Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Negro22
    09. Kolovoz 2020. 10:06

Sanjarka88 🦋

Jutro cure 🍵 uzivate u vikendu?

Negro nije stigla? 🤞🤞🤞
    Krista87 ima li kod tebe kakvih simotoma? 🤞
    U mene osim osjecaja da nista ovaj mjesec i bazalna mi ne ukazuje na nista pozitivno..mislim da je vec trebala temp jos rasti, poznavajući moju bazalnu u trudnoci 🤷‍♀️

Sanjarka88 🦋

Negro nije stigla? 🤞🤞🤞
    U mene osim osjecaja da nista ovaj mjesec i bazalna mi ne ukazuje na nista pozitivno..mislim da je vec trebala temp jos rasti, poznavajući moju bazalnu u trudnoci 🤷‍♀️

Mozda se i bazalna popravi,nikad ne znas,ako se ti osjecas pozitivno to je super

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

Matkiša 😎
    09. Kolovoz 2020. 12:01

Cure pratim vas.. 
    Ja dobila nakon 5 dana od Utrića, trajalo dan i pol. Doslovno, prvi dan poplava i evo sad jedva kap... 
    I to od kako sam popravila ciklus sa duphastonom ciklus traje 3-4 dana a prije i po 7.
    Nisam pametna više 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    09. Kolovoz 2020. 12:12

Negro22

Sanjarka88 🦋

Negro nije stigla? 🤞🤞🤞

Još ne,odlucila je ovaj mjesec malo zafrkavat,jucer sam imala grceve,jutros lijevi jajnik malo bocka..vidjet cemo,nekako sam nadu za ovaj mjesec izgubila,ako ne dode do prekosutra ponovit cu test..
    Ako mi je ovulacija slucajno bila kasnije ovaj mjesec sumnjam da ce biti ista jer nismo uspjeli pokriti od 24 do 28 😞

Drzim fige da testic bude pozitivan i da m ne dode 9mj 😊 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Kolovoz 2020. 12:12

Negro22

Sanjarka88 🦋

Negro nije stigla? 🤞🤞🤞

Sanjarka88 🦋

Negro nije stigla? 🤞🤞🤞

Mozda se i bazalna popravi,nikad ne znas,ako se ti osjecas pozitivno to je super

Ma bude kako bude 
    Nisam pozitivna al nema presinga prvi mjesec nam tek 😊

ana0310
    09. Kolovoz 2020. 19:33

Prijavljujem za ne dobiti 2.9.
    Ja sam se bas vratila malo prije s mora, baterije napunjene 😊 ovaj mjesec cemo opusteno pa sta bude biti ce. 

2021. M 💗

Mallla
    09. Kolovoz 2020. 19:52

Leoni

Lucky🍀

Leoni

Lucky🍀

Uh zenice, meni je vikend sav u strci i guzvi, tek sad sam stigla sve procitat.
    Cekalice za O sretno sa oplodivanjem 🤭 cekalice za M nadam se da ju necete docekat 🤞🏻
    Meni je bas zbrka zadnja 2 dana, nisam stigla razmisljat o apsolutno nicem, ni O, ni M, ni trakice 🙈 nista, cekam da prode jos koji satic pa da popiskim jednu lh cisto da vidim hoce li bar mrvu se crtica pomaknut s mjesta 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Bolje je kada nemas vremena da mislis na nista 😊😊

U potpunosti se slazem! Ne da nisam stigla razmisljat o trakicama, nego kompletno o trudnoci nisam mislila…
    Trakicehttps://ibb.co/2YsxXtq 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kod mene nema ni naglasaja 🙈 ali smatram ako dodje do O da je rano za trakicu (9dc)

Pa ne bi ja rekla da ti nema naglašaja, mogla bi tebi O kroz koji dan.... 
    Ja sam ovaj ciklus nešto nestrpljiva imam ludi filing da bi O mogla bit ranije ili sam se samo poželila piškanja 😂
    Donjela sam odluku da ću mirno čekati pregled u 9mj i krenuti s pretragama. Ovih dana sam puno razmišljala, izmeđuostalog o opciji privatne obrade ili preko zdravstvenog pa sam počela paničarit pa trčat pred rudo. Ugl. Odlučila sam laganim koracima prema naprijed bez frke i panike. Imam pored sebe malecku koja je ovaj vikend pod fibrom i imam brinit o njoj i uživat u njoj... A polako se bavit zatrudnjivanjem bez dodavanja stresa više nego sam po sebi je. 
    Držim nam svima fige za skore plusiće! 

url=https://lilypie.com]

3sreca
    09. Kolovoz 2020. 20:36

Pozdrav, ne znam... 
    https://ibb.co/rQBbySJ
    Sta vi mislite? Vodi li ovo ka necem... 
    Prvi put pratim sa trakicama pa imam 1000 pitanja i nedoumica. Pratim od 11DC jer mi je ciklus na 31 dan. Od 14DC pratim po dva puta.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    09. Kolovoz 2020. 23:04

Leoni

3sreca

Pozdrav, ne znam…
    https://ibb.co/rQBbySJ
    Sta vi mislite? Vodi li ovo ka necem…
    Prvi put pratim sa trakicama pa imam 1000 pitanja i nedoumica. Pratim od 11DC jer mi je ciklus na 31 dan. Od 14DC pratim po dva puta.

https://ibb.co/qRs9VBd
    https://ibb.co/jgHS49N
    Evo kakve su moje kada su pozitivne.

Leoni, hvala ti na slikama. 
    Nije jos bio pik...nadam se da ce od sutra poceti tamniti, ovako mi se cini da se nista ne desava.
    Temperaturu ne pratim. Sad za sad trakice i i sluz pratim...

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Mallla
    09. Kolovoz 2020. 23:09

3sreca pa mogao bi pik kroz 2 do 3 dana.... Vjerujem da bi mogla imat O na 18dc otprilike.... Još malo 😉

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    09. Kolovoz 2020. 23:25

3sreca prati i dalje, moglo bi to brzo 🤞🤞
    Malla nek malecka brzo ozdravi 🤗 jesi pocela piskit? Koliko ti o šeta? Meni od 11 do 17dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.