https://ibb.co/55P9kFG
Docekala ja svoj pik. Vjerujem da je sutra ovulacija. Tak da me martina moze pisati za 15 dana
Cure trebam savjet..
Dobila sam nalaze papa testa i sve je okej osim sto su mi našli Gardenellu.
Gin mi je prepisala Madazol v. i Medazol tablete.
E sad mene zanima..da li bi konzumacija te terapije mogla nastetiti wannabe bebi? Danas mi je 4 dpo
Ja sam to imala onaj ciklus kad samm ostala trudna al sam taman popila terapiju do O. I mm je dobio da pijr atb. Ne znam jel moze nastetit
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anitor sad u akciju! Volim tog smajlica hehe
Cvjetic, spermici mogu prezivit do 5dana tako da nista nije izgubljeno 😉
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Tommyfame kod tebe uvijek nesto,ja nikad cula za tu G..😱😱
Tockucaa ja isto nisam imala bas sluzi od nocurka,vise imam kad ne pijem nocurak tako da ovaj ciklus necu pit🙏🏽
Cure trebam savjet..
E sad mene zanima..da li bi konzumacija te terapije mogla nastetiti wannabe bebi? Danas mi je 4 dpo
To sam i ja imala prosle god u 8mj isto sam ja mislim pila madazol. Mislim da ti nece nastetit jer ja sam tad isto bila pitala(jer je postojala mogucnost za trudnocu nakon o) pa je meni moj rekao da nece nista nastetit tako da nebi trebalo. Ja nakon toga nisam vise radila briseve jer je rekao da nije potrebno hm...ali ni ne osjecam da je imam vise..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ajoj Mallla, ipak se nadam. Vjerujem i ti jos vise. Meni tek 4. dan kasnjenja, 29 dc. I moram priznat da sam prosli vikend i ja isla testirati popodne i ujutro nakon sto si ti rekla da su ti testovi jasniji popodne i kod mene je isto takva situacija.
Ovih dana me nekako bolio cerviks (bar mislim) i kao na mjestu lijevog bubrega (iza u krizima). No danas mi se cini da me vise nist ne boli.
Sise da, ujutro blaga mucnina prije dorucka i skoro sam danas sefu odgrizla glavu kad je nesto "krivo" rekao. Dobro pa imam predobrog sefa.
Je je zna tako bit s testovima, pa sam inače izbjegavala jutri mokriti na testove 😄
Važno je da ona kasni i nek ostane tamo di je.... A jesi se već naručila na pregled?
Ne isplati se prije 6tt radit pregled al valja se naručit pa onda odbrojavaš do tada 😄
url=https://lilypie.com]
Ja cu nadodat da je meni rekla da preskocimo ciklus 😅🙈 al mislim da je to vise do predostroznosti, mi smo ignorirali i ostala sam trudna.
Iduci put cu na pregled sa 8+ tt a obzirom da je tu negdi zadnji put plod stao
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ollaaa curke. Evo i mene opet malo. 5 dana je do M. Nadam se da smo ovaj put uspijeli. Kak ste vi? Anchy i jasamja jel ima kakvih simptoma?
Malla cekamo te svi 😍
Ni s od simptoma. Jedino su mi pred dva dana bile uzasno osjetljive bradavice ali to je proslo. Kod tebe?
Maaa umirem na poslu kako mi se spava. Samo cekam doc kuci. Smorena sam. Pa simptoma ima nekih al nista preocito da upucuje na T. 😔
Tjesim se recenicom: nista nije gotovo dok nije gotovo(kako cure vole to rec tu) 😉
Danas mi je frendica rekla da je trudna i bila sam presretna zbog nje. Cak nisam ni bila u bedu nego mi je samo kroz glavu proslo kako bi bilo super da i nama uspije sada pa da mozemo skupa uzivat. Ali rekla sam si,bit ce kad se tamo negdje gore sve poslozi kako treba i kad taj netko odluci da je bas taj momenat odlican za to. 😊 Jedino mi vise ide na zivce koliko gledam svu opremu za bebu a od bebe ni b 😂 tako da ja sam SPREMNA 😁💪
Jesam se raspisala 🙊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja cure pucam po šavovima. Ak dns ne bude pik vise ne piskim. Akcijam kad hocu i cekam M kad dode - dode. Uzasno me nervira neredovit ciklus i te O što šetaju od 13 do 23 dc...pun mi je kufer vise!!!
Cure trebam savjet..
To sam i ja imala prosle god u 8mj isto sam ja mislim pila madazol. Mislim da ti nece nastetit jer ja sam tad isto bila pitala(jer je postojala mogucnost za trudnocu nakon o) pa je meni moj rekao da nece nista nastetit tako da nebi trebalo. Ja nakon toga nisam vise radila briseve jer je rekao da nije potrebno hm…ali ni ne osjecam da je imam vise..
Aaa super :) ma da i meni je rekla da ne trebam to ponavljat..a ja ni sad nisam imala osjecaj da to imam,no eto izgleda sa mi se moja opsjednutost dnevnim uloscima odbila od glavu 🤣
Hvala ti puno ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji