Prijavljujem bas puno kremastog bijelog iscjetka 🤔😏
Super 🤞🤞🤞🤞 ja ga imam od o ali nije obilan
I ja sam imala od ovulacije ali skroz malo ali danas je bas obilan i stalno mi je nekako "klizavo" dolje
👩 36
🧑 40
👭 11 i 9
Missed ab twinsi 7/18
Pokusavamo opet od 3/20
ODBROJAVANJE 8/2020
Mene mozes maknuti sa popisa do daljnjega 😪 Ipak ne dolazi muz sada, do daljnjega nema smjene na brodu 😪😪😪 Danas kad mi je rekao bas sam se jako rastuzila, korona je sve zeznula..... A sta mogu, takav smo zivot odabrali i tako je kako je.. Pratim vas stalno, jedva cekam nove plusice 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
ODBROJAVANJE 8/2020
Mene mozes maknuti sa popisa do daljnjega 😪 Ipak ne dolazi muz sada, do daljnjega nema smjene na brodu 😪😪😪 Danas kad mi je rekao bas sam se jako rastuzila, korona je sve zeznula….. A sta mogu, takav smo zivot odabrali i tako je kako je.. Pratim vas stalno, jedva cekam nove plusice 😘
Zao mi je 😔 nadam se da ce ipak brzo kuci 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Fancy kako si ti? Mozes li mi objasniti terapiju aspirinom i zasto si ga uzinamala i kako si ga pila?
Meni su aspirin dali da pijem u ovoj uspjesnoj trudnoci. Nakon spontanog koji je bio nekoliko mjeseci prije toga, dali su mi da pijem jedan aspirin dnevno. Cilj je bolja prokrvljenost a time i manja sansa za spontani.
Pila sam ga do 28 tjedna a onda sam postepeno smanjivala dozu. 10ak dana pila svako drugi dan, pa 10ak dana svako treci dan o onda skroz prestala.
Savjetuju da se prestane piti oko 30og tjedna jer ako bi porod krenuo ranije da se izbjegne da majka iskrvari.
Aspirin terapija nije bezazlena i i apsolut savjetujem da se primjenjuje uz savjet i nadzor doktora.
Hvala ti puno! 🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Fancy kako si ti? Kako napreduje T¿ imaš kakve tegobe. Zapraši nas malooo 😊
Pras prassss 🙆♀️💨💨💨💨💨
Ja sam dobro hvala Bogu, pomalo mucnine i to je to. I onako malo raspolozenje down, hormoni valjda, i grozno pubertetski ten 🙄
Nekako zivotarim od kontrole do kontrole, nadam se da ce i to prolaziti lagano. Naredna kontrola za 10tak dana, pa cu koji dan iza kontrole biti mirna aBd.
🤞
Not that fensi, ekšli..
Fancy kako si ti? Mozes li mi objasniti terapiju aspirinom i zasto si ga uzinamala i kako si ga pila?
Ne zalim se previse, dobro je 🙉
Aspirin sam pocela piti na preporuku kardiologa jer sam prestala piti betablokatore zbog planiranja trudnoce. Potom sam ubrzo ostala trudna a dr je rekla da moze biti da je i aspirin pomogao da materica bude prokrvljenija. Prestala sam ga piti na svoju ruku sa nekih 7 sedmica, sad cekam nalaz za trombofiliju ali ne ocekujem los nalaz, odnosno, nadam se da ce biti ok.
Inace sam malo googlala aspirin i njegovo dejstvo i pronasla da se vrlo cesto koristi u postupcima IVF upravo zbog toga, postizanja bolje prokrvljenosti. Pa iscitajte malo.
Koristila sam 1 aspirin dnevno, tzv. baby doza od 100mg.
Naravno da nece svakome pomoci, ali nekome mozda i hoce, pa savjetujem da se konsultujete sa dr., mozda dobijete zeleno svjetlo za neki pokusaj...
Ja iskreno ne znam da li je meni pomogao on ili utrogestan, ali nesto se poklopilo 😍
Not that fensi, ekšli..
Ne zalim se previse, dobro je 🙉
Aspirin sam pocela piti na preporuku kardiologa jer sam prestala piti betablokatore zbog planiranja trudnoce. Potom sam ubrzo ostala trudna a dr je rekla da moze biti da je i aspirin pomogao da materica bude prokrvljenija. Prestala sam ga piti na svoju ruku sa nekih 7 sedmica, sad cekam nalaz za trombofiliju ali ne ocekujem los nalaz, odnosno, nadam se da ce biti ok.
Inace sam malo googlala aspirin i njegovo dejstvo i pronasla da se vrlo cesto koristi u postupcima IVF upravo zbog toga, postizanja bolje prokrvljenosti. Pa iscitajte malo.
Koristila sam 1 aspirin dnevno, tzv. baby doza od 100mg.
Naravno da nece svakome pomoci, ali nekome mozda i hoce, pa savjetujem da se konsultujete sa dr., mozda dobijete zeleno svjetlo za neki pokusaj…
Ja iskreno ne znam da li je meni pomogao on ili utrogestan, ali nesto se poklopilo 😍
Fancy, koji su bili problemi sto su te sprecavali da ostanes trudna?
Oprosti sto tako pitam, ali skupljam sve infos jer je kod mene nejasna stvar 🤦🏻♀️
Nije nista utvrdjeno za sada. Od nalaza cekam samo nalaz na ttombofiliju ali ne bih rekla da je to, trombofilija uglavnom pravi probleme u kasnijem periodu trudnoce.
U dobitnom mjesecu sam pocela koristiti aspirin i
o cemu sam pisala na prethodnoj stranici i utrogestan nakon O (od 20DC), tako da pretpostavljam da bi najvjerovatnije uzrok mogao biti nedostatak progesterona, vjerovatno neka manjkavost zutog tijela. To pretpostavljam iz razloga sto sam imala dosta jake mens bolove svaki put od dana implantacije do krvarenja. U prvom mjesecu kad sam (na vrijeme) ukljucila progesteron, T se zadrzala 🥰
Not that fensi, ekšli..
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
Negro22 - 8.8.2020 - 1 dan kasni ♥️
KriSta87 - 11.8.2020 - 2dana♥️
Nadi_ - 13.8.2020 - 4 dana♥️
InnaAH - 17.08.2020 - 8 dana ❤️
Sanjarka88 - 17.8.2020 - 8 dana♥️
Jelenajelena - 18.8.2020 - 9 dana♥️
Mare Kokošica - 23.8.2020 - 14 dana♥️
3sreca - 24.08.2020 - 15 dana❤️
Leoni - 28.08.2020 - 19 dana❤️
chiAn - 29.8.2020 - 20 dana♥️
Maša - 29.08.2020 - 20 dana❤️
ODBROJAVANJE 9/2020
Mallla - 4.9. 2020 - 26 dana❤️
Mmarie - 04.09.2020 - 26 dana♥️
Anitram - ???♥️
Jutro cure 🍵 uzivate u vikendu?
Negro nije stigla? 🤞🤞🤞
Krista87 ima li kod tebe kakvih simotoma? 🤞
U mene osim osjecaja da nista ovaj mjesec i bazalna mi ne ukazuje na nista pozitivno..mislim da je vec trebala temp jos rasti, poznavajući moju bazalnu u trudnoci 🤷♀️
Jutro cure 🍵 uzivate u vikendu?
Negro nije stigla? 🤞🤞🤞
Krista87 ima li kod tebe kakvih simotoma? 🤞
U mene osim osjecaja da nista ovaj mjesec i bazalna mi ne ukazuje na nista pozitivno..mislim da je vec trebala temp jos rasti, poznavajući moju bazalnu u trudnoci 🤷♀️
Još ne,odlucila je ovaj mjesec malo zafrkavat,jucer sam imala grceve,jutros lijevi jajnik malo bocka..vidjet cemo,nekako sam nadu za ovaj mjesec izgubila,ako ne dode do prekosutra ponovit cu test..
Ako mi je ovulacija slucajno bila kasnije ovaj mjesec sumnjam da ce biti ista jer nismo uspjeli pokriti od 24 do 28 😞
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji