Eto..ako postoji takva tema već..slobodno me ispravite..ali me zanima kako i šta dalje? Mislim svi viču da je sasvim normalno poslje rađati ali zanimaju me vaša iskustva1
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hvala! A i zatrudnjeti se može? Mislim, je li mi taj jajnik sada funkcionalan?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Operirala sam trudnoću, tj. bila je vanmaternična i odstranjen mi je lijevi jajovod.
Tena, dovoljan je jedan funkcionalni jajnik I jajovod da bi se ostvarila trudnoca. LPSC sama po sebi nije prepreka zacecu niti trudnoci. Ja sam 8 mj. od prve operacije ostala trudna I rodila vaginalno. Na toj prvoj op. mi je odstranjen dobar dio lijevog jajnika.
14.06.2014. L ♥
Hvala na potpori i objašnjenju :)
vidim aktivnu temu koja najblize odgovara mom problemu.prije 2 mj.ostala bez lijevog jajnika i jajovoda zbog vanmaternicne.operacija je bila"klasicna"jer je bila hitno.imam 39 god,to mi je bila prva trudnoca.nakon šoka,tuge svega skupa,planiram pokusati opet.receno mi sto prije,tako da cu ipak sacekati da prodje makar 3 mj...eto,nadam se da ce nam ovaj puta biti kako treba
nema ne mogu,guram dalje!
vidim aktivnu temu koja najblize odgovara mom problemu.prije 2 mj.ostala bez lijevog jajnika i jajovoda zbog vanmaternicne.operacija je bila"klasicna"jer je bila hitno.imam 39 god,to mi je bila prva trudnoca.nakon šoka,tuge svega skupa,planiram pokusati opet.receno mi sto prije,tako da cu ipak sacekati da prodje makar 3 mj...eto,nadam se da ce nam ovaj puta biti kako treba
nema ne mogu,guram dalje!
Sortiraj odgovore
Najstariji