Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    14. Kolovoz 2020. 09:37

Ufff pomiješao mi se Sarin i sanjarkin post 🤦🤦
    Sara ide doma. Oprostite ali i dalje stoji sve šta sam napisala o vezi. Fino će te smirit

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2020. 09:49

Prepostavljam da me nece smirit jer je zapravo svejedno kolika je? Bitno da se dupla a to opet necu znat do pon 🤷‍♀️ znaci, ludit cu svakako cili vikend
    A vidit cu kako ce me doc bolja popodne nakon posla 
    Bilo bi bolje prst u uho da.... 

Sara uzivaj u Hr maximalno i sretno kod Mimice 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

3sreca
    14. Kolovoz 2020. 10:01

Nadi_

Takodjer, grudi su mi malo napete i bolne, ali blago, u jeku PMSa bole puno vise. Imam i povisenu tjelesnu temp vec 5 6 dana otkad je mjerim tokom dana, 37, 37.1, 37.2 i to je to. Od drugih simptoma nista, nemam cak ni one kao menst grceve, imala sam ih do ocekivane M, sad vise nista. Nadam se da ce bit ok, meni je prva trudnoca.

Nadi, tako je meni isto bilo u drugoj uspjesnoj trudnoci. Blago bolne grudi sa strane i blago povisena temperatura. Kasnije ni to nisam imala. Osim rastuceg trbuha nikakvih simptoma nisam imala narednih 8 mjeseci. Bit ce to dobro, samo lagano 🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Nadi_
    14. Kolovoz 2020. 12:14

Sanjarka88 🦋

Cure meni je bazalna pala na 36.8 jutros. Zadnjih dana je bila 36.95 😔😔
    Mjerila sam nakon 20min opet i bila je 37
    Ali u meduvremenu sam tresla toplomjer itd pa ne smatram to relevantnim
    Bas sam pod stresom sad 😔
    Jos ovi glupi kinezi, crta jucer i danas iste, znam da se dupla nakon cca 2 dana ali morala bi bit bar nesto tamnija 😩

Sanjarka, meni je na DPO 10 bazalna pala na 36.3, ne znam kako se to desilo 😳 Lose sam spavala tu noc

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Nadi_
    14. Kolovoz 2020. 12:17

BruNa

Meni su bile bolne grudi, znaci ja nisam nikad prije imala bolne grudi niti za vrijeme ovulacije,niti u pms. Nakon toga sam postala uzasno gadljiva uz mucnine, al to tek dolazi tamo 6 tjedan,ne prije. Znaci bolne i osjetljive grudi!

Bole li jos ili su prestale? Mene danas cini mi se uopce ne bole 🙄

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Matkiša 😎
    14. Kolovoz 2020. 12:21

@sanjarka  meni to izgleda super!  Daaa, izludi ćeš se ali svi smo tako na početku, ja sam sad nakon skoro godinu i pol malo ohladila ali sjećam se ludovanja 🙈

Moj folikul je 18 mm, i to na lijevoj dobroj strani jeee  preuzela sam štopericu i sad čekam trakicu pozitivnu... 
    II znam da ovo nije mpo tema i sry cure ako sam dosadna ali bojim se ako odem kod njih da ću dugo zaglaviti

Ee sad, opet su mi našli nešto 🤬 Navodno u cervikalnom kanalu imam neke kratere, tj on je zvjezdolikog oblika a ne okrugao.. Spominju se polipi ili neke druge izrasline i histeroskopija.
    Mene fascinira to kako se svaki put pojavi nešto novo što do sada nisu vidjeli a stalno je tamo. Kao da zuje dok me pregledavaju 🙄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nadi_
    14. Kolovoz 2020. 12:23

3sreca

Nadi_

Takodjer, grudi su mi malo napete i bolne, ali blago, u jeku PMSa bole puno vise. Imam i povisenu tjelesnu temp vec 5 6 dana otkad je mjerim tokom dana, 37, 37.1, 37.2 i to je to. Od drugih simptoma nista, nemam cak ni one kao menst grceve, imala sam ih do ocekivane M, sad vise nista. Nadam se da ce bit ok, meni je prva trudnoca.

Nadi, tako je meni isto bilo u drugoj uspjesnoj trudnoci. Blago bolne grudi sa strane i blago povisena temperatura. Kasnije ni to nisam imala. Osim rastuceg trbuha nikakvih simptoma nisam imala narednih 8 mjeseci. Bit ce to dobro, samo lagano 🤞

Hvala ❤ jutros sam se zabrinula kad me grudi nisu vise boljele, radila sam opet test, linija se jako vidi pa se nadam da je sve ok

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2020. 12:27

Nadi_

Sanjarka88 🦋

Cure meni je bazalna pala na 36.8 jutros. Zadnjih dana je bila 36.95 😔😔
    Mjerila sam nakon 20min opet i bila je 37
    Ali u meduvremenu sam tresla toplomjer itd pa ne smatram to relevantnim
    Bas sam pod stresom sad 😔
    Jos ovi glupi kinezi, crta jucer i danas iste, znam da se dupla nakon cca 2 dana ali morala bi bit bar nesto tamnija 😩

Sanjarka, meni je na DPO 10 bazalna pala na 36.3, ne znam kako se to desilo 😳 Lose sam spavala tu noc

Mozda ti je tada bila implantacija? 🤔
    Kako ti izgleda sad graf? 

Mallla
    14. Kolovoz 2020. 12:29

Mattan28 samo ti piši, mene to isto čeka. A vjerujem i još cura. Nisam mislila ni da ću ovdje ovoliko ostat. I isto danima razmišljam o MPO temi al nemam još moment za ukopčat se u tu temu.
    Svakako mislim da će moja priča još trajat jer ova korona čini mi se da će zafrknit jesen, a već me početkom godine zafrka, pa sad i godišnji odmori.... Uglavnom samo ti piši svi smo u istim borbama samo s različitim tehnikama i alatima

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2020. 12:29

Mattan

@sanjarkameni to izgleda super! Daaa, izludi ćeš se ali svi smo tako na početku, ja sam sad nakon skoro godinu i pol malo ohladila ali sjećam se ludovanja 🙈

Moj folikul je 18 mm, i to na lijevoj dobroj strani jeee preuzela sam štopericu i sad čekam trakicu pozitivnu…
    II znam da ovo nije mpo tema i sry cure ako sam dosadna ali bojim se ako odem kod njih da ću dugo zaglaviti

Ee sad, opet su mi našli nešto 🤬 Navodno u cervikalnom kanalu imam neke kratere, tj on je zvjezdolikog oblika a ne okrugao.. Spominju se polipi ili neke druge izrasline i histeroskopija.
    Mene fascinira to kako se svaki put pojavi nešto novo što do sada nisu vidjeli a stalno je tamo. Kao da zuje dok me pregledavaju 🙄

Joj znam da mi je prvi ciklus i sve to 
    Al eto vec sam se zamislila kako nam stize ova bebica pa sam malo izbedirana al virujem jos da ne mora nista znaci i da ce sve bit ok 🙏
    Samo ti pisi nama 🤗🤗🤗
    Zao mi je zbog tih svih problema koji su te dohvatili 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.