Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Kolovoz 2020. 08:29

Sara🌻

Sanjarka, tocno znan kako se osjecas. Puno strpljenja i živaca moraš sad imat🧡 bude sve OK.

Znam  da znas.
    Tocno placam svoju želju da rano saznam da sam trudna.  Divim se ženama koje su smirene i strpljive 
    Hvala Sara ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    14. Kolovoz 2020. 08:41

Sanjarka to je sve OK. Sve mi prolazimo kroz slično,testovi trakice,simptomi sve gledamo pod povećalom. I nikad se nećemo prestati brinuti. Nemam neki recept da što lakše prezivis ove dane do prvog pregleda. Možeš samo vjerovati da će sve biti uredu i moliti(ako si vjernica) za tu mrvicu da poraste u veliku dobricu koja prespava cijelu noć i pusti mamu da se odmori 🤣🤣🤞🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• BruNa
    14. Kolovoz 2020. 08:55

Meni su bile bolne grudi, znaci ja nisam nikad prije imala bolne grudi niti za vrijeme ovulacije,niti u pms. Nakon toga sam postala uzasno gadljiva uz mucnine, al to tek dolazi tamo 6 tjedan,ne prije. Znaci bolne i osjetljive grudi! 

Mallla
    14. Kolovoz 2020. 09:08

Sanjarka88 ti padovi temp su normalni, nema razloga da taj mali pad bude neka frka. Test je pokazao T i T je tu. Dalje, crta na novom testu ti je deblja nego jučer, ne mora ona nužno bit tamnija, to su neke prilike da se nekom pokaže da tamni a nekom ne. 
    Razumijem da je teško preživit do očekivane M tj. Dana kad ne treba doć. Uvjeravam te da neće doć. Imaš iza sebe dvije zdrave trudnoće i nema nikakvog razloga da ova ne bude!.
    Možda da prestaneš mjeriti temperaturu ako bi te to smirilo! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Kolovoz 2020. 09:13

E da i moja prva T (opet ja s tim) na 8dpo sjena na kinezu, 9dpo sjena, 10dpo nema ništa, drugi urin sjena pa 11 dpo nema ništa... Izluđivala se do bola, na dan ne očekivane digitalac, već luda od svega kad plus 2-3 tjedna. Tako da moj ti je stav, imaš pozitivan test i to je to, sad je samo čekanje koje je najteže al trudnoća je tu, usmjeri se na to da će sve bit u redu! ❤️
    Sara kako si ti? 

Sara 🌸
    14. Kolovoz 2020. 09:23

Mallla, hvala, odlično sam. Malo grudi više bole, al to je to. 🙈 Baš maloprije komentiram sa mužem da uopće nisan svjesna da san trudna. Malo sam distancirana do prvog pregleda. 
    Danas san od 4 budna, naši krenili po nas, a bilo je pitanje hoće li jer smo muž i ja zadnja dva dana morali bit u samoizolaciji buduci da je mužev kolega bija u kontaktu sa covid pozitivnom osobom, a moj muž sa tim kolegom par dana nakon. Naši jučer tribali doć, al rekli smo im da ne dolaze dok ne dodu rezultati testa tog kolege. I jedva su jucer izdrzali da ne krenu, al su zato jutros krenili, prije nego smo rezultate testa saznali😂 Al eto, maloprije javija kolega da je negativan, pa se sad spremamo za ić. 🥰🥰🥰🙈 Ne mogu virovat, skoro 10 miseci nismo doma bili. Bas san bila istresirana jucer i prekjucer, uvik nesto. 🥴

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2020. 09:28

Hvala vam cure puno. Znaci ovakva potpora puno.
    Muzu da idem plakat da mi je bazalna pala nista mu nebi bilo jasno.... A rekao bi mi da se opustim i da ce bit sta treba biti ionako. Da mi je pola njegove lezernosti..... 
    Pokusat cu se distancirati od svega malo, ako uspijem 
    Iako poznavajući sebe, tesko 🥴 bas sam nerazumna 😕

Daj mi samo recite jel ima smisla vadit betu danas pa onda tek u ponedjeljak? 🤔
    Ili da pustim sve.... 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sara 🌸
    14. Kolovoz 2020. 09:31

Sanjarka88 🦋

Hvala vam cure puno. Znaci ovakva potpora puno.
    Muzu da idem plakat da mi je bazalna pala nista mu nebi bilo jasno…. A rekao bi mi da se opustim i da ce bit sta treba biti ionako. Da mi je pola njegove lezernosti…..
    Pokusat cu se distancirati od svega malo, ako uspijem
    Iako poznavajući sebe, tesko 🥴 bas sam nerazumna 😕

Daj mi samo recite jel ima smisla vadit betu danas pa onda tek u ponedjeljak? 🤔
    Ili da pustim sve….

Ja sam za blaženo neznanje. Kad dođem doli, najvjerojatnije se naručim u Mimice i to za 2 tjedna od ponediljka, ako bude moguce. Dotad onda prst u uho. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    14. Kolovoz 2020. 09:32

Sanjarka88 Ako će te beta smirit izvadi je al se ne ludi njenom veličinom. Pokazat će ti da si trudna! Što već znaš 😉
    Sara očito je želja obostrana čim su krenuli odmah, znam taj osjećaj nrstrpljenja i želje za voljenima. Samo vi ajde te kući i uživajte u odmoru, a dok se vratiš bit će vrime za pregled!

Kaća
    14. Kolovoz 2020. 09:35

Izvadi betu zašto ne. Jako si uzdrmana sada  jer uvijek smo na oprezu. Ako će te to smirit definitivno odi vaditi betu. I taman u pon kad vidiš još ljepše brojke uživati ćeš u Hrvatskoj kao nikad do sada!! ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.