Eto..ako postoji takva tema već..slobodno me ispravite..ali me zanima kako i šta dalje? Mislim svi viču da je sasvim normalno poslje rađati ali zanimaju me vaša iskustva1
Normalno mozes rodit poslije laparoskopije.To ti je moderan operativni zahvat i nemas bojazni sta se tice radjanja poslije toga.
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hvala! A i zatrudnjeti se može? Mislim, je li mi taj jajnik sada funkcionalan?
To bi ipak trebala pitat svojeg doktora.Ja sam mislila da laparoskopija kao zahvat nije zapreka za trudnocu.A sad je pitanje sta si ti operirala laparoskopski.
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Operirala sam trudnoću, tj. bila je vanmaternična i odstranjen mi je lijevi jajovod.
Tena, dovoljan je jedan funkcionalni jajnik I jajovod da bi se ostvarila trudnoca. LPSC sama po sebi nije prepreka zacecu niti trudnoci. Ja sam 8 mj. od prve operacije ostala trudna I rodila vaginalno. Na toj prvoj op. mi je odstranjen dobar dio lijevog jajnika.

14.06.2014. L ♥
Hvala na potpori i objašnjenju :)
vidim aktivnu temu koja najblize odgovara mom problemu.prije 2 mj.ostala bez lijevog jajnika i jajovoda zbog vanmaternicne.operacija je bila"klasicna"jer je bila hitno.imam 39 god,to mi je bila prva trudnoca.nakon šoka,tuge svega skupa,planiram pokusati opet.receno mi sto prije,tako da cu ipak sacekati da prodje makar 3 mj...eto,nadam se da ce nam ovaj puta biti kako treba
nema ne mogu,guram dalje!
vidim aktivnu temu koja najblize odgovara mom problemu.prije 2 mj.ostala bez lijevog jajnika i jajovoda zbog vanmaternicne.operacija je bila"klasicna"jer je bila hitno.imam 39 god,to mi je bila prva trudnoca.nakon šoka,tuge svega skupa,planiram pokusati opet.receno mi sto prije,tako da cu ipak sacekati da prodje makar 3 mj...eto,nadam se da ce nam ovaj puta biti kako treba
vidim aktivnu temu koja najblize odgovara mom problemu.prije 2 mj.ostala bez lijevog jajnika i jajovoda zbog vanmaternicne.operacija je bila"klasicna"jer je bila hitno.imam 39 god,to mi je bila prva trudnoca.nakon šoka,tuge svega skupa,planiram pokusati opet.receno mi sto prije,tako da cu ipak sacekati da prodje makar 3 mj…eto,nadam se da ce nam ovaj puta biti kako treba
Ja sam nakon laparoskopije isla nakon tri mjeseca na ivf i uspjela od prve..i vama zelim svu srecu
nema ne mogu,guram dalje!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji