Ma Sanjarka nećeš se ti još dugo s nama družiti 😘iznenadili su se kad su vidjeli da sam 8 dc a folikul već velik i O blizu, po jačinu trakice to bi vrlo lako moglo biti u nedjelju već.
Ali bitno da su me uvjeravali svi da ne može biti tako rano O...
I još ta štoperica 🤔 trebam se ubosti u trbuh ajmee
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ma Sanjarka nećeš se ti još dugo s nama družiti 😘iznenadili su se kad su vidjeli da sam 8 dc a folikul već velik i O blizu, po jačinu trakice to bi vrlo lako moglo biti u nedjelju već.
Ali bitno da su me uvjeravali svi da ne može biti tako rano O…
To je ono kad se dokaže da nije sve by the book! Iznimke su itekako moguće i postoje pa i ta da O bude rano.
Bilo kako bilo želim ti da odma uspije i da se ne mučite dugo s MPO. Ako ništa sada kaf se zna što je "problem" može se i rješavati.
Ja iza sebe imaž jedan porod i 1 trudnoću dostignutu nakon 10mj pokušaja, tada mi se činilo to dugo. I nekako sam u fazi ptihvaćanja da postoji problem jer to mi je jako teško posvjestiti baš zato što sam već rodila, tako se osjećam.
url=https://lilypie.com]
Naravno 😉
https://ibb.co/vX4C6fK
Ooo pa ja bi rekla da je O bila 12og 😁 ako se zadrži temp u porastu to je tooo.... Sad odbrojavanje 😉
I ja mislim da je o bila 12dc 🤞👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🙏🏻 Nadam se da nece da pada vise 😊
Hvala vam 😍
Jel imala neka taj beli mlecni sekret (danas je tecan)? Pojavio mi se i onaj kao belance, cist, proziran.
Po opisu bi to bio Egg ili? Ma gle sad nije ni bitno, O je vjerojatno bila, ali ako želiš možeš još akcije nabacit za svaki slučaj i onda odbrojavanje!
Prepostavljam da me nece smirit jer je zapravo svejedno kolika je? Bitno da se dupla a to opet necu znat do pon 🤷♀️ znaci, ludit cu svakako cili vikend
A vidit cu kako ce me doc bolja popodne nakon posla
Bilo bi bolje prst u uho da….
Sara uzivaj u Hr maximalno i sretno kod Mimice 🤗🤗🤗
Sanjarka, sve te u potpunosti razumijem.
Ja sam isto tako nakon par pozitivnih testova otisla betu raditi. Pozitivna. Pa sam ludila do naredne bete. Pa se i vise nego uduplala pa ponovo ludila do prvog pregleda. Pa onda ludila jer su mi simptomi nestali. Pa ludila zbog ovog i onog...
Znam da je tesko ali probaj si nekako misli skrenuti sa toga.
Bit ce sve dobro 👍
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Ali bitno da su me uvjeravali svi da ne može biti tako rano O…
To je ono kad se dokaže da nije sve by the book! Iznimke su itekako moguće i postoje pa i ta da O bude rano.
Bilo kako bilo želim ti da odma uspije i da se ne mučite dugo s MPO. Ako ništa sada kaf se zna što je "problem" može se i rješavati.
Ja iza sebe imaž jedan porod i 1 trudnoću dostignutu nakon 10mj pokušaja, tada mi se činilo to dugo. I nekako sam u fazi ptihvaćanja da postoji problem jer to mi je jako teško posvjestiti baš zato što sam već rodila, tako se osjećam.
Pa mogu ti reći da sam ja mislila da nemam problem i sad nakon ovoga kao da mi je lakše, znam što bi moglo biti problem pa ako ne uspijemo sad idem to riješiti..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala vam cure, tako ste drage ❤️ sve redom 🥰
Posložila sam sebi u glavi da ako i je biokemijska nije najgora stvar koja se moze desit. Bit ce upravo onako kako treba biti.
Vidit cu ujutro hocu li nastavit sa bazalnom. Nekako mi je lakse znati pa makar lose nego se misliti.
Grlim vas sve 🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji