Kad ste prvi put ostavili dijete da prenoći kod nekog drugog?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marela1809

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Bok mame,
    nova sam na forumu i zanimaju me vaša iskustva s ostavljanjem djece preko noći.
    Imam malog slatkog dečka, sad će navršiti godinu dana. Baka i deda žive u istom gradu i ponudili su da nam ga uzmu jednu noć da se muž i ja naspavamo. Puno puta tokom noći se budi pa bi to bilo lijepo imati jednu noć bez buđenja . Voli baku i dedu, tako da mislim da bi to dobro prošlo.
    kakva su vaša iskustva? kad ste prvi put djecu ostavili drugima i kako je prošlo?
    Hvala unaprijed

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Da li je dijete već kod njih spavalo preko dana? Ako nije, mislim da nije najpametnije tak manju bebu ostavit. Neznam :D
    Naša curka je prvi put spavala kod dede i bake s 2 i pol godine. Prije bi ostajala kod njih, al se obavezno nakon večere spremila doma :D mi nismo forsirali.

    Vjeruj mi, ja znam kaj znači nespavanje, nisam odspavala duže od 2 do 3 sata u komadu već 4 godine :D kak mi se čini, niti neću još neko vrijeme :D :D :D

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    mi smo svog trogodišnjaka ostavili jučer i bilo je katastrofalno.. dva dana se sprema i veseli, i da, da spavati će sa bakom i dedom ali kada je bilo vrijeme spavanja galama, plač suze..

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    Sigurna sam da to ne može biti loše. Dapaće, moj pedijatar kaže da je to preporučljivo.

    tanja

  • Nutella

    Broj poruka: 315

    Prijavi adminu

    to definitivno nije lose
    ja sam svog cesto ostavljala na spavanju kod bake i dide vec sa 3-4mjeseca,kad smo imali neku svadbu(a ljeti ih stvarno imamo!!!) ali samo od recimo 8sati navecer do 1-2iza ponoci,i idemo po njega.nikad nije bilo problema.a cijelu noc sam ga ostavila sa nekih 10-11mjeseci.za njega uopce nije bio problema,samo je meni u dusi bilo tesko.ali brzo je proslo.od tad sam ga isto ostavljala par puta.

    Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru….

  • Avatar ELLY

    ELLY

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Niti ja svoga ne mogu ostaviti ..sad ce 11mj i nece nikome! Stariji hoce…ali ni on ne spava po noci…bar 3-4 puta se budi po noci!

  • Avatar krafnica

    krafnica

    Broj poruka: 242

    Prijavi adminu

    Ja ne znam sta cu, u 4 mj smo kumovi na svadbi, a beba ce tad imat 5 mjeseci. Ne znam jel bi ju vodila preko dana da bude s nama do navecer pa navecer vodila baki i dedi na cuvanje ili bi ju ostavila cijeli dan kod bake i dede. Kak ste vi to obavljale?

  • Avatar irena25ri

    irena25ri

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Imam kćer od 18 mj. još nikada je nisam pustila da igdje prespava jer nije bilo ni potrebe za tim,ali mislim da i kada bi ju ostavila da ne bi bilo problema.

  • Avatar helluise

    helluise

    Broj poruka: 54

    Prijavi adminu

    ja sam svoju malenu znala ostaviti da prespava kod bake i tete (teta ima godinu i pol stariju curicu od moje) nakon sto smo prestali s dojenjem (14mj-sad ima 20mj)…i nikad nije bilo problema,kao da sam i ja tamo samo sto bi umjesto samnom spavala sa tetom i sestricnom u krevetu

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.