Bok mame,
nova sam na forumu i zanimaju me vaša iskustva s ostavljanjem djece preko noći.
Imam malog slatkog dečka, sad će navršiti godinu dana. Baka i deda žive u istom gradu i ponudili su da nam ga uzmu jednu noć da se muž i ja naspavamo. Puno puta tokom noći se budi pa bi to bilo lijepo imati jednu noć bez buđenja . Voli baku i dedu, tako da mislim da bi to dobro prošlo.
kakva su vaša iskustva? kad ste prvi put djecu ostavili drugima i kako je prošlo?
Hvala unaprijed
Sigurna sam da to ne može biti loše. Dapaće, moj pedijatar kaže da je to preporučljivo.
tanja
Da li je dijete već kod njih spavalo preko dana? Ako nije, mislim da nije najpametnije tak manju bebu ostavit. Neznam :D
Naša curka je prvi put spavala kod dede i bake s 2 i pol godine. Prije bi ostajala kod njih, al se obavezno nakon večere spremila doma :D mi nismo forsirali.
Vjeruj mi, ja znam kaj znači nespavanje, nisam odspavala duže od 2 do 3 sata u komadu već 4 godine :D kak mi se čini, niti neću još neko vrijeme :D :D :D
Niti ja svoga ne mogu ostaviti ..sad ce 11mj i nece nikome! Stariji hoce...ali ni on ne spava po noci...bar 3-4 puta se budi po noci!
mi smo svog trogodišnjaka ostavili jučer i bilo je katastrofalno.. dva dana se sprema i veseli, i da, da spavati će sa bakom i dedom ali kada je bilo vrijeme spavanja galama, plač suze..

url=https://lilypie.com]
to definitivno nije lose
ja sam svog cesto ostavljala na spavanju kod bake i dide vec sa 3-4mjeseca,kad smo imali neku svadbu(a ljeti ih stvarno imamo!!!) ali samo od recimo 8sati navecer do 1-2iza ponoci,i idemo po njega.nikad nije bilo problema.a cijelu noc sam ga ostavila sa nekih 10-11mjeseci.za njega uopce nije bio problema,samo je meni u dusi bilo tesko.ali brzo je proslo.od tad sam ga isto ostavljala par puta.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ja ne znam sta cu, u 4 mj smo kumovi na svadbi, a beba ce tad imat 5 mjeseci. Ne znam jel bi ju vodila preko dana da bude s nama do navecer pa navecer vodila baki i dedi na cuvanje ili bi ju ostavila cijeli dan kod bake i dede. Kak ste vi to obavljale?
Imam kćer od 18 mj. još nikada je nisam pustila da igdje prespava jer nije bilo ni potrebe za tim,ali mislim da i kada bi ju ostavila da ne bi bilo problema.
ja sam svoju malenu znala ostaviti da prespava kod bake i tete (teta ima godinu i pol stariju curicu od moje) nakon sto smo prestali s dojenjem (14mj-sad ima 20mj)...i nikad nije bilo problema,kao da sam i ja tamo samo sto bi umjesto samnom spavala sa tetom i sestricnom u krevetu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji