Drage žene..!
Evo zanima me što vi misLite o kupki u trudnoći.. Moj gin mi je rekao ni sLučajno iako imam normaLnu trudnocu, dok čitam u knjigama da se preporučuje kupka kod boLi u leđima itd.. A ja imam uzasnu žeLju za Kupkom.. :)
nisam jos za to cula...a zasto brane kupku u trudnoci???
Laura 21.08.2014 :-*
Prvenstveno zbog infekcija ginekolozi brane kupke, navodno u ranoj trudnoci mogu uzrokovati i spontani pobacaj, navodno. Tople kupke mogu isto tako otezati cirkulaciju. Ugl. treba svakako skratiti vrijeme boravka u kadi. Ja sam se osobno samo tusirala u trudnoci, kupala se nisam.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
i ja sam čitala da se ne preporučuje kupanje zbog mogućih infekcija i kao da može vruća kupka izazvati porod. s druge strane opet piše da se preporučuje plivanje pa mi to baš nije bilo jasno.mi smo u 30-om tjednu i kako me sve više bole noge i kralježnica žudim za kupkom,a bojim se pa se isključivo tuširam.al se zato počastim tuširanjem od pola sata.malo olakša napete mišiće
Da, preporuca se pLivanje aLi ne kupka.. Pa sam maLo zbunjena.. Sad smo vec u 24.tj aLi me je ipak strah od nekakvih kompLikacija..
ja se uvijek tusiram otkad sam trudna,ali volim leci u toplu vodu otprilike nekih 5 minuta...nadam se da mi to ne moze naskoditi...
Laura 21.08.2014 :-*
ja sam kroz sredinu trudnoce znala po nekih cca 20 - 30 min bit u toploj kupki...a rodila sam u 36+2 tt. Ko zna, mozda je to razlog iako ne vjerujem...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mene isto zbunjuje to s plivanjem... Ugl, kupka se ne preporucuje znog toga sto pretopla voda moze izazvati otvaranje + moguce su infekcije. Ja sam se kupala u cijeloj trudnoci 2 puta i to po 20 min u mlakoj vodi i dooobro izribanoj kadi, samo da se opustim. A onda sam zaradila ureaplazmu i eterokoka pa se sad vise ne kupam :(
Sortiraj odgovore
Najstariji