Konizacija i trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Abrakadabra
    24. Studeni 2016. 09:25

Mame dali itko od vas imao konizaciju i poslje ostao trudan.Molim pisite.

02. Prosinac 2016. 07:58

Nisam morala mirovati,ali na bolovanje po komplikacijama otisla odmah cim sam saznala da sam trudna.Zatrudnila bez problema.Zapravo ,bila je to neplanirana trudnoca. Uglavnom,doktor je rekao da nema nikakvih problema oko trudnoce zbog konizacije,ali ja sam se ipak pazila,nisam se puno naprezala,hodala, dizala tesko i t.d. Mrvica se rodila sest tjedana prerano,ali zbog spontanog puknuca vodenjaka.

02. Prosinac 2016. 10:08

Pa mislim da se ne trebaš bojati. Moj preuranjeni porod nije imao veze s konizacijom. Svakako se trebaš čuvati i izbjegavati napor, ali ne vidim razloga da ne ideš na još jedno dijete zbog toga zahvata. Želim ti uspjeha i sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.