Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    31. Srpanj 2020. 20:47

@Leoni  ne znam gdje obavljaš i kako si te savjetovali ali za Hsg se inače ne pravi termin upravo iz razloga što ciklus može biti svakakav.
    Javi se kada krene krvarenje i onda kažeš koliko ti inače traje krvarenje i prema tome se odredi koji dc trebaš doći. 
    Ja sam išla 9 dan jer mi se razvuklo smeđe krvarenje a treba biti skroz čisto. Meni se potrefio pik taj dan ali inače se radi prije O kako su ti cure napisale

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    31. Srpanj 2020. 20:48

Kaća

Bila sam i ja na tamponima, al koliko god ih redovno mijenjala cilo vrime imam osjećaj da mi više štete nego koriste. To mi se stalno vrti po glavi od kako pokušavamo ostat trudni. Sad sam svela tampone samo na prvi dan kad mi je najveće krvarenje i radim. Koliko god fujkavo bilo mirnija mi je glava.

Daa, 7 ja sam kombinirala kada ciklus nije jak.. 

6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    31. Srpanj 2020. 21:32

bajo

Sara🌻

Leoni

Pa ja ne zmam sta je ovo 🤷🏻‍♀️
    Juce nakon odnosa, svetlo roze obilan iscedak. Jutros opet, ali samo nakon brisanja i od tada nista, bukvalno nista. Nemam osecaj da cu da dobijem ili da krene uopste….

Napravi test.

Ajme kako graf u tebe izgleda obecavaci🤞🤞🤞

Bajooooo, jel tako? Bumo vidili sta ce od ovog.  izać 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Maša🤰🏼
    31. Srpanj 2020. 22:19

Vecer cure :)

Evo da se i ja konacno javim… dobila sam danas neki lagano smedi isjedak kao pocetak M nadam se da cu sutra procurit i da vise taj ciklus zavrsi i da pocnemo ispocetka radit na 👶🏼 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sara 🌸
    31. Srpanj 2020. 22:40

malala

Leoni

malala

U srijedu zvala dr i poslala joj mailom nalaz s mpo-a da mi napiše uputnice za vađenje krvi 3.-5. d. Da, zvat će me. Dam joj još fore čet ako će me zbilja zvati i zvat ću ju danas ja ako me nazove. Naravno da nije zvala, ja danas zaboravila jer radi popodne, a ja 10 poslova imala na pameti. U ned idemo na more, vraćamo se u subotu. M treba dobiti čet, znači u pon bi trebala ići vaditi krv. Jedino da tražim nekog da mi podigne up., ali onda će ta osoba saznati što se događa. 😓😓😓😓

Zar nemas neku osobu od poverenja? 🤔 Neku dobru drugaricu, ili sestru, majku…

Imam sestru, ali stvarno nisam htjela da ovo itko zna, samo ja i mm. 😥 Da sam se samo sjetila danas nazvati dr mogu li doći po uputnice…. 😭

Nek ti ih posalje postom 😂🙈 a jebemu kako se to namisti. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    31. Srpanj 2020. 22:55

Sara🌻

malala

Leoni

malala

U srijedu zvala dr i poslala joj mailom nalaz s mpo-a da mi napiše uputnice za vađenje krvi 3.-5. d. Da, zvat će me. Dam joj još fore čet ako će me zbilja zvati i zvat ću ju danas ja ako me nazove. Naravno da nije zvala, ja danas zaboravila jer radi popodne, a ja 10 poslova imala na pameti. U ned idemo na more, vraćamo se u subotu. M treba dobiti čet, znači u pon bi trebala ići vaditi krv. Jedino da tražim nekog da mi podigne up., ali onda će ta osoba saznati što se događa. 😓😓😓😓

Zar nemas neku osobu od poverenja? 🤔 Neku dobru drugaricu, ili sestru, majku…

Imam sestru, ali stvarno nisam htjela da ovo itko zna, samo ja i mm. 😥 Da sam se samo sjetila danas nazvati dr mogu li doći po uputnice…. 😭

Nek ti ih posalje postom 😂🙈 a jebemu kako se to namisti.

Zamoli med sestru da ti stavi u kovertu i zaljepi, a sestri kažeš da je nalaz papa test ili nešto slično 😊 Nadam se da ćeš uspjeti 

6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    01. Kolovoz 2020. 00:04

https://ibb.co/XyrfQpg
    koja se pronalazi nek digne ruku 😂😂😂😂🤭🙋🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    01. Kolovoz 2020. 00:18

Sara🌻

https://ibb.co/XyrfQpg
    koja se pronalazi nek digne ruku 😂😂😂😂🤭🙋🏻‍♀️

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙋🏼🙋🏼🙋🏼

url=https://lilypie.com]

chiAn
    01. Kolovoz 2020. 01:48

Leoni

chiAn

Leoni

Pa ja ne zmam sta je ovo 🤷🏻‍♀️
    Juce nakon odnosa, svetlo roze obilan iscedak. Jutros opet, ali samo nakon brisanja i od tada nista, bukvalno nista. Nemam osecaj da cu da dobijem ili da krene uopste….

Kako u petak imas hsg kada ne znas kada ces dobiti? Na hsg ides između M i O…
    Što ti piše u potpisu zadnja M 31.7.? To je danas, a kažeš da nisi dobila i da nemas osjecas da ces dobiti…nista mi nije jasno? 🤔🤔
    Ja bih napravila test prije tog hsg-a…pogotovo ako ti kasni…i kontaktirala doktora da nisi jos dobila…

Ja sam bila sigurna da ce krenuti danas uobicajno je tako kada je na papiru ta roze boja tipicna pre pocetka i ja lepo zakazem termin i promenim ovde da je danas M 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    To je sve bilo do 12h jer su oni danas radili do 12.30h, da ne cekam ponedeljak jer prosli mesec sam zvala tako (vikend me uhvatio isto bio) i nisam dobila termin taj mesec jer su dve nedelje bili ranije vec rezervisani 😑 pa znas, brze, bolje… Medjutim ceo dan nikako da potece kako treba. Zato sam i pisala sada navece da ne znam sta je u pitanju. Nemam nikakav osecaj ni u stomaku ni u ledjima, grudi me ne bole vise.
    Ne kasni mi, trebala bih u ponedeljak da dobijem. Zato i predpostavljam da ce krenuti veceras ili ev. sutra.
    Znam, malo sam napravila zbrku 🙈

Aha ahaa...a jbmu baš te zezaju...glupo mi je    to kao moras se naruciti 2 mjeseca unaprijed...a ne znas ni kakva ce biti situacija do tada...
    Ugl meni čim mi se opuste grudi znam da cu dobiti...tako da vjerojatno će i tebi tako...pa eto neka bar imas termin onda...

danchy1990
    01. Kolovoz 2020. 08:15

Jutro,moja trakica sinoć posvijetlila. Nije uspjela doći do pika ili ga nisam uspjela uhvatiti 🤷‍♀️. Pokrili smo pa kako bude

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.