Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    06. Srpanj 2020. 10:08

Ma sve je to OK! I ja sam se navukla na kineze pa stalno piškila 😂😂 Sad ako napravim jedan 😁 Izgleda sam izliječena ovisnosti o testiranju 😂😂😂

Ma sad ću baš ostat trudna sljedeći ciklus bez njih! Bit će hopsanja, svaki dan!  Opet ću noćurak i mislila sam Q10 uzeti za sebe i frajera mog 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    06. Srpanj 2020. 10:10

Mattan28

Ma sve je to OK! I ja sam se navukla na kineze pa stalno piškila 😂😂 Sad ako napravim jedan 😁 Izgleda sam izliječena ovisnosti o testiranju 😂😂😂

Ma sad ću baš ostat trudna sljedeći ciklus bez njih! Bit će hopsanja, svaki dan! Opet ću noćurak i mislila sam Q10 uzeti za sebe i frajera mog 😁

Dajte mi samo recite za sto je tocno nocurak dobar, iz vaseg iskustva? I pijete li ga u kapsulama ili imate tinkturu?
    Nadalje, jel ijedna koristila myo-inositol, jel pomoga?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    06. Srpanj 2020. 10:13

Mattan28

Ma sad ću baš ostat trudna sljedeći ciklus bez njih! Bit će hopsanja, svaki dan! Opet ću noćurak i mislila sam Q10 uzeti za sebe i frajera mog 😁

I Mattan, vec sam nekidan Amelie pisala, postoje određene poveznice da Q10 poboljsava plodnost, al nema jos jos nijednog znanstvenog clanka niti istrazivanja koje to dokazuje. Isto tako, ti moras piti oko 300-600 mg dnevno, a muski oko 200-300 mg. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    06. Srpanj 2020. 10:15

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Dajte mi samo recite za sto je tocno nocurak dobar, iz vaseg iskustva? I pijete li ga u kapsulama ili imate tinkturu?
    Nadalje, jel ijedna koristila myo-inositol, jel pomoga?

Noćurak za sluz, ja bi mogla i prodavati koliko je bude haha 
    Ja sam pila taj Inofolic, pa nemam pojma.. Pila ga nekih 4-5 mj, e sad jel pomogao, i da je pomogao ja ne znam u čemu 😁 a nisam baš ni skontala šta je trebao napraviti 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    06. Srpanj 2020. 10:19

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

I Mattan, vec sam nekidan Amelie pisala, postoje određene poveznice da Q10 poboljsava plodnost, al nema jos jos nijednog znanstvenog clanka niti istrazivanja koje to dokazuje. Isto tako, ti moras piti oko 300-600 mg dnevno, a muski oko 200-300 mg.

Da to sam već čula i prije, ali vidim da je dobar za neke druge moje tegobe pa ako pomogne i za ovo super.. A uostalom meni je jedan farmaceut iz Švice rekao da svi ti vitamini i dodaci nisu ništa, samo Cink se isplati uzmati.  Ali opet svatko ima svoje mišljenje 

6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    06. Srpanj 2020. 10:23

Mattan28

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Da to sam već čula i prije, ali vidim da je dobar za neke druge moje tegobe pa ako pomogne i za ovo super.. A uostalom meni je jedan farmaceut iz Švice rekao da svi ti vitamini i dodaci nisu ništa, samo Cink se isplati uzmati. Ali opet svatko ima svoje mišljenje

Eto njavle😂 Pa sta cemo onda. 😂 Po vrkuti samo udrit?
    E i Silver, jel.pijes konopljiku (Vitex), jel pomaze, i za tocno koje svrhe? Pripremam se lagano za sljed ciklus pa moram.promijenit strategiju🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    06. Srpanj 2020. 10:24

Mattan28 jel ti ono imas psorijazu? Jel za to q10 dobar? Ako je, muž će mi ga pit jos. I vitamin D3 je navodno dobar za psorijazu. Mislim, liti kad je na moru, skoro mu se sve povuče. Sunce i more bas djeluje, al priko zime navodno vitamini pomazu. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• malaga
    06. Srpanj 2020. 10:25

Sanjarka88

malaga

Je li moguce da je peak bio uz t/c ratio od samo 0.41? (Prema onom sto premom aplikacija izbaci)
    Naime, jucer (17 dc) sam imala ovo:https://ibb.co/GpMSKYH
    Pa sam se poveselila da peak dolazi, ali onda danas ovo:https://ibb.co/rMkbV07
    Par sati kasnije sam ponovila, bilo je jos bljeđe
    Jedino sto danas nisam uspjela postići da danas urin bude toliko koncentriran kao jučer, ne znam može li to činiti toliku razliku…

Mozda je pik bio preko noci? 🤔

može se to dogodit? 

• MJ317
    06. Srpanj 2020. 10:38

https://ibb.co/YWCk9Hv
    Bas slabo slabo tamni, sve sam testirala ujutro, 10 11 i 12 DC. Ako ja inace ovuliram 13 ili 14 DC, a trakica potamni 12 24 sata PRIJE ovulacije, kad da uopce ocekujem pik? 

Sandricak1
    06. Srpanj 2020. 10:43

MJ317

https://ibb.co/YWCk9Hv
    Bas slabo slabo tamni, sve sam testirala ujutro, 10 11 i 12 DC. Ako ja inace ovuliram 13 ili 14 DC, a trakica potamni 12 24 sata PRIJE ovulacije, kad da uopce ocekujem pik?

Da se ubacim. Ja sam imala pik tacno par sati pre ovulacije,tj mozda 2h pred. Tako da kod mene npr ne pomaze to ako je pik danas da je ovulacija od 24 so 48h vec je odmah. I onda smo zakasnili.  Mislim da je kod svakoga drugacije. Možda se i kod tebe pokaze pik bas na dan ovulacije,nastavi da se testiras. 😘

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.