Kasni menstruacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala123

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Cao , nova sam ovdje i imam pitanje… naime, menstruacija mi ne dolazi vec 2 mjeseca no prije sam imala problema sa kasnjenjem menstruacije ali maksimalno mi je znala kasnit po 2 i pol -3 tjedna koliko se sjecam no ovoliko dugo nikada. Napravila sam test za trudnocu prije nekih 2 tjedna i negativan je , nemam nikakve nadznake da bi mogla biti trudna (povecanje trbuha, jutarnja mucnina…) ne pijem kontracepcijske tablete ali imam namjenu ubrzo ih poceti pit. Zanima me ako je itko imao slicnu situaciju i zbog cega bi se to moglo desavati? Hvala unaprijed

  • Avatar Valkris

    Valkris

    Broj poruka: 1183

    Prijavi adminu

    Bok, mene je ginekolog u slučaju izostanka menstruacije slao vaditi hormone.. 

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.