Kako je beba svojoj mami spasila život?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LOLA6

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ovo je prekrasan članak i nadam se da će takvih slučajeva biti sve više.
    Kod nas se nažalost  još uvijek premalo zna o pohrani matičnih stanica. Majke koje odlaze svom liječniku ginekologu ne dobivaju informacije te samo one koje imaju sreću da su internetski obrazovane ili idu kod privatnog liječnika ( koji ima više “ vremena”) informirane su o tome. Kada odlaze roditi već je gotovo jer prije treba sve pripremiti tako da apeliram na liječnike da par minuta više posvete mladim majkama i njihovim pitanjima o istom.

  • Avatar davidemica

    davidemica

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Sve je to super,ali pohrana matičnih stanica košta 12 000,00kn,pa ti sad daj love za to? A tko još ima para u ovoj besparici od zemlje?

  • mary25

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Ne, roditelji iz Hrvatske NEMAJU mogućnost pohrane matičnih stanica u inozemne banke i prestanite obmanjivati javnost s ovakvim neprovjerenim tekstovima i reklamama!  U Hrvatskoj se matične stanice mogu pohraniti za osobnu upotrebu (uz plaćanje) samo u KBC Zagreb, te donirati besplatno u zakladu Ana Rukavina. To su jedine dvije opcije koje postoje kod nas, osim ako se ne uspije nekako s timom na porodu dogovoriti ilegalni transport u inozemne banke, ali to je gotovo nemoguće.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.