Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    22. Svibanj 2020. 07:22

niko111

https://ibb.co/gD8sY0k
    Mislim da ste mi donijele srecu :) Mozete li pogledati moju slikicu? Dugo nisam smjela raditi na bebi, prije 2,5godine imala sam kompletnu molu, nemarom doktora zahvatilo mi je kompletnu matericu,imala sam 4 kiretaze i dugo se borili da sve ocistimo. Sada sam dobila dozvolu da sada mozemo raditi na bebacu. Ovaj mjesec sam koristila trakice za ovulaciju i malo mi je nestvarno da sam ostala odmah trudna.

Cestitam, fina crtica 🥰 koji dan ciklusa i koliko traju 🤭

Not that fensi, ekšli..

pixie14
    22. Svibanj 2020. 07:40

silver

pixie14

Curke pratim vas, ali ne pisem jer sam u totalnoj guzvi, valjda ce iducih dana bit bolje… Tonia preeeesretna sam bila kada sam vidjela plusic, cestitam!! 🥰🥰🥰 Zabrinutakata vise nemas razloga biti zabrinuta 😀😀😀
    Curke vidimd a se neki testici spremaju za vikend, sto eeci nego samo jako i sretno 💪
    Ja krecem opet sa hvatanjem pika od sutra… proali mjesec je bilo dosta eano pa da ne zeznem 🙂

Ti i ja smo opet isti dani…ja počinjem sutra, preksutra testirati! Sretno!!!

Da znas da mi je lakse kad se s nekim pratim. Ajde da ovaj put i mi vidimo neki plusic 😀

maki994
    22. Svibanj 2020. 07:40

niko111

Mislim da ste mi donijele srecu :) Mozete li pogledati moju slikicu? Dugo nisam smjela raditi na bebi, prije 2,5godine imala sam kompletnu molu, nemarom doktora zahvatilo mi je kompletnu matericu,imala sam 4 kiretaze i dugo se borili da sve ocistimo. Sada sam dobila dozvolu da sada mozemo raditi na bebacu. Ovaj mjesec sam koristila trakice za ovulaciju i malo mi je nestvarno da sam ostala odmah trudna.

Zao mi je zbog tvog loseg iskustva. Ako je ovo hcg test, onda si trudna, jer se bas fino vidi crtica! Cestitke i da bude sve u redu 😍

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

pixie14
    22. Svibanj 2020. 07:42

niko111

Ovo je divno! Cestitam 🙂

• niko111
    22. Svibanj 2020. 07:44

Hvala vam :) Ciklusi mi saraju od 33 pa do 39 dana. Ovulacija mi je bila 25dc. Danas je 11 dan od ovulacije. Nadam se samo da test nece pogrijesiti. Radit cu opet sutra.

• niko111
    22. Svibanj 2020. 07:47

Ovo je one step test za trudnocu. Njihove sam trakice i za ovulaciju koristila. Hvala vam do neba. Zelim i vama svima da docekate ovu srecu. 

Tonia♥️
    22. Svibanj 2020. 08:05

pixie14

Curke pratim vas, ali ne pisem jer sam u totalnoj guzvi, valjda ce iducih dana bit bolje… Tonia preeeesretna sam bila kada sam vidjela plusic, cestitam!! 🥰🥰🥰 Zabrinutakata vise nemas razloga biti zabrinuta 😀😀😀
    Curke vidimd a se neki testici spremaju za vikend, sto eeci nego samo jako i sretno 💪
    Ja krecem opet sa hvatanjem pika od sutra… proali mjesec je bilo dosta eano pa da ne zeznem 🙂

Nadam se da cete sve brzo k meni u zimske 🤞🤞🤞🍀 držim čvrsto figice... Kad unazad pogledam, Masnica koja je isto uhvatila O na neki 29dc ostala trudna, ja na 33dc ostala trudna... Vidim svima je ovaj ciklus zbrckan i kasnije su O, al ocito pali... Držim fige da te kasnije O stvarno budu T na kraju ♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

silver
    22. Svibanj 2020. 08:06

pixie14

silver

pixie14

Da znas da mi je lakse kad se s nekim pratim. Ajde da ovaj put i mi vidimo neki plusic 😀

Pratim te!! Javi kad je pik, i ja ću!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    22. Svibanj 2020. 08:21

silver

pixie14

silver

pixie14

Pratim te!! Javi kad je pik, i ja ću!!

I mi smo u lovu na pik, al negdje u srijedu ili četvrtak ako sve bude "redovno". Baš smo se nekako grupirale, jedne sad love +, druge pik . Od jučer mi neka pozitiva u glavi da je ovo naš dobitni mjesec
    Čini se da su svi ginekolozi počeli normalno raditi. Danas bi se trebala konačno prijaviti kod socijalnog nakon jučerašnjeg ponovnog poziva. Prije korone, na preporuku svog privatnog zovem-"može primamo, dođi se prijavit", ali kako je bio smrtni slučaj u bližoj obitelji nisam išla. Došla korona, opet zovem da me samo upiše, a papire ću naknadno..."ne, ne nema potrebe primamo mi, ali čekajte da prođe korona". Zovem jučer ponovno "ne, ne primamo više, tek oko nove godine". Na to sam počela da mi ne treba pregled jer da sam pred malo bila privatno, da mi treba samo socijalni ginekolog,... pa sestra počela ima ih još u gradu (a ono nije da idem mjerit krv pa idem bilo kome, niti je nova godina blizu), i pita jeste trudna....heheh ja ono ne, a sama u sebi dao Bog da već sljedeći mjesec budem . I na kraju pitala doktora i ipak može

pixie14
    22. Svibanj 2020. 09:44

Osjecate toplinicu vani i sunce? To je znak da ce se sve poslozit nekako 😄 Ja sam ovaj tjedan konacno krenula ponvono punokrvno zivjet kao prije korone, i u privatnom poslu oaim pvog stalnog, i pokrenula treninge u klubu i bas gledam te klince na tim treninzima i mislim si nekako... ma doci ce red i na mene 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.