Kapilara u oku

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MrSandrica
    22. Svibanj 2015. 08:34

Drage moje prije dva  dana sam primijetila bebi crvenilo u oku..pukla je kapilarica  ne znam javiti se doktoru ili čekati da prođe samo od sebe..kakva su vaša iskustva ?????

Dea23
    22. Svibanj 2015. 08:39

Naša je imala nedavno i povuklo se samo.

medsr
    22. Svibanj 2015. 08:47

Ako je krvarenje obilno slobodno se savjetujes s pedijatrom..a ako je sitna mala tockica to se povuce i mi smo imali

• renci2014
    22. Svibanj 2015. 22:36

Pozdrav, kod svog bebaca od 15 mjeseci vidjela sam crvenilo u učima Al je nestalo za sekundu (zjenica i šarenice se zacrvenile kao kad budu crvene na slikama) da li netko zna Šta bi bilo, ide vikend a pedijatrica ne radi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.