Kasno pozitivan test

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mila20

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Mame, kad je vama test pokazao pozitivno? Menstruacija mi kasni vec 6 dana. Testove sam radila nekoliko puta svi negativni, osim jedan koji je na kratko pokazao sjenu,ali je nestala kroz minut(first sing,pojavila se nakon dvije minute i nestala). Dan nakon sto sam trebala dobiti imala sam tockasto krvarenje, 3 roze mrljice i to je to. Imam neke simptome, cesto mokrim, peku me bradavice i dojke su povecane, nekad mi nakon cigarete bude muka. Bila sam na redovnom pregledu prije mjesec dana i sve je bilo savrseno. Zato mi sad nije jasno zašto kasni ako nema trudnoce. Danas zovem ginekolog za betu, pa do toga da cujem Vasa iskustva

Simbalija

Broj poruka: 1305

Prijavi adminu

Draga Mila, ukoliko su ti inače redovni ciklusi i ukoliko znaš kada ti je bila ovulacija, testovi bi svakako trebali biti pozitivni od dana kašnjenja menstrucije. Postoji mogućnost kasne ovulacije i implantacije, ali postoji i puno drugih razloga zašto menstruacija može kasniti, zbog hormona, ciste, endometrioze, možda taj mjesec nije bilo ovulacije... Svakako će beta pokazati o čemu je riječ. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.