![](/media/img/8d/7a/4b20cf932d652b29e664.png)
ja pričam od skoro samog početka ... ubiti od nekog 9 tjedna kad sam bila na prvom uzv-u i dobila prvu sličicu... i dragi komunicira s trbuhom baš kad smo neki dan išli na pregled i nadali se da će radit uzv i da ćemo vidjet spol bio je komentirao trbuhu da se pokaže :) dobro da nije bilo puno ljudi oko nas jer bi nas čudno gledali hihi
Muz je stalno pricao sinu dok sam bila trudna, kad su mu ga dosli pokazati kad sam rodila, muz mu se obratio, a on je otvorio okice I nasmijao mu se, babica koja ga je drzala I ljudi koji su stajali okolo su pukli od smijeha kad su to vidili :)
14.06.2014. L ♥
Daaa bas prekrasnoo
Moj se tu i tamo nasmije ali mi je prekrasno jer ima jamice u obrazima na svoju mamu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ako ima zainteresiranih održavamo već 14 godina tečajeve prenatalne komunikacije u Zagrebu.
Tečaj se sastoji od 5 susreta jednom tjedno po 45-60min, a poželjno je da prisustvuju oba roditelja (slobodno mogu doći i starija djeca). Može se početi već od kad znate da ste trudni, ali zbog interakcije preporučamo od 20 tjedna. Pjevamo i igramo se s dječicom u trbuhu, a sve bazirano na istraživanjima prenatalne sposobnosti predrođenčeta. Iskustva su predivna. Više informacija putem e-pošte prokreos@yahoo.com
Prekrasno , vjerujem kada ću drugi put biti trudna da ću definitivno otići!
Cure da vas pitam... kad bebi puštate glazbu..dal slušalice stavite bilo gdje na trbuh ili ? i koliko glasno pojačate?
Sortiraj odgovore
Najstariji