Koje je idealno vrijeme za trudnoću?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    17. Lipanj 2013. 15:16

Drage mame, što mislite koje je idealno vrijeme za prvu trudnoću? Koje su prednosti rane, odnosno kasne trudnoće?

Tara
    21. Lipanj 2013. 16:47

Idealno vrijeme je kad se dogodi 

• katarinaV
    22. Lipanj 2013. 23:22

Kad ostaneš u drugom stanju onda si sve posložiš da ti bude idealno.

zrinska
    24. Lipanj 2013. 21:46

Ideal je kad se želja i sreća zajedno spoje. Možda nekako po meni bolje prije nego kasnije.

Anuska
    01. Srpanj 2013. 08:12

Ne postoji idealno vrijeme za ostati u drugom stanju. Ali kad se desi trudnoća, sve se nekako posloži i nekako na kraju ispadne "idealno" :)

vampy.junior
    31. Srpanj 2013. 05:58

U ranim 20-im prioriteti su mi bili završiti faks i zaposliti se. U 25-oj sam upoznala njega, hodali smo godinu dana i odlučili zajedno živjeti. Naputovali smo se, zabavljali, stvorili financijsku stabilnost i nakon 7 godina veze odlučili smo se na dijete. Netko će reći da smo predugo čekali, ali ne žalim ni za čim. Svako ima svoje idealno vrijeme.

tratincica
    31. Srpanj 2013. 23:55

Cure su sve rekle!! Stvarno ne pistoji idealno vrijeme. Sve ima svoje prednosti i mane. Ali kad zatrudnis sve se poslozi i to postane idealno vrijeme :-)

Sunce mamino Mia

tinax
    20. Rujan 2013. 22:32

Idealno vrijeme je kad se osjeti da je:) Eto ja sam sa 26 osjetila da je to to i sad cekam moju prvu mrvicu. Sve kako si poslozimo.

mirči2
    23. Rujan 2013. 12:40

Prvo dijete sa 23,drugo 24,treće 43.Svako doba ima svoje čari.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.