Vecer.
Decko i ja " radimo " na bebi nekoliko mjeseci.
Radila sam test koji je negativan a kasni mi 4 dana.
Menstruacije mi dolaze redovno ( dan, dva eventualno )..
Sise su mi postale tvrde kao kamen, dole samo nekakva sluz.
Imam 22 godine i zanima me vase misljenje ..
Pricekaj jos malo, pa ako me dobijes menstruaciju napravi jos jedan test.
Al isti simptomu su trudnoce i pms-a.
Mislim da su testovi 99%pouzdani.
Po mojem i savjetu ginekologice test CLEARBLUE je najppuzdaniji koji mozes raditi u bilo koje doba dana.
Bila sam u takvoj situaciji, i napokon imamo plus.
Sretnooo!! 💚
Pozdrav drage moje,
želim sam da iznesem svoje iskustvo sa lažno pozitivnim digitalnim testom. Radila sam ga 2 dana prije očekivane menstruacije i pokazao je pozitivno i danas sam bila kod doktorice i njezin test pokazao neg. i na ultrazvuku isto ništa nije vidjela. Izvadila mi je krv da se uvjeri pa će mi sutra javiti a evo i sad sam baš dobila menstruaciju pa tako da ništa od toga. Jako su me razočarali testovi od clear blue. Radili smo 4 testa i svi bili pozitivni i pokazali 1-2 tjedna trudnoće.😞😞
Pozdrav drage moje,
želim sam da iznesem svoje iskustvo sa lažno pozitivnim digitalnim testom. Radila sam ga 2 dana prije očekivane menstruacije i pokazao je pozitivno i danas sam bila kod doktorice i njezin test pokazao neg. i na ultrazvuku isto ništa nije vidjela. Izvadila mi je krv da se uvjeri pa će mi sutra javiti a evo i sad sam baš dobila menstruaciju pa tako da ništa od toga. Jako su me razočarali testovi od clear blue. Radili smo 4 testa i svi bili pozitivni i pokazali 1-2 tjedna trudnoće.😞😞
Mozda nije test krivo pokazao, mozda ste imali biokemijsku trudnocu. Mislim da sa 1-2 tjedna trudneci niti nije moguce ista vidjeti na ultrazvuku.
Pozdrav drage moje,
Mozda nije test krivo pokazao, mozda ste imali biokemijsku trudnocu. Mislim da sa 1-2 tjedna trudneci niti nije moguce ista vidjeti na ultrazvuku.
Moguće ali je razočarenje preveliko. Nikada više neću raditi test.
radi se o biokemijskoj trudnoći nažalost. na uzv-u se nešto može vidjeti tek kad je beta iznad 1000.
Sortiraj odgovore
Najstariji