Nakon smrti Kiare oglasio se njen otac: 'Borba je bila nemilosrdna, neprijatelj jak... Borila se je do svoje zadnje sekunde'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kiheyev135

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    welldone

  • kiheyev135

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Zaradite svaki mjesec dodatnih 15 tisuća dolara ili više samo radeći vrlo jednostavne j0b 0nl!ne od kuće. Prethodnog sam mjeseca lako zaradio 14839 USD radeći ovo 0nl!ne j0b u svoje slobodno vrijeme samo 2 sata dnevno koristeći prijenosno računalo. Ja sam student s punim radnim vremenom i nakon fakulteta radim ovo samo 2 sata. Lako za napraviti i redovita zarada je super od ovoga. Dočepajte se ovog j0b danas i počnite zarađivati!ng 0nl!ne tako što ćete pratiti pojedinosti na ovom mjestu…….

    ……>>>>>>Www.Slate74.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.