Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    20. Lipanj 2020. 17:13

Ljudi hvala vam,i ja vama drzim palceve. Lucky,koliko sam mogla ispratiti,jos nije konačno.  Drzim palceve 

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    20. Lipanj 2020. 17:43

Lucky🍀

Sanjarka88

Lucky🍀

Sanjarka88

Jel ima tko ovdje da mu je lh testna crta tamna cili ciklus??

Meni ti je tako bilo sad ovaj ciklus, tamna bila nonstop, ispostavilo se da sam imala vodenu cistu.

Na jajniku? To radi neke probleme? Prode samo od sebe?

Pa ta ti cista u biti pukne sama od sebe, meni je rekao dr da se ne brinem da ce puknuti, ali vidi koliko ce ti jos bit tamne trakice i hoce li ti doci M, pa ako potraje odi do doktora cisto da si mirna da je sve ok

A nece doci m ako je to u pitanju? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mmarie
    20. Lipanj 2020. 18:07

Lucky jos nije gotovo nista! Glavu gore dok M ne dode ima nade! ❤💪🏻💪🏻💪🏻
    Evo mog današnjeg mislim da je to to,sta vi mislite? Jutros smo pokrili i sutra cemo.. 😁🤞🏻
    https://ibb.co/vLPcNHR 
    https://ibb.co/NmT5CVx

20. Lipanj 2020. 18:10

https://ibb.co/pKjXqsk

Hahaga tolko o tome da cu ovaj ciklus bit normalna 😂😂😂😂

maki994
    20. Lipanj 2020. 18:29

Mmarie ja mislim da bih sutra mogla jos potamniti 😁 ali pokrivajte u svakom slucaju! 👍
    Ja sam maloprije radila ista je nijansa kao i jucer, danas cemo preskociti akciju da sacuvam kad bude pik 😀
    Sanjich nista od normalnosti 😂😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    20. Lipanj 2020. 18:31

Sanjich🤞🤰

https://ibb.co/pKjXqsk

Hahaga tolko o tome da cu ovaj ciklus bit normalna 😂😂😂😂

Ma naravno da neš kad si kupila veet secernu pastu😂 Zezan se, al bas jucer u nedostatku svojih patrona s voskom koje donosim iz Hrv,morala san kupit tu pastu. Izludila sam. Nikad vise. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Negro22
    20. Lipanj 2020. 18:43

Cure svu srecu zelim u ovon ciklusu 💞
    Mene nije bilo jedno vrijeme pa sad vidim da me nema na odbrojavanji,ako se smijem ubacit za 9.07..
    Bila danas kod ginekologa,kaze da imam jedan folikul u lijevom jajniku 21mm a endometrij mi je 10mm debljine,zaboravila sam ga pitati koliki endometriji treba biti za T.. on pretpostavlja da ce O biti u ponedjeljak na 15.dan ciklusa,i vidim da ste cesto pisale da je najoptimalnije imati odnose svako dva dana..a on govori da se broj spermija napuni u 24h periodu 🤔
    Oprostite na duzem postu,ali eto cisto ako mi netko moze malo odgovoriti za taj endometrij i odnose 😊

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

Sara 🌸
    20. Lipanj 2020. 18:49

Negro22

Mene nije bilo jedno vrijeme pa sad vidim da me nema na odbrojavanji,ako se smijem ubacit za 9.07..
    Bila danas kod ginekologa,kaze da imam jedan folikul u lijevom jajniku 21mm a endometrij mi je 10mm debljine,zaboravila sam ga pitati koliki endometriji treba biti za T.. on pretpostavlja da ce O biti u ponedjeljak na 15.dan ciklusa,i vidim da ste cesto pisale da je najoptimalnije imati odnose svako dva dana..a on govori da se broj spermija napuni u 24h periodu 🤔
    Oprostite na duzem postu,ali eto cisto ako mi netko moze malo odgovoriti za taj endometrij i odnose 😊

Svako dva dana do pika, a onda na dan pika, na dan O i dan iza. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    20. Lipanj 2020. 18:50

Sara🌻 (Mrljica)

Negro22

Mislim mos ti i svaki dan ako hoces i prije pika. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Negro22
    20. Lipanj 2020. 18:52

Sara🌻 (Mrljica)

Sara🌻 (Mrljica)

Negro22

Mislim mos ti i svaki dan ako hoces i prije pika. 😂

Hahaha,skupljam snagu do pika da mogu ta cetiri dana zaredom,gdje bih bila da se svaki dan keksamo od pocetka do kraja 😂

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.