Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    07. Veljača 2020. 10:11

Aa mozda je rano jos ? 
    Ilii kad ste prvi put osjetili neke simptome? 

Ja jos nisam bila trudna. Ovo nam je 9ciklus pokusavanja. Nadam se i dobitni. Jojj 

06/20 blighted ovum 8tt.

Ginny
    07. Veljača 2020. 10:28

meni bi ovo bio cetvrti put, nema univerzalnih simptoma nazalost hahaha, slicno kao pms, evo sad zadnji put su me probadali jajnici i osula sam se po licu al to sam prepisala trcanju polumaratona na vrucini. nisam imala nikakav iscjedak. grudi me nisu bolile nit su narasle. bradavice nisu potamnile(bas sam pogledala u M kalendar sto sam zabiljezila od simptoma haha) tipicna pms zivcanost je bila sveprisutna hahah.
    u drugoj sam imala implatacijsko (valjda) i bila sam uvjerena da je to M, uopce nisam posumnjala na trudnocu dok nisam skontala nakon dva tri dana da je menga bila cudna, mm je rekao napravi test, trudna si, test bio negativan, on i dalje navaljivao, napravila test opet sutra prikosutra i bio pozitivan :D 
    sa prvim sam imala osjecaj da sam trudna jos od D sexa hahahah, ne sicam se jesam imala ikakvih simptoma stvarno, davno je to bilo hahahah

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• anaid
    07. Veljača 2020. 10:31

I ja se tjesim da rano... neznam vise, ne sjecam se jer onda nisam ludacki kak sad pratila svaki simptom...
    Naisla sam na 2,3 clanka na engleskom di he opisan u detalje svaki dan poslije ovulacije.
    I kao u 5% zena je implatacija 6 dan, dok 95% je 8-10 a kao najveci postotak je na 9 dan.
    I kao da su imp grcevi kao mit, jer je to tolko sitno da se to nemoze kao osjetit vec da se grcici osjecaju pod utjecajem hormona...
    Pa tjesim se kao 😆

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    07. Veljača 2020. 10:44

Je u pravu ste što kažete da kod mene inače jutarnji urin nije najkoncentriraniji, radila sam cb easy i gravidnost oba su dala minus s tom da gravodnost nakon sušenja ima jedva vidljivu sjenu pa mislim da je to evaporacijska. I dalje sam vlažna i imam neke mini grčeve.... Ja ću mislit da nisam T a ako zakasni M onda ću provjeriti što je na stvari. Ovo je zamka ranog rađenja testova i valjda ću jednom odustat od toga i opametit se. 

url=https://lilypie.com]

peggy95
    07. Veljača 2020. 10:45

Hip hopsica ja mislim da si ti trudna😁🙏
    Mallla nije gotovo dok ne procuris😁😁 nadam se da ce biti ➕

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Ginny
    07. Veljača 2020. 10:48

eto vidis, taj je i meni pokazao minus (cb easy) a bila sam trudna 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    07. Veljača 2020. 10:53

Hip_Hopsica

Nije to kineski test, to je test iz Müllera…

Ako nije kineski onda je to bas obecavajuce!! Vjerujem u to da si trudna i da ce crta iz dana u dan tamnit 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchyy
    07. Veljača 2020. 11:28

Crookshanks

koj cb si radila? meni je onaj easy (mislim da je taj, onaj jeftiniji u svakm slucaju) pkazao minus kad sam bila trudna sa malom. onaj digitalni sa tjednima mi je dan dva nakon toga pokazao plus
    anchy drzim fige, meni je jucer izbio prist kraj usta , ne znam kad mi je zadnji put tako, i sad sam se u autu rasplakala iz cista mira hahahaha . 6dpo

I žgaravica da ne pričam.. lakani bolovi u maternici..
    ....kad bi se bar sječala kak ne bilo u orvoj trudnoči 🤔 ..znam da su mi jedino noge bile jako natečene, i napuhnuta sam.bila

Anchyy
    07. Veljača 2020. 11:29

Anchyy

Crookshanks

koj cb si radila? meni je onaj easy (mislim da je taj, onaj jeftiniji u svakm slucaju) pkazao minus kad sam bila trudna sa malom. onaj digitalni sa tjednima mi je dan dva nakon toga pokazao plus
    anchy drzim fige, meni je jucer izbio prist kraj usta , ne znam kad mi je zadnji put tako, i sad sam se u autu rasplakala iz cista mira hahahaha . 6dpo

….kad bi se bar sječala kak ne bilo u orvoj trudnoči 🤔 ..znam da su mi jedino noge bile jako natečene, i napuhnuta sam.bila

….kad bi se bar sječala kak je bilo u prvoj trudnoči 🤔 ..znam da su mi jedino noge bile jako natečene, i napuhnuta sam.bila
  • Mala2323
    07. Veljača 2020. 12:09

Pozdrav. 
    Pošto vidim da je ova tema full aktivna imala bih pitanje. Inače s zaručnikom sam 5 godina, i uskoro imamo svadbu. Odlučili smo više ne paziti, i sad…
    Pošto ovulacija mi nikad ne bude po kalendaru, odmah smo nakon menstruacije imali odnos. 
    Zadnja je bila 26.01.i trajala je do 29.01, 30.01 nezastičeni do kraja, 31.01, i 03.01.
    Sad koliko je to rano ali imam neke grčeve u stomaku kao, iscjedak bijeli kremasti onako, i jutros sam se probudila sa mučninom ali baš mučninom. 
    Imate kakvih iskustva?)lp

+ 26.12.2020🖤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.