Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    InnaAH
    07. Kolovoz 2020. 11:16

Mallla

InnaAH

Pozdrav cure, ja sam danas 4dpo, kupila testice sad me kopka kada naj ranije početi piskiti… od simptoma još ništa specijalno osim nadutosti i povremeno me prođu neki trnci kroz grudi

Ja bi ti rekla najranije 8dpo, ali bi najbolje bilo sačekat 9dpo e sad ovisi jel imaš hrpu testova ili jedan da valja! Ako imaš jedan čekaj iza 10dpo.
    Pokazalo se da ako je T prisutna da 9dpo može biti crtica, nije pravilo ali često je tu pa tko voli ranija testiranja eto uživancije.
    Moja M je tu al se misli bi li točila ili ne bi 😁😂 al ovaj put san naručila LH i testove pa se u kolovozu vraćam svojoj staroj strasti.

Imam dva First sighn i dva Duchesse. Svi su osjetljivosti 25mlU/ml tako da sumnjam da bi rano detektirali. Kinezi i lh trakice mi putuju već mjesec dana, jos nisu stigli

👩 36
    🧑 40
    👭 11 i 9
    Missed ab twinsi 7/18
    Pokusavamo opet od 3/20

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 11:56

Lucky🍀

Mallla da vidis mene i moju kutiju 🙈 100 lh trakica, 20hcg testica…samo me zovu, a znam da nema smisla bas sve ih potrosit 😂😂 za sad se dobro drzim 💪🏼

Ja imam slican broj 🤦‍♀️
    Jos mi dolazi manje osjetljivijih lh trakica 
    Sad mi zao jer su mi se rozi kinezi pokazali super 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 12:34

Leoni bitno da je proslo 

Folikul puca na oko 25mm, može vec od 20
    S obzirom da raste cca 2mm dnevno.
    Ocekuj o izmedu 9-11dc 😊
    Za endometrij ne znam. Sad nam fali Silver 

chiAn
    07. Kolovoz 2020. 12:41

Leoni

Hej devojke, zavrsila sam, sada sam stigla kuci.
    Sam pregled je neprijatan, prvo obican ginekoloski (vaginalnom sondom) i onda je radjen HSG. Bio je prisutan bol malo jeci nego sto sam ja navikla kada imam M, ali bio je samo dok mi je postavila onaj instrument kroz koji je ubrizgala kontrast. Nakon toga cim je postavila, nisam vise nista osecala, samo neku neprijatnost (slicno kao od vaginalne sonde). Ja sam se bas bila uplasila jos sam napravila dramu da moj muz bude prisutan, jer sam se jako plasila. Svaka zena je drugacija, ali ja nakon pregleda sam normano hodala i nisam osecala i sada ne osecam nikakvu bol niti neprijatnost. Odnose mozemo da imamo odmah, nisam dobila nikakve antibiotike.
    Rezultat : Materica je 6,3x3x3,7 cm i regularno je gradjena. Endometrij mi je 5 mm (kaze da je ok). Na desnom jajniku imam folikul od 16 mm (zato sam imala sekret juce) i kaze da ce O doci ranije. Na levom imam folikul od 4 mm .
    Jajovodi prohodni, sve je u normali.
    Sta vi mislite o debljini endometrijuma? I sa koliko mm puca folikul?
    Ona meni nije htela nesto lepo odgovarati, rekla je da se javim mom dr za dalja pitanja …
    Za vas koje ste imale HSG, imam kao neke roze tragove na ulosku i kada se obrisem imam kroz sekret isto crvene tragove. M nije vise u pitanju.
    P:S. Hvala vam jer ste mi pozelele srecu i mislile na mene. Divne ste

Nedavno je Silver pisala da endometrij treba biti od 7-11cm...sto je veci to bolje...
    Drago mi je da te nije bolilo jako i da su prohodni! Ali narast ce ti on jos do O...bit ce to sve dobro!

url=https://lilypie.com]

chiAn
    07. Kolovoz 2020. 12:43

Lucky, fino ti je tamna trakica...nije jos pik, ali kao da ide ka tome...
    Nije ono samo sjena jedva vidljiva sto bude u bilo kojem dijelu ciklusa...samo sto ako ces imati O znaci da ce ti ciklus opet biti 60 dana...sto i nije dobro bas...
    Ali evo nedavno je zatrudnila cura koja ne zna ni kako je zatrudnila jer su joj ciklusi tako 60 i vise dana...ima nade! 🤗

curly29
    07. Kolovoz 2020. 13:02

Leoni ja ti nista ne znam pomoci, i sama tek upoznajem ovo sve.. 
    Sanjarka procurila sam, skini me sa popisa a za iducu ne znam kad ce doci dok ne uhvatim O, kod mene se to nista nikad ne zna.. ovaj ciklus je trajao 41 dan, jos malo i stizem Lucky 😅

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Mallla
    07. Kolovoz 2020. 13:03

Leoni 5mm endometrij za ovu fazu ciklusa je ok, ali da bi povećala šansu dobre implatacije ako dođe do oplodnje savjetujem da počneš piti ciklu tj. Sok od cikle, svaki dan barem šalicu, može i više, ona dokazano utječe na zadebljanje endometrija. Cure s potpomognute piju nju i jedu srž ananasa da podebljaju endometrij... Tako da navaliii.... Drago mi je da te nije puno bolilo i da si ok. Taj prrgled čeka i mene uskoro! 

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 13:46

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Kiky🥰 - 7.8.2020 - danas ❤️
    Negro22 - 8.8.2020 - 1 dan♥️
    KriSta87 - 11.8.2020 - 4 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 5 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 6 dana♥️
    InnaAH - 17.08.2020 - 10 dana ❤️
    Sanjarka88 - 17.8.2020 - 10 dana♥️
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 11 dana♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 16 dana♥️
    3sreca - 24.08.2020 - 17 dana❤️
    Leoni - 28.08.2020 - 21 dan❤️
    chiAn - 29.8.2020 - 22 dana♥️
    Maša - 29.08.2020 - 22 dana 
    ODBROJAVANJE 9/2020
    Mallla - 4.9. 2020 - 28 dana❤️
    Anitram - ???♥️

curly29
    07. Kolovoz 2020. 14:57

Lucky🍀

Hahah Curly iskreno se nadam da me neces stici, evo vidis koji sam dc i jos nikakvih znakova za apsolutno nista, jucer je bilo bar onog vodenog iscjetka, danas ni to vise, za poludit 🙈

Imala sam ja takvih par ciklusa, mada tad nisam pravila bebu ali svakako je bilo za izluditi.. razumijem te skroz 😅

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Fancy
    08. Kolovoz 2020. 06:03

Sara🌻

Bruna, hvala, ja sam debelo distancirana, i ne virujem, nekako očekujem sutra da test bude bijel. Ne znam, stalno mislim da jesam li ja stvarno tolike sriće 🙈

Kaća, hvala!

Ja bi volila da.meni Fancy, naš ekspert na sjene potvrdi ovo 😂 ako bude vidila slučajno 😄

Ej da znas da je fancy usla sad na temu da vas iscita i bassss se obradovala zbog tebe 🥰🥰🥰 vratila sam se odmah do linka sa slikom al ne mogu da otvorim sliku 😂 hej,presretna sam zbog tebe ❤❤❤❤🥳🥳🥳🥳

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.