Kasno spavanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    09. Veljača 2015. 17:29

Moj je spava savrseno do prije misec dana... cak mi je jedna prija rekla da on osjeca i vidi da stize mu konkurencija, pa s obzirom da ne moze se izrazit kroz taj nacin protestira ili se buni...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Mara2012
    09. Veljača 2015. 17:55

Moja dvomjesecna beba nikad jos nije zaspala prije 11 navecer….zaspe ona oko 10 al ju probude grcevi…i jako kasno ide spavat i to ju moram nosat a rijetko kad na sisi zaspe…i onda spava do 6 ,sisa i opet do deset spava…i istina je ono da ako spava popodne puno da ce onda i po noci spavat…moja ako ne spava po danu onda ne spava ni po noci

Zorana
    17. Prosinac 2019. 11:20

Imate li slicno iskustvo; imam bebu 3 meseca,danju spava 2x po 20min-pola h,ali nocu ne zaspi pre 11-00-01h.. nema sanse... spava joj se ali je nekako i dalje puna energije... ili zaspi oko 11h i onda se budi na po 20min.. i tako do 01h nekad... pa nocu i dalje da jede oko 3h pa oko 6h.. imate li slicna iskustva.. da i vama beba zaspi tako kasno? Ja i suprug bas mucimo muku.. ona puna energije nas iscrpi.. nikako da zaspi... 🤷🏽‍♀️

• mejan
    31. Listopad 2020. 02:24

Zorana

Imate li slicno iskustvo; imam bebu 3 meseca,danju spava 2x po 20min-pola h,ali nocu ne zaspi pre 11-00-01h.. nema sanse… spava joj se ali je nekako i dalje puna energije… ili zaspi oko 11h i onda se budi na po 20min.. i tako do 01h nekad… pa nocu i dalje da jede oko 3h pa oko 6h.. imate li slicna iskustva.. da i vama beba zaspi tako kasno? Ja i suprug bas mucimo muku.. ona puna energije nas iscrpi.. nikako da zaspi… 🤷🏽‍♀️

Podizem temu.
    Identicna stvar i kod nas :(
    Beba 2 i pol mjeseca. Nema sanse da zaspi prije 1-2h u noci. Sve je pocelo s grcicima koji bi se javljali kasno navecer i drzali i nju i nas budnom. Sada ne samo da kasno zaspi nego i place kad ju stavimo u krevetic. Zaspi oko 1h na muzu ili meni, stavimo ju u krevetic, probudi se oko 5-6h za hranjenje pa opet oko 8-9h i onda se dizemo svi skupa oko 11h.
    Sto da radimo? Zar stvarno bas svima idu bebe spavati u 20h (osim nama)? :(

Jahanara
    31. Listopad 2020. 05:44

Koliko spava preko dana? Kad je zadnje spavanje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.