Kakav raspored ima vaša beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    17. Prosinac 2014. 20:46

hvala renata

MalaMuca
    18. Prosinac 2014. 09:15

Moja curka spava cijelu noć, al ono od ponoći do 6 ujutro i mene brine jel to tak normalno, ujutro su mi jastučići za dojenje puni mlijeka jer ne cica tih 5-6 sati u komadu i onda procurim. Glupo mi je da ju budim :( a i pelena nije mokra po noći. Još se ufuravamo s tim svim kad smo friški, al ja se konstantno brinem. 
    Po danu presvučemo pelenu, papamo i onda je budna neko vrijeme pa opet zaspi. A jučer ju je mučila guza, plakala je i grčila se, pa kaj već može imati grčeve?

MAMA X2
    18. Prosinac 2014. 13:19

I MOJ MALAC SE GRCI I TISKA I CRVENI PEDIJATRICA VELI DA TO JESU GRCEVI IMAMO MJESEC DANA I DALA NAM JE NEKI SIRUP DA MU DAJEMO PA CEMO VIDJET OCE TO IMAT KAKVOG UCINKA BAR MALO DA SE TOLIKO NE MUCI....STENJE I TISKA I GRCI SE I DOK SPAVA
    I MI SMO FRISKI I PRVA NAM JE BEBA PA BAS ISTO NISMO UPUCENI...

Stjepanovic
    01. Siječanj 2015. 17:57

Imam blizance stare 2,5 mjeseca. Zanima me u koje vrijeme ste vi kupali bebe dok su bile tako male. Ako mi zaspu u 20, 21 onda spavaju 5 sati bez hranjenja pa bi htjela to malo pomaknuti.

Ren.ai
    24. Studeni 2015. 13:37

Ja sam skužila da moj ima neki prirodni ritam prema izlasku i zalasku sunca, a unutar tog prirodnog ritma voli svakodnevnu rutinu. Po ljeti je imao drugačiji raspored spavanja nego sad ujesen. Problem je pretpostavljam jedino prilagođavat se tome rodieljima koji rade, npr sada kada zalazi sunce prije 17h a većina je još na poslu... Ja bih rekla da je za bebu najbolja - fleksibilna rutina :)

Igorovabebica
    25. Studeni 2015. 21:28

Mom malome se par puta mijenjao ritam, ja mu nisam ništa nametala... kod nas ide ovako: Ujutro oko 7 ili 7 i 30 se budimo, doručak u 8 i 30, igranje, cika, presvlačenje, pjevanje, u 10 opet spavanje, spavanje do 12, 12 i 30, ručak, presvlačenje, igranje, šetnja, opet jelo, pjevanje, spavanje u 17 sati do 18 i 30, kupanje, večera, spavanje. U 22 sata buđenje za ciku i opet spavanje pa u 3 ujutro opet cika i spavanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.