Mame, kad je vama test pokazao pozitivno? Menstruacija mi kasni vec 6 dana. Testove sam radila nekoliko puta svi negativni, osim jedan koji je na kratko pokazao sjenu,ali je nestala kroz minut(first sing,pojavila se nakon dvije minute i nestala). Dan nakon sto sam trebala dobiti imala sam tockasto krvarenje, 3 roze mrljice i to je to. Imam neke simptome, cesto mokrim, peku me bradavice i dojke su povecane, nekad mi nakon cigarete bude muka. Bila sam na redovnom pregledu prije mjesec dana i sve je bilo savrseno. Zato mi sad nije jasno zašto kasni ako nema trudnoce. Danas zovem ginekolog za betu, pa do toga da cujem Vasa iskustva
Draga Mila, ukoliko su ti inače redovni ciklusi i ukoliko znaš kada ti je bila ovulacija, testovi bi svakako trebali biti pozitivni od dana kašnjenja menstrucije. Postoji mogućnost kasne ovulacije i implantacije, ali postoji i puno drugih razloga zašto menstruacija može kasniti, zbog hormona, ciste, endometrioze, možda taj mjesec nije bilo ovulacije... Svakako će beta pokazati o čemu je riječ.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Sortiraj odgovore
Najstariji