cloudy ja samo pojačam malo radio i to je to...moj malac obožava Massima pa dok mi je malo inertniji ja mu postim Suze nam stale na put i da vidiš kak počne udarat koda sam mu pustila najveseliju pjesmu
:) joj kud baš Massima... ja se nadam da moja beba nema takav glazbeni ukus, jer meni Massiomo nikako ne paše... hehe ... ja sam neki dan probala sa slušalicama, skroz lagano sam puštala galzbu ali nije bilo neke prevelike reakcije...ili ju ja nisam još osjetila pošto sam danas tek ušla u 19 tjedan
a meni baš drago jer voli massima budući da ga i ja volim al zato MM uvjek njurga dok ga pustim i kaže da zatupljujem dijete lošim izborom glazbe hahahahahahahahahah
hahaha meni on nikako ne paše, a i što se ostale glazbe tiče, dragi i ja imamo nekako sličan ukus pa neće biti njurganja :P jedino možda ak je abba u pitanju hihi
Ja i moj malac uzivamo slusajuci od D.Merlina-Skoljka
A i Massima volimo :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cloudy, ja slusalice uopce nisam stavljala na trbuh...ja ti sebi pojacam muziku onoliko koliko mi pase u trenutku....
Evo, jucer sam raspalila muziku toliko da nisam cula kad je R usao u stan, nisam cak ni skuzila da nam se pas veseli i cvilka od srece kaj je dosao doma...
Ja sam si fino ribala kuhinju, pjevala i meni bilo super...
:) budem i ja probala tako :) ali nekak mislim da moram bebicu krenut osjećat bar malo jače od ovog povremenog laganog bockanja da mi uspije odreagirat na glazbu :)
kad smo kod gnježđenja... neki dan sam s dragim komentirala to i baš je rekao da jedva čeka da mene to uhvati :)
Sortiraj odgovore
Najstariji