Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2020. 22:00

Mallla

Leoni zašto si ti otpisala već svoj ciklus… Ima da rokneš plus za koji dan!
    Martina nemaš pojma kako mi je drago vidit da si nam tu!
    Lucky ti si ovaj put 60+ trudnica… 60+ je ionako u modi 😂
    Ja sam danas osjećala bol preko jajnika i donji dio leđa… Do mjere da sam ufilmala da je ovo moj ciklus… Kad tamo 7.9. Trosnem upalite mi padobran 🤪

❤❤

curly29
    26. Kolovoz 2020. 22:01

Martina naravno, tvoja prica je bas jedna borba koja ulijeva nadu da ne treba odustati i naravno da ce vas Bog ili sta god postoji gore ili bilo gdje nagraditi sa bebicom, ali kad bude pozitivni test ili beta, kako to vec ide u tim procesima obavezno da nam napises ovdje evo meni srce zalupa od pomisli na vasu srecu! Inace ovaj gore u kojeg ja vjerujem ce imati posla sa mnom 💪🏻
    A to me zanimalo taj fertil plus, up kako vec.. ma gle stres je svima nama kojima se zanedalo neizbjezan a evo moj ne pusi, ne pije, trenira citav zivot pa opet kazu nalaz onako, solidan.. daju mu to da pije, tako da nije ni do njih kao ni do nas, nisam ni ja birala PCOS pa eto ga.. 
    Trnovit nam je put ali na kraju ce sve to biti dobro i nadam se sva borba zaboraviti.
    Necu vise kucati romane 😃

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Natica
    26. Kolovoz 2020. 22:47

Mallla

E Tina počmi odma s trakicama, plodni dani po kalendaru često nisu naši plodni dani tako da startaj odma da uhvatiš. Kaakve trakice imaš? A ovo ostalo kako ti je Lucky opisala. Izaberi vrijeme u danu koje ti je najzgodnije i svaki dan u ta doba piš piš. Savjetujem isto BBT (bazalna temperatura) čim oči ujutro otvoriš odma iz mjeriš, ali kreni s novim ciklusom od 1 dana M ili tipa od 5og dana… Možeš oralno, vaginalno - najpouzdanije ili pod rukom - manje pouzdano. I da gynositol zna nekom malo otegnuti ovulaciju tj. Produžiti ciklus.
    Natica pa čuj svjetla je al za koji dan neće bit. Te plave su manje osjetljive jel da… Jesu one 40ml/u ili?
    Pa Lucky kućo stara nakon 2 miseca ti imaš pik… Wuhuuu. Ja ozbiljno mislom da je ovulacija u pitanju!
    Tema fertil up… Kupili al linčina ne pije 🙄

Hej pa nemam ti pojma, prvi put sam kupila i prvi put koristim. Uzela sam s njuskala, rozi paketic. Pokusavam skontat sto se tice osjetljivosti, al uopce ne znam na koji nacin to funkcionira. Jel sad dobro ovo sto sam uzela? Ovo sam uzela od nekih iz Zg rekla bih, paket je bio 20trakica i 3 testa.

Natica
    26. Kolovoz 2020. 23:03

Natica

Mallla

E Tina počmi odma s trakicama, plodni dani po kalendaru često nisu naši plodni dani tako da startaj odma da uhvatiš. Kaakve trakice imaš? A ovo ostalo kako ti je Lucky opisala. Izaberi vrijeme u danu koje ti je najzgodnije i svaki dan u ta doba piš piš. Savjetujem isto BBT (bazalna temperatura) čim oči ujutro otvoriš odma iz mjeriš, ali kreni s novim ciklusom od 1 dana M ili tipa od 5og dana… Možeš oralno, vaginalno - najpouzdanije ili pod rukom - manje pouzdano. I da gynositol zna nekom malo otegnuti ovulaciju tj. Produžiti ciklus.
    Natica pa čuj svjetla je al za koji dan neće bit. Te plave su manje osjetljive jel da… Jesu one 40ml/u ili?
    Pa Lucky kućo stara nakon 2 miseca ti imaš pik… Wuhuuu. Ja ozbiljno mislom da je ovulacija u pitanju!

Hej pa nemam ti pojma, prvi put sam kupila i prvi put koristim. Uzela sam s njuskala, rozi paketic. Pokusavam skontat sto se tice osjetljivosti, al uopce ne znam na koji nacin to funkcionira. Jel sad dobro ovo sto sam uzela? Ovo sam uzela od nekih iz Zg rekla bih, paket je bio 20trakica i 3 testa.

Od 20ml/U su. Pronasla sam ih na ebayu. Jel to ok? Kakva su iskustva?

Matkiša 😎
    26. Kolovoz 2020. 23:13

Natica

Natica

Mallla

Ako mislimo na iste ja te koristim već sto godina i nikad problema s njima . Isto s Njuškala od nekih iz Zg uzmem 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Natica
    26. Kolovoz 2020. 23:19

Mattan

Natica

Natica

Mallla

Ako mislimo na iste ja te koristim već sto godina i nikad problema s njima . Isto s Njuškala od nekih iz Zg uzmem

Odlicno, onda sam dobro ubola za prvi put! Jos da dode pik i na konju sam.. 🙂

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 06:13

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
    Sanjarka88 - 17.8.2020 -  ❤️➕ 
    Mare Kokošica - 23.8.2020 -4 dana kasni♥️
    Doraa 25.08.2020 -  ❤️ ➕ 
    Leoni - 28.08.2020 - 1 dan❤️
    chiAn - 29.8.2020 - 2 dana♥️
    ODBROJAVANJE 9/2020
    Ana0310 - 02.09.2020 - 6 dana ❤️
    Malala - 04.09.2020 -  8 dana ❤️
    Mmarie - 04.09.2020 - 8 dana♥️
    SAYURI - 04.09. 2020 - 8 dana ❤️
    Maša25 - 05.09.2020 - 9dana❤️
    Mallla - 7.9. 2020 - 11 dana❤️
    Lucky - 11.09.2020 - 15 dana❤️
    Jelenajelena - 16.09. 2020 - 20 dana ♥️
    Negro22 - 18.09.2020 - 22 dana ❤️
    Olive 20.09.2020. - 24 dana ❤️
    3sreca - 27.09.2020 - 32 dana❤️
    Anitram - ???♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 06:14

Mare Kokosica ima li novosti??

Mattan ajde piski nestrpljivi smo 🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    27. Kolovoz 2020. 07:19

Ma je Natica dobro je, samo pitam kolika im je osjetljivost jer po tome možeš skontat zašto je crtica svjetlija ili tamnija npr. Na početku ciklusa. Samo ti njih piškaj doć ćeš do pika. 

url=https://lilypie.com]

3sreca
    27. Kolovoz 2020. 08:08

Mattan, refresujem stranicu ima 3h. Gdje si?

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani