Da se nadovežem za temperaturu i praćenje O…narucila sam si toplomjer i planiram pratiti BBT…
Znači, temperaturom si potvrđujem da je do O došlo, tj tek kad O prođe, sa temp cu to znati…i to nakon nekog vremena kada shvatim svoju temp, jel?
Onda svjedno trebam trakice kako bi mi rekle kada ce otprilike biti O?
I jos jedno pitanje…jel obavezno dan prije O padne temp?
Da. 3 uzastupna porasta temperature oznacavaju da je O bila. Dan prije prvog porasta trebala bi imati pad temperature. Koliko stupnjeva ce biti (to zavisi od zene do zene). Ako kliknes na moj potpis mozes vidjeti neke od temperatura kad sam ju mjerila. Trakica ti pokazu porast LH i pik. Na taj dan bi tempica trebala past i od toga dana 3 dana zaredom bi trebala imat poviseni tempicu da bi mogla reci aha evo bila je O. Dal je pad obavezan prije O opet zavisi od zene do zene ali u vecini slucajeva se desava da.
Meni nikad ne padne temp na o, cak zna i porast malo 🤷♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarko kako si danas?
Da krivo sam se izrazila. 🙈🙈🙈
Mislila sam jedno a napisala drugo. Dakle ajmo ponovno i na primjeru vidit kako to funkcionira.
Prije O temperatura iznos npr: od 36.3 do 36.5
Na dan pika ona je i dalje takva no dan do dva nakon pika desava se da je temperatura 36.7 ili 36.6 i bude takva narednih 3 dana ( tada mozemo reci da je O uistinu bila)
sanjarko kako si danas?
Dobro je
Plod i gestacijska su otisli
Endometrij je tanak. Ima jos nesto nije skroz cisto
Vadila betu i opet u petak beta i uzv pa cu znat vise
Postoji jos opcija za kiretazu no dr je optimistican
Pa se i ja nadam da cu je izbjeci 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarko kako si danas?
Dobro je
Plod i gestacijska su otisli
Endometrij je tanak. Ima jos nesto nije skroz cisto
Vadila betu i opet u petak beta i uzv pa cu znat vise
Postoji jos opcija za kiretazu no dr je optimistican
Pa se i ja nadam da cu je izbjeci 🙏
drz se! pomolit cu se da sve bude ok i da ne moras ici na kiretazu 🙏
cuvaj se
Ja upravo pokupovala tajice za trudnice, ponjelo me 😂😂
Ludost ili optimizam, ne znam.. Ali ja sam lovu potrošila 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nisam trudna da netko ne bi pomislio 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mallla, sta ima kod tebe?
Danas je (nije) trebala stici M?
Hmmm kod mene je jako čudna situacija. Koju cijelo vrijeme ignoriram. Na 12 dpo sam napravila CB ultra early i bio je negativan, al kad se posušio pojavila se crta, slabo vidljiva ali prisutna. Iza tog sam radila neke trakice sa plus ili minus i milerov test koji su bili negativni al opet nakon sušenja ta milerova trakica je imala sjenu al ovi sa plus ili minus nisu već kristalno bijeli. Svim silama sam sw trudila ignorirat jer nagledala sam se sjena. U petak sam bila na moru i lad sam stigla doma dočekao me tamno smeđi iscjedak na kupaćem i dok bi se brisala bilo bi smeđe, a ako bi zavukla prst onda rozo. Mislila sam stiže M. Subota opet kad se brišem smeđe kad zavučem rozo. Znalo se dogodit da dva dana tako ima kod brisanja dok ne procuri. Nedjelja, već svega manje, nosim uložak ali nema ništa. Ponedjeljak cijeli dan očekujem M al samo kod dva brisanja jednom mrvu smeđe s jednom sluz i crvena nit. Večeras zavlačila prst izvukla samo prozirno žutu sluz…. Ja čekam i čekam M al nje nema. A danas na trakici s plus ili minus kao da sam vidila sjenu al preslabu… Eto pojma nemam…
Joooj moglo bi biti 🤞🤞🤞
A da napravis betu? Da li je to opcija?
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Mallla, sta ima kod tebe?
Danas je (nije) trebala stici M?
Hmmm kod mene je jako čudna situacija. Koju cijelo vrijeme ignoriram. Na 12 dpo sam napravila CB ultra early i bio je negativan, al kad se posušio pojavila se crta, slabo vidljiva ali prisutna. Iza tog sam radila neke trakice sa plus ili minus i milerov test koji su bili negativni al opet nakon sušenja ta milerova trakica je imala sjenu al ovi sa plus ili minus nisu već kristalno bijeli. Svim silama sam sw trudila ignorirat jer nagledala sam se sjena. U petak sam bila na moru i lad sam stigla doma dočekao me tamno smeđi iscjedak na kupaćem i dok bi se brisala bilo bi smeđe, a ako bi zavukla prst onda rozo. Mislila sam stiže M. Subota opet kad se brišem smeđe kad zavučem rozo. Znalo se dogodit da dva dana tako ima kod brisanja dok ne procuri. Nedjelja, već svega manje, nosim uložak ali nema ništa. Ponedjeljak cijeli dan očekujem M al samo kod dva brisanja jednom mrvu smeđe s jednom sluz i crvena nit. Večeras zavlačila prst izvukla samo prozirno žutu sluz…. Ja čekam i čekam M al nje nema. A danas na trakici s plus ili minus kao da sam vidila sjenu al preslabu… Eto pojma nemam…
Joooj moglo bi biti 🤞🤞🤞
A da napravis betu? Da li je to opcija?
Cim si ti preuzela spisak za pracenje, trudna si 100%
😜
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sortiraj odgovore
Najstariji