Jutro,moja trakica sinoć posvijetlila. Nije uspjela doći do pika ili ga nisam uspjela uhvatiti 🤷♀️. Pokrili smo pa kako bude
Danchy, koji ti je DC?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure bok. Vracam se na ovu temu nazalost.
Mozete me upisat za nedobit 23.8 .
Kak ste svee
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure bok. Vracam se na ovu temu nazalost.
Mozete me upisat za nedobit 23.8 .
Kak ste svee
Mara zao mi je 😞
Bolje je pitanje kako si ti?
Ides s nama po mrvicu koja ce ostati s vama do kraja i brzo ce ti se ostvariti 💞🙏
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Dobro sam. Hvala na pitanju. Imala sam srecu sto jento prirodno i brzo proslo. Ovo nam je drugi ciklus vec. Idemo u nove pobjede.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara, žao mi je, nadam se da nećeš dugo čekat na novu trudnoću. Dotad se družimo 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mara, baš mi je žao...želim ti da već sljedeću M ne dočekaš i da bude sve u redu! 🙏🏻
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Mara zao mi je sto je tako zavrsilo,ali barem nije bila potrebna operacija,dat ce Bog da bude sve ok,moja seka je u godinu i pol imala dva pobacaja i sad je evo u 5mj trudnoce,pred Bozic nam treba stici mala Ena 😇 zelim ti vec da kraj ove godine docekas sa trbuhom ☺️
Nego..evo ja sam danas 1DC,barem cu tako racunati jer ide nesto skroz malo smeckasto roze boje nakon 42 dana od zadnje M..zadnjih dana su me bas bolili dobro jajnici,grceve nemam kao inace,samo da prode,da se okupam koji dan i idemo dalje💪🏻
Hvala vam na rijecima utjehe. Dao Bog pa se sve ubrzo preselile na ljepse temeee.
Tako mi je drago da vam stize princeza Ena. 🤩
06/20 blighted ovum 8tt.
Hvala cure na idejama. 😘 Tražit ću sestru da ode po njih, ali ću reći dr da ih zatvori u kuvertu.
Simptomi: sitni bolovi u trbuhu i leđima, sise blago bolne na dodir ,ali malo veće nego inače. 9dpo sam.
Kupila u ljekarni gravignost mini testove i rekla mi da reagiraju samo na prvi jutarnji urin. Možda napravim jedan ujutro prije polaska na more.
Zvuči dobro... 🤞
@Mara na neke događaje ne možemo utjecati ali možemo utjecati kako se držimo poslije njih.. Želim ti da budeš jaka ❣️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo i moja vjestica je stigla :)
Iskreno , zadovoljna sam.
Znala sam da nisam trudna i samo sam zivcanila kad ce doc da mozemo pocet drugi ciklus ispocetka. I tako 35 dana ciklusa i danas je konacno 1. 😊 sretno svim curama ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji