Komunikacija s djetetom prije rođenja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Kolovoz 2014. 09:13

ja pričam od skoro samog početka ... ubiti od nekog 9 tjedna kad sam bila na prvom uzv-u i dobila prvu sličicu... i dragi komunicira s trbuhom baš kad smo neki dan išli na pregled i nadali se da će radit uzv i da ćemo vidjet spol bio je komentirao trbuhu da se pokaže :) dobro da nije bilo puno ljudi oko nas jer bi nas čudno gledali hihi

LuKi5
    01. Kolovoz 2014. 09:21

Muz je stalno pricao sinu dok sam bila trudna, kad su mu ga dosli pokazati kad sam rodila, muz mu se obratio, a on je otvorio okice I nasmijao mu se, babica koja ga je drzala I ljudi koji su stajali okolo su pukli od smijeha kad su to vidili :)

Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 11:32

LuKi

Muz je stalno pricao sinu dok sam bila trudna, kad su mu ga dosli pokazati kad sam rodila, muz mu se obratio, a on je otvorio okice I nasmijao mu se, babica koja ga je drzala I ljudi koji su stajali okolo su pukli od smijeha kad su to vidili :)

Joooj kako slatkoo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

14.06.2014. L ♥

Lilica
    01. Kolovoz 2014. 17:18

prekrasno

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 14:15

Daaa bas prekrasnoo 
    Moj se tu i tamo nasmije ali mi je prekrasno jer ima jamice u obrazima na svoju mamu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• mama45
    21. Kolovoz 2014. 21:35

Ako ima zainteresiranih održavamo već 14 godina tečajeve prenatalne komunikacije u Zagrebu.
    Tečaj se sastoji od 5 susreta jednom tjedno po 45-60min, a poželjno je da prisustvuju oba roditelja (slobodno mogu doći i  starija djeca). Može se početi već od kad znate da ste trudni, ali zbog interakcije preporučamo od 20 tjedna. Pjevamo i igramo se s dječicom u trbuhu, a sve bazirano na istraživanjima prenatalne sposobnosti predrođenčeta. Iskustva su predivna. Više informacija putem e-pošte prokreos@yahoo.com

renata6
    21. Kolovoz 2014. 21:38

Prekrasno , vjerujem kada ću drugi put biti trudna da ću definitivno otići!

mama45
    25. Kolovoz 2014. 13:14

Bit će nam drago veselimo se unaprijed

cloudy
    22. Kolovoz 2014. 08:09

Cure da vas pitam... kad bebi puštate glazbu..dal slušalice stavite bilo gdje na trbuh ili ? i koliko glasno pojačate?

mama45
    25. Kolovoz 2014. 13:08

Draga (ako smijem tako reći obzirom da se ne poznamo) cloudy nije preporučljivo staviti bilo koji elektronski uređaj u blizinu trbuha-zračenja elektromagnetska ali i percepcija zvukova. puno je bolje pjevati-beba "čuje" mamin glas koji se prenosi vibriranjem od glasnica mame preko cijelog maminog tijela do bebe iznutra, a sve što sluša izvana treba proći puno više prepreka (čitaj koža, mišićno tkivo, više ili manje masnog tkiva, svi dijelovi maternice, plodovi ovoji..)dok dopre do bebe. Znači mama može staviti glazbu i lagano pjevušiti melodiju  iako je najbolje pjevati bebi-smisliti neku pjesmicu kojoj se obraćamo bebi-to i na nas ima drugačiji učinak-usmjerava naše misli na dijete. oprosti ako sam se previše raspisala ali htjela sam razjasniti razliku maminog glasa i bilo koje druge savršene snimke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani