Sanjarka, kako lijepi graf!!
Sara, izgleda isto fino, samo nek ide gore, moja neka traljava užaš, ja sam danas išla vaditi progesteron (21 DC). Rezultat ću znati 13.7. jer tada imam termin kod doktora!
Nadam se da rezultati nece bit vazni, da ce bit 👶🏻 na putu🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da li neko zna ima li vitamin b12 možda neke veze sa zacecem ? Meni juce stigli rezultati da je jako nizak,i moram da primam injekcije 😒
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Da li neko zna ima li vitamin b12 možda neke veze sa zacecem ? Meni juce stigli rezultati da je jako nizak,i moram da primam injekcije 😒
A svi vitamini B, al.posebice B12 je dio svakog prenatalnog vitamina. Tako da je vazan, ne samo sad nego i inace.
npr jucer citam i jednog grupi na FB kako je cura dobila neku neurolosku dijagnozu i ima ceste napadaje zbog nedostatka vitamina D.
Tako da je sve moguce, i bolje da ti je otkriveno na vrime. Nadan se da ti injekcije pokriva zdravstveno
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara, izgleda isto fino, samo nek ide gore, moja neka traljava užaš, ja sam danas išla vaditi progesteron (21 DC). Rezultat ću znati 13.7. jer tada imam termin kod doktora!
Nadam se da rezultati nece bit vazni, da ce bit 👶🏻 na putu🤞🏻
a ne znam baš... ne mogu ni testirati, i to mi ide na živce...možda probam da vidim jel injekcija napušta sistem...
gle mi graf:
https://ibb.co/f8sxpqv
Ja mislim da sam više 8dpo nego 7, ovulirala sam četvrtak navečer ja mislim pa zato FF kaže 7.
Ovaj "dip" je klima uređaj u jutarnje sate, nisam ja...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Da, kao što je i Sara rekla, vitamini B i D su jako važni a vitamin B12 ima mnoge funkcije, što se trudnoće tiče ako nemaš dosta vitamina B12 imat ćeš velike probleme sa implantacijom ili samom ovulacijom. Super da su otkrili to sada!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Da, kao što je i Sara rekla, vitamini B i D su jako važni a vitamin B12 ima mnoge funkcije, što se trudnoće tiče ako nemaš dosta vitamina B12 imat ćeš velike probleme sa implantacijom ili samom ovulacijom. Super da su otkrili to sada!!
Ovulaciju imam bas svakog meseca, ali eto mozda se i desi začeće ali ne može i implantacija. 🤔🤔 hvala vam na odgovorima 😊😇
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Nadam se da rezultati nece bit vazni, da ce bit 👶🏻 na putu🤞🏻a ne znam baš… ne mogu ni testirati, i to mi ide na živce…možda probam da vidim jel injekcija napušta sistem…
gle mi graf:
https://ibb.co/f8sxpqv
Ja mislim da sam više 8dpo nego 7, ovulirala sam četvrtak navečer ja mislim pa zato FF kaže 7.
Ovaj "dip" je klima uređaj u jutarnje sate, nisam ja…
pa meni super izgleda☺️ ne deprimiraj se bezveze. Uostalom, ne mozemo apsolutno nista ucinit. Ja ne osjecam nista, nikakvi simptomi. Doduse, jesan jucer opeglala ogromno brdo litnje robe odjednom, inace ostavljam to za dva dana😂 mozda je to simptom🙈🙈🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam u trudnoci primala inekcije b12,ako se ne varam jednu tjedno.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sanjarka88 vjerovatno je kod svakoga drugacije sto se tice lh hormona i trakica. Kod nekoga ocito puno utjece na to koliko zadrzavas urin i koliko pijes, kod mene npr u danima prije pika mozda i ovisi ali na dan pika se ista crtica pojavi i kad testiram nakon 4 sata zadrzavanja urina, i nakon 15min. Kod mene kad je pik onda je pik bez obzira na tekucinu i sl.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ovulaciju imam bas svakog meseca, ali eto mozda se i desi začeće ali ne može i implantacija. 🤔🤔 hvala vam na odgovorima 😊😇
Ma nemoj se ništa bedirati, ništa nije nemoguće, desi se i sa najvećim problemima! Dobivat ćeš ga tako da bit će to ok!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji