Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 13:00

Leoni

Ah ja sam vama jutros bila najjjaca sa merenjem Temp. 🤦🏻‍♀️
    Moram sada svako jutro da se budim u 5 da bih merila, ja se probudim izmerim i bude 36,38 i nastavim spavati dalje.
    Meni stigne poruka oko 6 i ja mislim zvoni sat za merenje i onako sanita izmerim i bude 36,48.
    Jel moguce da za sat vreme skoci za 0,1 stepen?

pa bas je Silver prije par dana pisala da svako sat vrimena skace 0,1. Zatoje vazno priblizno u isto vrime mjerit, i po mogucnosti da si barem 3 sata lipo spavala iako je pozeljno 6. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 13:01

Silver ujutro cu. Jer sam oko 11 radila opet pa san se iznervirala jer nista nisan vidila. Popila san kavu i malo vode prije toga. Tako da trosim bzvz testove.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 13:10

Dajen ja sad mužu cink da popije, a on me blido gleda i kaže: p"sta cu to pit vise, zar nisu prije rekle da se vidi? Moj posa je gotov." 😂😂😂😂
    pokazala san mu jutros ipak, ka' vidi i on nešto. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nadi_
    03. Kolovoz 2020. 13:24

Sanjarka88 🦋

Cure jel koje zna bolit cice od same ovulacije?
    Jel to sad znaci da ce me bolit do m ili cu imat malo predaha? 🥴

Mene bole od O do M, dan dva pred M bol se smanji, onako skoro da je i nema, po tome znam da M dolazi.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

silver
    03. Kolovoz 2020. 13:29

Leoni eh sad haha već sam dosta ovdje javno otkrila o sebi hahah ajde nije problem, po zanimanju sam doktor (znanosti), imala sam medicinsko obrazovanje, eto to je sve što ću reći (i to je previše).
    Sara shvaćam, odmori onda do sutra i skupi malo hCGa 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 13:45

Lucky🍀

Silver tvoje znanje je stvarno nevjerojatno, divim ti se, ali vidi se i u načinu komunikacije da imaš opasan mozak, sve pohvale

Ja zamisljan Silver ko neku ekstra zanimljivu ženu i virujen da je dobro imat za sestru/prijateljicu. I da je britka na jeziku.  I stvarno, nisan popamtila sve jer me se neke stvari ne tiču, al bas dosta njenih info san zapamtila. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    03. Kolovoz 2020. 13:56

hahah o neeeee! Ali ne, nisam doktor OBGYN ili medicine tako da nemojte uzimati moje savjete i riječi kao nešto ozibljno iliti medicinski savjet, nikako. Ne znam baš previše o ginekološkoj strani ali mi je jako lako za shvatiti i ako pročitam neš na brzaka. 
    Britka na jeziku jesam, Sara to si dobro skužila haha! 
    ok, sad zaboravimo to sve, mučim se shvatiti svoje tijelo kao i svi...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 14:03

silver

hahah o neeeee! Ali ne, nisam doktor OBGYN ili medicine tako da nemojte uzimati moje savjete i riječi kao nešto ozibljno iliti medicinski savjet, nikako. Ne znam baš previše o ginekološkoj strani ali mi je jako lako za shvatiti i ako pročitam neš na brzaka.
    Britka na jeziku jesam, Sarato si dobro skužila haha!
    ok, sad zaboravimo to sve, mučim se shvatiti svoje tijelo kao i svi…

Hahaha, pa ja ne mislin da bi bila ode da si OBGYN il slicno. Nikoja od nas. 
    Sve ono sta svaka od nas kaze se lako provjeri, ja sigurno ne uzimam ničije savjete za gotovo. Ali isto tako, nije da govoris da (karikiram) nakon seksa ležimo podignutih nogu pod 47 stupnjeva sa polovicom naranče na čelu, pa ćemo tako 100% ostat trudne i sl.
    Neke info uvijek dobro dođu, makar i samo za opće znanje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    03. Kolovoz 2020. 14:09

Vi ste žene lude ko šibe! Ova stranica je odavno više od teme lh trakice 😁 Meni je to super! 
    @leoni  tek sad vidim šta ti piše u opisu za muža 😂 
    To su muški vitamini! 
    @sara čekam te sa novim testom!  Ja ti ne vidim ništa, ali mene zanemari jer od niskog tlaka mi se malo muti 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

silver
    03. Kolovoz 2020. 14:12

Ma ja sam sigurna da ima OBGYN žena na ovakvim forumima, znanje ti neće pomoći kad se radi o iščekivanju, nervozi i problemima koje želiš djelit sa drugima...
    ok, probat ću naranču na čelu 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.