Onda vec mozes test
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Cure, imam pitanjce i naaadam se da nece biti glupo. 27.je bio pik, hopsanje 26,27,28 baas kasno uvecer (putovala cijeli dan i sta cu 🤭) jutros sam onako iz znatizelje jos jednu trakicu pisnula i vec je fino negativan. Jesam ja to dobro pokrila? Ili to treba jos sto vi kazete "betonirati" ? Jos jednom oprostite ako je neugodno pitanjce, al sto cu 🤷♀️
Cure jutros radila test, negativan. 02 trebam dobit, mozda poranila mozda i ne. Ali nebitno to je od prilike to nisam T. Koje Lh trakice mi preporucujete za sl mesec?
Natica ma to je super, ne brini u koliko sati je bio odnos, niti o tome jel dovoljno, puno, malo. Iskustva su različita a i pteporuke... Mislim da si najbitnije pokrila... Sad lagano u odvrojavanje.
LenaEna žao mi je za negativan test al ako je onaj od 25mlu onda je i suviše rano... Odbrojavamo dalje dok ne dobiješ ako dobiješ. Pa preporučujem one trakice jeftinije s njuškala, ebaya, amazona, plus ili minus ovisi što ti je dostupnije al to su sve iste trakice.... Imaš roze 10mlu osjetljivosti (uvjek podosta jaka druga crta) zelene 20 mlu (slaba testna crta do pika al pik jasan kao dan kad bude) i imaju plave al ne znam njihovu osjetljivost. A ako znaš kada ti je otprilike ovulacija onda ti mogu dobro dooć iz milera trakice (dobre su 75kn 5 kom) ili Clear blue ako ti se neda zamarat crtama 160 - 200 kn 10kom. A ove prije navedene trakice možeš dobit 100 kom za 100kn 😉 kako na koju ponudu naletiš. Sve su dobre samo kad navikneš na njih.
url=https://lilypie.com]
Cure iako sam ode već ostarila čekajući plus o dalje učim i imam pitanja. Prvi put uopće da me bole bradavice, 6dpo sam i dalje bole, pogotovo desna, pregledala sam ih nema nikakvih oštećenja. Čitala sam i svašta našla ak ništa što bi rekla ok to je to. Mene zanima jel i jedna od vas ima ili je imala tako, trebam li to zanemarit... Po malo me izluđuje već...
url=https://lilypie.com]
Natica ma to je super, ne brini u koliko sati je bio odnos, niti o tome jel dovoljno, puno, malo. Iskustva su različita a i pteporuke… Mislim da si najbitnije pokrila… Sad lagano u odvrojavanje.
LenaEna žao mi je za negativan test al ako je onaj od 25mlu onda je i suviše rano… Odbrojavamo dalje dok ne dobiješ ako dobiješ. Pa preporučujem one trakice jeftinije s njuškala, ebaya, amazona, plus ili minus ovisi što ti je dostupnije al to su sve iste trakice…. Imaš roze 10mlu osjetljivosti (uvjek podosta jaka druga crta) zelene 20 mlu (slaba testna crta do pika al pik jasan kao dan kad bude) i imaju plave al ne znam njihovu osjetljivost. A ako znaš kada ti je otprilike ovulacija onda ti mogu dobro dooć iz milera trakice (dobre su 75kn 5 kom) ili Clear blue ako ti se neda zamarat crtama 160 - 200 kn 10kom. A ove prije navedene trakice možeš dobit 100 kom za 100kn 😉 kako na koju ponudu naletiš. Sve su dobre samo kad navikneš na njih.
Ok, bez opterecenja imas pravo. Ali eto znas kakve smo. Hvala ti 😇🥰
Cure iako sam ode već ostarila čekajući plus o dalje učim i imam pitanja. Prvi put uopće da me bole bradavice, 6dpo sam i dalje bole, pogotovo desna, pregledala sam ih nema nikakvih oštećenja. Čitala sam i svašta našla ak ništa što bi rekla ok to je to. Mene zanima jel i jedna od vas ima ili je imala tako, trebam li to zanemarit… Po malo me izluđuje već…
Ako se sicas mojih prvih simptoma bile su bas grudi (bradavice ful osjetljive)a jedna mi je bradavica bila i potamnila i jos uvik su mi grudi ful osjetljive 🥰 nadam se
Da je plus u tebe 🤞🤞🤞
Sto se simptoma tice...meni tako radno 6,7dpo jos nije nista bilo, 9-11dpo sam imala 3 dana glavobolju i to mi bilo cudno, na 7 dpo sam imala rastezljivi bijeli iscjedak i pad temperature. 10 dpo sam imala slabu sjenu na kinezu. Tek 12dpo je bila puno jaca.
Sto se LH trakica tice ja imam zelene one step jer sam puno citala i proucavala i one su mi super lijepo pokazu peak dok roze stalno sjene pokazuju i to se ne mogu ravnati kako treba. Ja ih narucila iz Vel.Britanije prije i poslije korone kasnili paketi pa ih sada imam gomilu dio i prodajem na njuskalu ima oglas ako te zanima...
Pokrivanje...ma ok je i nekoliko dana prije ovulacije, spermici .ogu ostati i 5 dana zivjeti...mi smo pokrili dobitni ciklus na dan peaka i 2 dana poslije i primilo se. Sad se pazimo jer cekam jos konzultacije s dr.
Ja 38, M 39
Q da...cicke su me pocele boliti dosta kasnije nisam imala boloce u ranoj trudnoci
Ja 38, M 39
Bok cure :)
Jako sam nervozna jer sam 8DPO a nemam apsolutno nikakav simptom osim sto sam jakoo zivcana i razdrazena a to pripajam tome sta mislim da nisam trudna. Ali sad sam procitala da je nekome bio simptom glavobolja?? Mene vec 2 dana bolucka glava ali pripisivala sam to svacemu samo ne T.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji