Karakter i ponašanje beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vito1012

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage mame kakva su Vaša iskustva ? Kakve karaktere imaju Vaši mališani? Dali Vas ti naši mali ljudi ponekad ostave bez teksta?
    Ja sam mama za koji dan jednogodišnjeg dječaka. Od samog rođenja primijetila sam da mi sin ima moćan karakter. Trenutačno vodimo problem oblačenja,presvlačenja i mjenjanja pelena…..prava noćna mora…kada vidi da ga idem presvlačit…ne da se….okreće se, vrta kao mali praščić :) Ponekad ga uspijem zaigrati s nekom igračkom ali ponekad mi ni to ne pomaže. Dali je to samo neka faza???? Ima li mama koje imaju isti problem i kako su to riješile???

  • Avatar LadyBug2

    LadyBug2

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    probajte vi promijeniti stav - i krenite u presvlačenje i promjenu pelena kao u nešto vrlo zabavno i interesantno…
    mi obavezno pjevamo pjesmice i smijemo se.. škakljamo se, ganjamo po krevetu.
    malo nam potraje presvlačenje, ali mislim da to nije uzalud potroseno vrijeme

  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    Moj malac ima godinu dana. Zasiti se svega za par minuta. Jako izražava svoju volju, stalno želi promjenu i sve ga jako interesira. Ljuti se ako mu oko nečega želim pomoći jer sve hoće sam. Ne stignem ništa jer plače ako mu se ne posvetim 100%. Smeta mu presvlačenje.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Da, u toj dobi oni postaju kao samostalniji pa se nedaju oblačit, pogotovo pelene :D A s 2 su još gorji kaj se tiće oblačenja :D

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.