testom radila na 9 DPO pa joj je bila sjena. Mislim da cu ipak pricekati jos.
CB test za O je pokazao pik navecer na 21 dc tako da je O mogla biti najkasnije 23 DC. Zelene trakice su pik pokazale sutra dan. Ali ja racunam po CB.
Evo grafa
Hej ne moraš lijepit link od grafa jer kad kliknemo ovaj link što ti je u potpisu otvori nam tvoj graf.
Što se tiče potencijalne trudnoće mislim da imaš jako dobre šanse. U jutro bi ja već napravila test, ako je je nema se što tu čekat.. Osim ako ti baš želiš čekat.
Aha, mislila sam da ne otvara graf😬. Nemam test kuci tako da cu ga sutra kupiti pa napraviti u nedelju.
Jutro, evo bas mjerila temp. Jos uvijek stoji na 36.9.vaginalno i 36.7 ispod pazuha. Grudi bole, ali nisu tvrde samo bolne dosta.
Dogovorila sam se sa mužem da cemo sutra radit test. Danas kupujem i ujutro piškim.
Sretnooooo
Zvuci bas dobro 🤞🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malo prije me probudio grč dolje, kao neko probadanje. Mislila sam evo došla M, ali ipak nije..tek za 4 dana. Danas mi je 10dop, Jel moguće da je to bila implantacija? Jer me sada vise Ne boli, i gurnula sam prst dolje da vidim i samo je bijelo, nema crvenog ni roza.
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Clio 🤞🏻🤞🏻 Srecno, da bude pluscina da pukne testic 😂
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Malo prije me probudio grč dolje, kao neko probadanje. Mislila sam evo došla M, ali ipak nije..tek za 4 dana. Danas mi je 10dop, Jel moguće da je to bila implantacija? Jer me sada vise Ne boli, i gurnula sam prst dolje da vidim i samo je bijelo, nema crvenog ni roza.
Implataciju ne bi osjetila, barem po onome što tvrde stručnjaci. Ali sve je moguće još koji dan i sve će biti jasnije!
url=https://lilypie.com]
Evo grafa
Držimo palčeve za jutro, da to bude kedan fini plus! 😊
ODBROJAVANJE 9/2020
Ana0310 - 02.09.2020 - kasni ❤️
Mmarie - 04.09.2020 - kasni ♥️
SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
InnaAH - 15.09.2020 - 3 dana❤️
Jelenajelena - 16.09. 2020 - 4 dana ♥️
Tina 25 - 16.09.2020. - 4 dana ❤️
Curly - 16.9.2020. - 4 dana ❤️
Negro22 - 18.09.2020 - 6 dana ❤️
Olive 20.09.2020. - 8 dana ❤️
3sreca - 27.09.2020 - 8 dana❤️
chiAn - 28. 09. 2020 - 16 dana ❤️
ODBROJAVANJA 10/2020
Anitram1982 - 02.10.2020 - 21 dana ❤️
Malalala - 02.10.2020. - 21 dana ❤️
LenaEna - 03.10.2020. - 22 dana ❤️
Maša -
Lucky -
Mallla -
Implataciju ne bi osjetila, barem po onome što tvrde stručnjaci. Ali sve je moguće još koji dan i sve će biti jasnije!
Čitala sam puno puta da se mogu javiti grčevi i točkasto krvarenje kod implantacije.. Pa sam na to pomislila. Nadam se da nije M, a sada mi samo ostaje pričekati još koji dan...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Hvala ti. Joj iskreno nakon onog minusa bas me nekako strah ponovno napraviti test jer se samo jos vise razocaram. Ali eto idem sad u shoping pa cu kupiti test.
Koji je po vama najbolji? Imam izbora gdje kupiti pa koji mi savjetujete?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Hvala ti. Joj iskreno nakon onog minusa bas me nekako strah ponovno napraviti test jer se samo jos vise razocaram. Ali eto idem sad u shoping pa cu kupiti test.
Koji je po vama najbolji? Imam izbora gdje kupiti pa koji mi savjetujete?
Ma clear blue najbolje... mislim da s njim si na sigurno ako ucita plus i ako nema nista...
S njim mozes i sa bilo kojim urinom tijekom dana...meni je pokazao plus i sa popodnevnim, iako je nažalost bila biokemijska...
Ma kupi odmah dva...pa jedan popodne, a jedan ujutro...ako ovaj popodne ne bude nista pokazivao, ima jos nade za sutra ujutro 😁
Sretno sretnoo!! 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji