Ja sam jutros radila neki (ne znam da li je lijevi) test, Baby rapid, minus ko kuca. Od simptoma vise nista samo bolne i povecane grudi 🥴
Not that fensi, ekšli..
Curke pratim vas, ali ne pisem jer sam u totalnoj guzvi, valjda ce iducih dana bit bolje… Tonia preeeesretna sam bila kada sam vidjela plusic, cestitam!! 🥰🥰🥰 Zabrinutakata vise nemas razloga biti zabrinuta 😀😀😀
Curke vidimd a se neki testici spremaju za vikend, sto eeci nego samo jako i sretno 💪
Ja krecem opet sa hvatanjem pika od sutra… proali mjesec je bilo dosta eano pa da ne zeznem 🙂
Ti i ja smo opet isti dani…ja počinjem sutra, preksutra testirati! Sretno!!!
Da znas da mi je lakse kad se s nekim pratim. Ajde da ovaj put i mi vidimo neki plusic 😀
Pratim te!! Javi kad je pik, i ja ću!!
I mi smo u lovu na pik, al negdje u srijedu ili četvrtak ako sve bude "redovno".Baš smo se nekako grupirale, jedne sad love +, druge pik
. Od jučer mi neka pozitiva u glavi da je ovo naš dobitni mjesec
![]()
Čini se da su svi ginekolozi počeli normalno raditi. Danas bi se trebala konačno prijaviti kod socijalnog nakon jučerašnjeg ponovnog poziva. Prije korone, na preporuku svog privatnog zovem-"može primamo, dođi se prijavit", ali kako je bio smrtni slučaj u bližoj obitelji nisam išla. Došla korona, opet zovem da me samo upiše, a papire ću naknadno…"ne, ne nema potrebe primamo mi, ali čekajte da prođe korona". Zovem jučer ponovno "ne, ne primamo više, tek oko nove godine". Na to sam počela da mi ne treba pregled jer da sam pred malo bila privatno, da mi treba samo socijalni ginekolog,… pa sestra počela ima ih još u gradu (a ono nije da idem mjerit krv pa idem bilo kome, niti je nova godina blizu), i pita jeste trudna….heheh ja ono ne, a sama u sebi dao Bog da već sljedeći mjesec budem. I na kraju pitala doktora i ipak može
Hey ja baš kao i ti tako nekako mislim pozitivno ovaj ciklus sve me strah ahah!! I daaaaa, ako kod mene sve bude "redovno" isto očekujem pik srijeda ili četvrtak!!
Eto super, barem doktora riješiš sad!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ajme kako plusevi pljušte.. predobro 🥰🥰 Čestitke niko1 neka ti bude sve super i mirno do kraja ovaj put.. 🤞🤞
Silver da super mi je to s nogama..dignes ih i osjecas se ko idiot, ali ne da ti vrag mira jer sto ako bas to pomogne hehe..
Fancy ako nam i ne uspije u ovom ciklusu, bude u idućem.. samo mirno.. ja radim test vjerojatno sutra..🙃🤞
E da, keks nakon O.. ma naravno da da!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Niko od srca čestitam!!! Nek bude uredna školska! 💛💜
Tonia kamo sriće da bude tako, da O kasni al da je T odma tu. 😂
Silver ne znam što reć na ono tvoje. Mi cemo nastavit hopsat nakon O kako želimo. Btw, sritno s hvatanjem pika, nadan se da te nece uvatit ludnica ko nas ostale 😂😂😂
Evo ovako, pitanje- jucer malo prije onog CB smajlića mi smo već poceli pokrivat, onda navecer isto. Kad da opet muza zaskocin?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Amelie hvala ti od srca. Jos uvijek ne vjerujem. I puno me je strah. Strah me i radovat se.
Ja sam jutros radila neki (ne znam da li je lijevi) test, Baby rapid, minus ko kuca. Od simptoma vise nista samo bolne i povecane grudi 🥴
Ako sam dobro pratila, tebi je danas 5 dana prije očekivane M. I da je jesi trudna, mala vjerojatnost bi bila i da to pokaže.
👩33g
👨42g
👦4g
Ako sam dobro pratila, tebi je danas 5 dana prije očekivane M. I da je jesi trudna, mala vjerojatnost bi bila i da to pokaže.
Slazem se 😂🤭🙉
Not that fensi, ekšli..
Amelie hvala ti od srca. Jos uvijek ne vjerujem. I puno me je strah. Strah me i radovat se.
Skroz te razumijem jer znam da bi i ja tako.. ali samo dan po dan hrabro i bit ce to sve ok.. ne znamo sto nosi budućnost, a puno brige nikome nije pomoglo, drži se!;))
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Slazem se 😂🤭🙉
Hahahah, jače je od tebe a?!🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Slazem se 😂🤭🙉
Hahahah, jače je od tebe a?!🙈
🙉
Nadala sam se bar nekoj sjenici al ni s od sjenice 😂
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji