Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LenaEna
    28. Kolovoz 2020. 11:21

Leoni 🌸

LenaEna naravno da idemo u nove pobede! Ovaj mesec mr ceka toliko pregleda, ali mislim da ce to biti to i da cu dobiti adekvatnu dozu za stitnu i taj test sto je ostao da resimo i znamo na cemu smo.
    Zasto ne odradis betu?

Mislila sam da sacekam jos malo cim pomislim da radim betu prodje mi kroz glavu ona biohemijska od pre 2 meseca. Sada bih najvise volela prvo  daugledam 2 tamne crtice pa onda da radim betu da bude onako BIG 
    Daje mi nadu nadu sto ovi bolovi nisu kao oni menstrualni grcevi nego malo drugciji blagi i i najcisce pri hodu.

Matkiša 😎
    28. Kolovoz 2020. 11:25

SAYURI

Mattan

Sayuri koji su to? Kod nas u ljekarnama ne postoji ništa ispod 25…

Nikako ne treba uzimati progesteron na svoju ruku! Jer svatko uzima iz različitih razloga , po tome se određuje vrijeme, trajanje i količina.
    I većinom ga neće prepisati bezveze ili nekome tko je tek počeo , nego poslije folikulometrija kao potpora ili ukoliko se ostvari trudnoća pa se pojave krvarenja, nakon izgubljenih trudnoća i slično…

Gravignost ULTRA. Kod nas ga ima u Dm-u..nemoj se zbuniti ima gravignost mini ( to su trakice), Gravignost obicni i Gravignot ULTRA. Kod nas ( Bih) ga ima u svakom Dm-u, i dodje nekih 4 €… Ali evo meni blijeda linija 7 dana pred M..a identicno je bilo i sa prvom trudnocom..

Ahaa, kod nas u dm-u imaju samo oni neki Prima a poznanica tamo radi tako da ništa od Dm-a, jedino u nekom drugom gradu 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

LenaEna
    28. Kolovoz 2020. 11:33

Leoni 🌸

LenaEna

Leoni 🌸

LenaEna naravno da idemo u nove pobede! Ovaj mesec mr ceka toliko pregleda, ali mislim da ce to biti to i da cu dobiti adekvatnu dozu za stitnu i taj test sto je ostao da resimo i znamo na cemu smo.
    Zasto ne odradis betu?

Mislila sam da sacekam jos malo cim pomislim da radim betu prodje mi kroz glavu ona biohemijska od pre 2 meseca. Sada bih najvise volela prvo daugledam 2 tamne crtice pa onda da radim betu da bude onako BIG
    Daje mi nadu nadu sto ovi bolovi nisu kao oni menstrualni grcevi nego malo drugciji blagi i i najcisce pri hodu.

Zato sam ja rekla da necu radito test pre izostanka, ali posto je meni danas 28dc reko aj da vidim iako nisam sumnjala na T.
    Ne misli na proslost, ne plasi se. Razmisli samo da je bilo dobro, zadrzalo bi se. Svaka od nas ima svoje tamo negde zapisano 💜💜 ko zna zasto ne sve ovo dobro sto se desava

Hvala na podrsci Leoni 

tina25
    28. Kolovoz 2020. 13:53

Radila sam danas opet trakicu, nije jos jako tamna ali je tamnija od jucer..jel to znaci da se i O priblizava?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 13:55

Hvala vam na odgovorima. Zato sam vas i pitala jer je i mene strah uzimati ista na svoju ruku. A neznam kako ide s progesteronom, vidim po forumu da vas dosta koristi pa sam zato pitala. A ja uostalom nesmijem niti uzimati nista hormonsko jer sam prije 10 god. preboljela tesku trombozu sinusa glave uzrokovane kontracrpcijskim tabletama Yasmin. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 13:59

Danas sam opet radila trakicu i jos je tamna, tako da smo pokrili jucer, danas i sutra i onda cekanje. 
    E imam jos jedno pitanje? Ako mi je ovulacija danas ili sutra kada bi mogla ic vadit progesteron da vidim dali se dogodila ovulacija? Svugdje pise na 21 dc da se vadi a meno O tek na 22dc.? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 14:00

tina25

Radila sam danas opet trakicu, nije jos jako tamna ali je tamnija od jucer..jel to znaci da se i O priblizava?

Dali mozes slikati i staviti tu da vidimo koliko je tamna? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    28. Kolovoz 2020. 14:11

Clio 7dpo vadiš progesteron 😉

url=https://lilypie.com]

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 14:19

Mallla

Hvala ti. Znaci za tjedan dana 🤗🤗

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

LenaEna
    28. Kolovoz 2020. 14:24

Clio35

Mallla

Hvala ti. Znaci za tjedan dana 🤗🤗

Bas sam to htela da ti napisem u tvom slucaju 29dc i sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.