Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 09:23

Mattan

SAYURI mislim da je to to! Jasno kao dan 🥰🥰
    Sara, mislim da je to sve normalno. Brinemo se od sjene na testu pa sve dok se beba ne rodi.Nemoj se osjećati loše zbog toga ❣️
    Što se mene tiče danas je 13 dpo i već bi pokazalo poštenu neku crticu, no svakako sam odlučila da neću više testirati. Čekam betu i to je to!

Drzim fige i mislim na tebe Mattan🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

LenaEna
    28. Kolovoz 2020. 10:02

SAYURI cestitke 
    Leoni idemo na sledeci mesec da bude dobitno 
    Kod mene se samo bol premestio sa desne strane na sredinu dole, i blag je... Ne znam kako ka izdrzati jos tri dana pa da se testiram.

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 10:08

Sara tvoja reakcija je sasvim normalna i razumljiva jer nazalost si probala sto znaci cuti i vidjeti svoju bebu i onda se ta sreca zavrsi na najgori nacin.. ja te skroz razumijem jer sam i ja kroz to isto prosla . I zato mi je trebalo ovoliko vemena da se odlucim opet pokusati ,bas iz tog straha da se ne dogodi isto. Ali treba misliti pozitivno i ne dati nasim strahovima da predvladaju osjecaj srece koji bi sad trebala imati. Zato hrabro i smireno dalje i za 9 mj ces  drzati u rukama svoju malu srecicu. 
    Meni je ovaj mj ovulacija dosta kasno, pa neznam dali to igra ulogu za začeće? Dali ja na svoju ruku mogu uzeti progesteron ili to bas gin. mora dati?

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Matkiša 😎
    28. Kolovoz 2020. 10:10

SAYURI

Mattan

Sara, mislim da je to sve normalno. Brinemo se od sjene na testu pa sve dok se beba ne rodi.Nemoj se osjećati loše zbog toga ❣️
    Što se mene tiče danas je 13 dpo i već bi pokazalo poštenu neku crticu, no svakako sam odlučila da neću više testirati. Čekam betu i to je to!

Hvala ❣️ Jel to kod tebe od 25 test za trudnoću? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 10:16

Mattan

SAYURI

Mattan

Hvala ❣️ Jel to kod tebe od 25 test za trudnoću?

Ne, od 10ml/U 😀

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 10:17

Clio35

Meni je ovaj mj ovulacija dosta kasno, pa neznam dali to igra ulogu za začeće? Dali ja na svoju ruku mogu uzeti progesteron ili to bas gin. mora dati?

Ne igra 😘
    Mozes kupiti bez recepta ja mislim , e sada da uzmes ne znam reakciju..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sara 🌸
    28. Kolovoz 2020. 10:44

Clio, ne bih se baš to radila na tvom mjestu. Mislim, ipak se ginekolozi dugo skoluju da bi mi same sebe na kraju 
     dijagnosticirale i davale si lijekove. Kao što Lucky kaže, s hormonima se ne igra. 😉 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    28. Kolovoz 2020. 10:50

Sayuri koji su to? Kod nas u ljekarnama ne postoji ništa ispod 25...

Nikako ne treba uzimati progesteron na svoju ruku! Jer svatko uzima iz različitih razloga , po tome se određuje vrijeme, trajanje i količina.
    I većinom ga neće prepisati bezveze ili nekome tko je tek počeo , nego poslije folikulometrija kao potpora ili ukoliko se ostvari trudnoća pa se pojave krvarenja, nakon izgubljenih trudnoća i slično...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Bowlica
    28. Kolovoz 2020. 10:59

Evo i mene nazad nije me bilo neko vrijeme...jos uvijek cekam gin da se vrati s go da vidi sve nalaze. Imam neku mutaciju za trombofilinu morat cu kod hematologa a kariogram nam ok. Krecem opet s trakicama i zenskim cajem s nadom da ce mi ovulaciju malo pomaknuti ranije. Trudnoca ce jos mrvicu pricekati

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 11:04

Mattan

Sayuri koji su to? Kod nas u ljekarnama ne postoji ništa ispod 25…

Nikako ne treba uzimati progesteron na svoju ruku! Jer svatko uzima iz različitih razloga , po tome se određuje vrijeme, trajanje i količina.
    I većinom ga neće prepisati bezveze ili nekome tko je tek počeo , nego poslije folikulometrija kao potpora ili ukoliko se ostvari trudnoća pa se pojave krvarenja, nakon izgubljenih trudnoća i slično…

Gravignost ULTRA. Kod nas ga ima u Dm-u..nemoj se zbuniti ima gravignost mini ( to su trakice), Gravignost obicni i Gravignot ULTRA. Kod nas ( Bih) ga ima u svakom Dm-u, i dodje nekih 4 €... Ali evo meni blijeda linija 7 dana pred M..a identicno je bilo i sa prvom trudnocom..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.