Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 11:10

Mallla

Cure iako sam ode već ostarila čekajući plus o dalje učim i imam pitanja. Prvi put uopće da me bole bradavice, 6dpo sam i dalje bole, pogotovo desna, pregledala sam ih nema nikakvih oštećenja. Čitala sam i svašta našla ak ništa što bi rekla ok to je to. Mene zanima jel i jedna od vas ima ili je imala tako, trebam li to zanemarit… Po malo me izluđuje već…

Imala sam uvijek posebno bolne grudi u obe prethodne t
    U ovoj jesu bolne i osjetljive ali posebno me bole bradavice, sta me prosla 2 puta nisu bolile 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    29. Kolovoz 2020. 11:36

Hmmm hvala vam cure! Nadat ću se da je to simptom najveće sreće. Nisu me nikad tako intenzivno bolile tj bile osjetljive osim kad sam dojila. U prvoj T su mi grudi bile mekane i teške. Sa svih strana gledajuć ovo mi je novo ipak nadam se nadam.... Danas sam i napeta kaže muž da sam u PMSu 😂

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 11:46

Mallla

Hmmm hvala vam cure! Nadat ću se da je to simptom najveće sreće. Nisu me nikad tako intenzivno bolile tj bile osjetljive osim kad sam dojila. U prvoj T su mi grudi bile mekane i teške. Sa svih strana gledajuć ovo mi je novo ipak nadam se nadam…. Danas sam i napeta kaže muž da sam u PMSu 😂

Zvuci stvarno obecavajuce. Meni je pms prethodio implantaciji 🙂
    Kako stoji temp? 

Mallla
    29. Kolovoz 2020. 11:56

Dobra je u porastu je, 4 dpo bio pad i sad 5 i 6 dpo rast prvo 37 a sad 37.2 s tim da je još rano za sudit prema temperaturi. 

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2020. 12:08

Mallla

Dobra je u porastu je, 4 dpo bio pad i sad 5 i 6 dpo rast prvo 37 a sad 37.2 s tim da je još rano za sudit prema temperaturi.

I ja sam imala pad na 4dpo pa 7dpo
    Posli vise nije padala 🤞

SAYURI
    29. Kolovoz 2020. 12:16

Natica

Cure, imam pitanjce i naaadam se da nece biti glupo. 27.je bio pik, hopsanje 26,27,28 baas kasno uvecer (putovala cijeli dan i sta cu 🤭) jutros sam onako iz znatizelje jos jednu trakicu pisnula i vec je fino negativan. Jesam ja to dobro pokrila? Ili to treba jos sto vi kazete "betonirati" ? Jos jednom oprostite ako je neugodno pitanjce, al sto cu 🤷‍♀️

Odlicno si pokrila, ne trrbas vise hopsati osim ako ne zelis iz gusta 🤣 Sada cekamo...🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

LenaEna
    29. Kolovoz 2020. 12:35

Hvala Mallla, od 25 sam radila. Porucicu neke pa cu vam rec koje sam
    Leoni drzim fige i svim curama koje sutra pis pis 

Sara 🌸
    29. Kolovoz 2020. 12:36

Mallla, mene posebno bradavice jos ne bole, prije me to opterecivalo, sad nije, sta bude bit ce. Ali zato grudi 🤦🏻‍♀️ nekad se ne mogu namistit kad spavam, nekidan sam pokusala suncat leđa i stražnji dio nogu, reću ti samo da imam.pravi ombre efekt na cijelom tijelu. Prednji dio dobio boje, bocne strane tijela malo manje, ovisi kako sunce udara, a stražnja strana bijela ko sir. 😂 Sve zbog grudi na kojima ne mogu ležat. Kaže moj muž da su ko dva vodena baluna. 
    Ugl, ovo tvoje ako se nije prije događalo je dobar znak. 
    Ja samo želim reć svim ženicama da svakom simptomi ne dolaze prije dana neočekivane. Zapravo je nedolazak većini žena prvi simptom (najcesce onima koje ne prate sve ko mi) al dobro. Znate da simptomi mogu ići u oba smjera. 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    29. Kolovoz 2020. 13:05

Djevojke, ima li tko iskustva sa first sign duo trakicama za hcg? Ne mogu uopce naci kolika im je osjetljivost...danas sam radila jednu sa drugim urinom...i negativna je...na kutiji pise "vec od prvog dana kašnjenja" 😁

Mallla
    29. Kolovoz 2020. 13:22

ChiAn mislim da su 25ml. Nisu se oni pokazali neki baš. 
    Sara znam da simptomi počinju otprilike oko 7tjedna,nisam pitala za bradavice aludirajući na potencijalnu trudnoću već mi je prvi put da tako nešto osjećam pa me zanima tko ima kakva iskustva. Ovo mi je baš novo i iritirajuće... Al dobro proć će.
    Sanjarka88 da 4 dpo je baš roknila na 36.7 pa se sutradan digla.... Pojma nemam razlog al uvijek u tim danima imam veći ili manji pad. Gruram dalje, odbrojavam pa ćemo vidjet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.