Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2020. 14:21

maša25

Evo i moja vjestica je stigla :)
    Iskreno , zadovoljna sam.
    Znala sam da nisam trudna i samo sam zivcanila kad ce doc da mozemo pocet drugi ciklus ispocetka. I tako 35 dana ciklusa i danas je konacno 1. 😊 sretno svim curama ❤️

Nisam bas pratila najbolje tvoju situaciju,ali ja sam imala M tocnu u sat prije prve biokemijske,taj dan kada je kasnila par sati sam vidla crticu na testu,doduse slabasnu ali je bila tu i par sati nakon toga sam prokrvarila,jos sam krivila samu sebe jer sam od tog plusica bila pomalo uplasena i zabrinuta jer sam se bojala da se to ne dogodi posto sam osjecala slabasne grceve rano ujutro,ali ipak je doktor potvrdio da je bila biokemijska i rekao je za osobe koje nemaju policisticne jajnike,miome ili problema sa cistama iz mjeseca u mjesec,odnosno ako mjesecnice stizu tocno u dan i sat,ako se dogodi da zakasni i nekoliko sati ili dan-dva da ne moze biti nista drugo nego biokemijska a da je popraceno uz neke grceve slabe,smeckasti ili rozi iscjedak i nakon toga u vecini slucajeva bude izljev sa ugruscima i do onda nisam znala koliko su ceste zapravo biokemijske jer su radili na istrazivanju i dosli do zakljucka da preko 80% seksualno aktivnih zena uz redovne i normalne cikluse uz koji dan kasnjenja kako mi to zovemo zapravo imaju biokemijske trudnoce i to je jednostavno selekcija prirode,treba se “tjesiti” mislima da se kromosomi jednostavno nisu pravilno poslozili i da to dijete ne bi bilo 100% zdravo...tako da,vjerojatno je svaka od nas ovdje imala ne jednu vec par biokemijskih trudnoca a da toga nismo niti svjesne..ja sam u ovom ciklusu radila test 2-3 dana prije nego je trebala doci,vidjela se blaga sjenica u vrmeenskom okviru pa je nakon toga nestala s testa,vise ga nisam ponavljala,nakon toga sam imala agoniju sa pikom i LH trakicom gdje je testna linija bila puno tamnija od kontrolne i evo danas nakon 42 dana vidim nesto roskasto smede pa je to valjda to,bolova onihctipicnih nema,jucer i prekjucer su bili neki skroz blagi tako da,ako procurim kako spada a da se nastavi bez bolova meni je milina nakon ovih 2 tjedna agonije i “kasnjenja”😆

chiAn
    01. Kolovoz 2020. 14:47

Leoni, mislim da ne moras odgađati hsg da je to taman..

Cure, jel se kojoj događalo da ju samo 1 sisa boli? Mene lijeva i to donji dio...na dodir ili ako se naslonim...bas osjetna bol...a desna ne...

url=https://lilypie.com]

danchy1990
    01. Kolovoz 2020. 15:17

Sara🌻

danchy1990

Jutro,moja trakica sinoć posvijetlila. Nije uspjela doći do pika ili ga nisam uspjela uhvatiti 🤷‍♀️. Pokrili smo pa kako bude

Danchy, koji ti je DC?

Danas 16DC.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    01. Kolovoz 2020. 15:20

danchy1990

Sara🌻

danchy1990

Jutro,moja trakica sinoć posvijetlila. Nije uspjela doći do pika ili ga nisam uspjela uhvatiti 🤷‍♀️. Pokrili smo pa kako bude

Danchy, koji ti je DC?

Danas 16DC.

Nezz sta da ti kazem, nekako mi nije izgledala crtica bas blizu pika jucer. Jesi primjetila iscjedak mozda?

Meni dosli moji testici danas, nisan mogla izdrzat (nisan se ni trudila bas), negativan, 9DPO. 🤷🏻‍♀️🥴

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    01. Kolovoz 2020. 15:50

Sara🌻

danchy1990

Sara🌻

danchy1990

Danchy, koji ti je DC?

Danas 16DC.

Nezz sta da ti kazem, nekako mi nije izgledala crtica bas blizu pika jucer. Jesi primjetila iscjedak mozda?

Meni dosli moji testici danas, nisan mogla izdrzat (nisan se ni trudila bas), negativan, 9DPO. 🤷🏻‍♀️🥴

Evo upravo gledam trakica potamnila, pokrivati ćemo ove dane dok su trakice tamne. Iscjedka ima,samo dok dođe pik pa da i trakica potvrdi.
    Vjerujem da nisi mogla izdržati da ne probaš,ne bi ni ja 🙈. Koliko si naručila? Hoćeš svaki dan testirati da pratimo sa tobom kako iz sjene nastaje pravi plus 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

01. Kolovoz 2020. 16:05

Leoni

Da li moze da se vidi da li je bila biohemijska ili ne? Na ultrazvuku na primer ili u krvi? Ja sam 90% sigurna da sam imala jedan ciklus biohemijsku.

Putem krvi se vidi ako je vrijednost iznad 5 to je dokaz da je bila biokemijska,ali ovisi koliko se “rano” reagira na to. A uzv-om moze vidjeti je li sve izaslo van ili je nesto mozda ostalo u maternici..

Sara 🌸
    01. Kolovoz 2020. 16:58

Lucky, ja jucer 8. DC, u ponoć san stala, tila san još potoćat noge i sredit nokte, al.premračno mi je nekako bilo, ne bi valja lak😂 Toliko san radila da san rekla mužu da ono, da mi valjda nece M doc sutra. Obicno to mene tako uvati prije M. 😂 
    Danchy, uzela sam neki set od 25, radit ću svaki dan po jednu..I nisu lose, nema cak ni evaporacijske, da se ponadam😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    01. Kolovoz 2020. 18:05

Cure što su vam došle menge žao mi je al gledajmo pozitivnu stranu nova nada se budi!
    Danchy i ekipa što lovi pik... Sretnooo u lovu na proljetnu bebu ❤️
    Odbrojavanje držte se... Sara uživaj u zabavnom piškanju, na kraju ne znaš jel piškaš LH ili HCG 😁

chiAn
    01. Kolovoz 2020. 18:24

Lucky🍀

Mene danas bas prate neki cudni menga bolovi u trbuhu i ledima, a cijeli dan nisam sjela, peri, cisti, ribaj….makar nema sanse da M vec dode ako cemo po doktorovim rijecima, mozda sam se samo preforsirala danas sa svim jer sam bas pretjerala 🤦🏼‍♀️😅😂

Joooj i mene boli stomak kao da cu dobiti...a tek mi je 9dpo...a isto cijeli dan spremam i cistim jer nam sutra dolaze gosti...🤯🤯
    I Sara, i mene uvijek uhvati čišćenje dan prije nego dobijem 😁😁...pa nadam se da necu sutra dobiti...ajmeee...

01. Kolovoz 2020. 18:33

ODBROJAVANJE 8/2020
    Leoni - 3.8.2020 - 2 dana♥️
    Eri - 3.8.2020 - 2 dana♥️➕
    Silver - 4.8.2020 - 3 dana♥️
    Mallla - 4.8.2020 - 3 dana♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 - 4 dana♥️
    Malala - 6.8.2020 - 5 dana
    chiAn - 6.8.2020 - 5 dana♥️
    Curly29 - 7.8.2020 - 6 dana♥️
    Negro22 - 8.8.2020 - 7 dana♥️
    Sara🌻 - 10.8.2020 - 9 dana♥️
    KriSta87 - 11.7.2020 - 10 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 11 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 12 dana♥️
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 17 dana♥️
    Sanjarka88 - 19.8.2020 - 18 dana♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 23 dana♥️
    Anitram - ???♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.